mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
adrianafedorca spune:
nocestai linistita ca nu-l chinui pe bebe deloc, o sa vezi ca devii experta dupa 2-3 zile , o sa te minunezi si tu de cate stii sa faci .. o sa vezi totul vine de la sine, nu mailua alte body-y\uri sau macar sa le cumperi mai mari , termometru de baie iar nu ai nevoie, eu am luat la cezar si l-am folosit o singura data, dupa aia incercam apa cum cotul e cel mai bine asa
sosete de bebe f bune si care sa nu-l stranga la piciorus gasesti la mothercare au set de 5 perechi, sunt un pic cam scumpute dar merita , toate sosetele care le-am luat la cezar il starngeau rau la piciorus de parac nici nu erau facute pt bebe, de cand le-am descoperit pe astea de la mothercare numai de la ei am luat , sunt seturi de 5 perechi de la 0 la 6 luni albe sau set roz pt fetite sau set albastru pt baietei
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Dienuta79 spune:
Am intrat si eu sa felicit sarbatoritele de azi:Andra80,Alinax si toti cei cu numele de Constantin si Elena 

.
Azi am schimbat si noi semnatura

Dienuta
34+
Eduardo
AMR 6 sapt.
adrianafedorca spune:
Dienuta felicitari pt cele 34 de saptamani 

_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Dienuta79 spune:
Adriana se pare ca bebeii nostri sunt cei mai grasunei,al meu avea saptamana trecuta 2,7 kg,acum sa vedem care o sa vrea sa vina primul.

Dienuta
34+
Eduardo
AMR 6 sapt.
Alina spune:
Seara buna,fetele!
Am vazut ca avem si fete care se aniverseaza astazi:
La multi ani!
,andra si alinax.
Lucialu,scuzeee,is dusa rau cu pluta,eu cred ca ma refeream la ABC design si nu la Baby design.
Motana si mQQm,gata wrapul?Am tot uitat sa va spun dar ieri mi-am amintit ca am fost la un curs si in amfiteatru era o studenta cu un bebe nou-nascut in wrap si dormea dragutul asa frumos
,nu stiu cit sa fiu avut dar oricum f proaspat.Nu e prima oara cind vad pe la cursuri dar primele dati m-am cam mirat,apoi m-am obisnuit.
Patricia,m-am mai linistit daca si tu zici ca il simti pe bebe prin kiloti
,deci in noaptea aia il simtisem mai jos de linia bikinilor.Burta nu s-a prea lasat,il simt ca misca si mai sus,e pus cumva transversal.
muffinutza,nu te ingrijora,nu toti bebeii sunt f activi.Si al meu,spre deosebire de fata e mai putin activ insa mai puternic,cind da,da de ma doare.
Gata,am plecat in garaj,noapte buna,pe miineee !
Alina,mami de printesa si
baby 
pogos spune:
si eu il simt pe bebe peste tot. si ff jos si sus la coaste.
muffinuta, unii bebei sunt f cumintei in burta. nu deranjeaza prea mult. asta nu inseamna ca nu e sanatos.
ma retrag si eu. somn usor!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
Rallu spune:
M-am mai calmat...cu nebunii mei
.
Maine incheiem si noi 34 saptamani, urmand ca de sambata sa intram in sapt.35 (adica 34 +).
Momentan cezariana e programata intre 25 si maxim 30 iunie. Data exacta cred ca o s-o aflu la urmatorul control.
Tare mi-e sa n-o puna chiar mai devreme pt. ca pe 30 iunie eu deja depasesc cu brio 29 saptamani si s-ar putea sa fie cam tarziu.
O sa vedem cat de grabit e si bebe dar oricum o sa fiu o zmeurica de iunie care inca n-are bagajelul facut.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 33+
Robert Constantin
AMR
6 -
Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
neata
iar am cazut din pat la 4,30
m-am trezit cu o foameeee....si normal n-am mai putut dormi dar am stat cuminte in pat pana la 5,30 cand n-am mai rezistat si m-am dus si am papat
acum mi-am facut un ceai din ala de care zicea Rallu diuretic, poate are efect ma mai desumflu si eu ca nu mai pot
Rallu se pare ca tu o sa dai startul
chiar sunt curioasa care va fi prima zmeurica ...oricum sanatos sa fie
azi ma duc sa caut costumas de scos din spital , poate ajung la baby expo, imi mai trebuie chilotii din aia de unica folosinta si cam gata si bagajelul meu
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

adrianafedorca spune:
Dienuta daca si tie ti-a zis ca are 2,7 kg atunci m-am linistit, credeam ca a gresit doctorul
am vb ieri cu o prietena care tb sa nasca miercuri are baietel la 38 de saptamani avea 2,8 kg ...deci noi o sa avem niste grasunei ...bine e posibil sa nu mai puna asa mult pe ei...dar nu cred sunt sigura ca a mea o sa aiba cel putin 3,5 kgsi lunga ca tati
oricum imp. e sa fie sanatosi
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

pooh spune:
.Neata,burtici!!!Mi-am schimbat si eu semnatura
.Ok,dupa ecograf ar trebui sa am 33 sapt,dar eu merg dupa calculele mele
,vom vedea la sfarsit cand o sa vrea sa iasa
...oricum,cat mai aproape de termen
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.