mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
ylla2009 spune:
Rallu saracutza de tine prin cate ai trecut .Bine ca a trecut si ai primit coletul.
ELENADA la munti ani,sanatate multa si sa te bucuri de gemenasii tai frumosi!!
MUFFINUTZA..ne bucurat sa auzim vesti de la voi![]()
DILAURAL si eu am facut eco morfofetala la dr Muntean la medlife si am fost multumita.Multa bafta si te asteptam cu vesti bune!!
Ylla
31+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Rallu spune:
Doamne, pe bune am zis ca oamenii aia nu-s normali.
Cum sa-i zici mai unuia (care oricum te toaca de 2 zile) ca a avut un pachet da' nu-l mai are...si nici tu nu-l mai ai...ca l-a lasat undeva pe stanga...ca tu nu mai stii nici numele, da' era sigur scris pe o hartie?
Ca ai incercat sa suni la etajul 1,2,3...sau pe acolo pe undeva...da' de fapt n-ai sunat ca ti-a zis una pe strada ca n-are rost sa suni ca oricum nu-i acasa?
Daca eu nu ma intelegeam bine cu vecina respectiva si facea pachetul disparut?
Plus ca eu stiu ca au obligatia sa se duca la adresa respectiva si sa-l dea sub semnatura.
M-au sunat la juma de ora dupa ce recuperasem pachetul (si deja urlasem la ei de cred ca-i dureau urechile) sa-mi spuna ca au recuperat si ei hartia si sa-mi comunice numele vecinei.
Mi-au dat dreptate ca nu s-a procedat corect dar ce sa faca ei?
Chiar vreau sa-l sanctioneze pe coleg?
Cica se bucura ca am reusit sa-l gasesc si sa ma bucur si eu!
Mda, ma bucuram dar la ce nervi aveam nu prea simteam bucuria respectiva.
Pe bune...astia-s profesionisti?
Poate-s eu dusa cu pluta si ma enervez prea repede 
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 33+
Robert Constantin
AMR
6 -
Asa arat eu acum
lucialu spune:
Muffi bine ca ai mai scris.Incearca sa nu-ti mai faci ganduri legate de miscoteala lui BB.
In documentarul de pe national geografic spune clar ca de la 26 saptamani BBicii dorm muuuuult mai muuult si incep sa miscoteasca mai incet cu cat se apropie de termen pt ca nu vor mai avea loc.In plus fiecare e cu personalitatea lui. A mea de la stres e mucles,iar daca sunt nervoasa face si ea scandal![]()
Romanitza
si tu esti pasare rara pe aici. Multumesc iubita! Si voi sa stapaniti sanatosi lucrusoarele cumparate! Stiu ce spui despre talpitze.Alea m-au bagat si pe mine in boala de la 12s.
Felicitari pt bucalata
si Doamne ajuta ca aveti caldura in sfarsit!
Alina am dat si de situl lor si scrie .pl...nik de nemti, nu ca m-ar supara-ar fi un plus
Dar si poloneii fac lucruri bune.Mai bine ca n-ai endometrioza,oricum suntem verisoare ca si fibroamele cam pe aceleasi principii isi fac aparitia.
Ce fain ca aveti piscina!
Missy locul de unde l-am luat eu este din Realul de pe Sagului,unde firma respectiva are inchiriat spatiu in incinta Realului ca atatea alte magazine.Ei sunt axati pe facut mobila de BB dar aduc si alte chestii,diverse pt BBlaci. Sunt din TM si mai au magazin in centrul com. Euro.Pe situl lor nu apare caruciorul espiro...au si ei pete.Vanzatoarea nimerita ieri nu stia sa ni-l arate cum functioneaza/monteze piesele...asta era cu scaunel de masina adaptabil la scheletul caruciorului. Insa acum ce mai au fix ca asta sunt fara scaunel.Nu stiu daca nu aduc totusi pe comanda. In cutie erau venite si cu umbrelutze dar magarii le vindeau separat.Ne-au promis ca ni-o vor da gratis cand vom comanda patutul
Deci varianta landou+sport era peste 900 roni,iar asa cu scaunel auto am dat 1300. Am cautat sa iau de calitate:fata sa steie in siguranta,sa nu simti la mana ca se clatina carutul din incheieturi,sa fie materialul bun,sa aiba macar o parte din roti mari,sunt moi-din silicon,cele din fata au suspensii micute dar pe fiecare parte, manerul e reglabil si poti pune sportul si cu fata la tine si cu fata la lume.Nah mai multe criterii...sa nu ne rupa la buzunar ca nici nu suntem nababi si nici nu-l folosesti o vesnicie,dar sa poata fi mostenit la o adeca
si nu in ultimul rand sa ne placa.E usor tot(pt ca eu ma voi lupta zi de zi cu el sa-l scot afara),compactat bine confortabil si indesat si merge usor.Amu ni vom vedea cand il vom pune la munca de-adevaratelea. Firma care il vinde la noi se numeste texas nu sh cum, situl lor e patutbebe.ro asta e situl celor din Polonia si scaunel cum am luat noi http://www.babydesign.pl/espiro.php?lang=en si aici carutul http://www.babydesign.pl/espiro.php Pai si noroc nu-mi urezi?![]()
Pfuuuu Rallu ce magar!
Imi pare rau ca ti-a stricat ziua si ai si o vecina sa-ti traiasca.S-a trezit ea sa se bage in seama dand info eronate la idioti.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
siacob spune:
Salutare
Noi nu am mai intrat de sapt trecuta si acum tot recuperez la citit capitolul anterior ![]()
![]()
....in primul rand
pentru noce si pentru toate sarbatoritele de azi,Andra80 si Alinax...sa fiti sanatoase si aveti bebiti asa cum vi-i doriti..."La multi anii!!!" tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui

Dilaural...imi pare rau penru vestile nu tocmai bune...stiu din proprie experienta ca daca iti spune un dr ceva de rau..greu iti mai iese din cap...sper ca toate lucrurile sa fie bine...cred ca nu ar trebui doar sa astepti sa sune in legatura cu programarile pt o noua eco...poate ar fi ok daca te-ai duce in timpul programului direct la clinica si sa vorbesti cu fetele de la receptie...le impresionezi mai tare ....Eu la 24 de sapt am facut asa la Medsana, pt o programare la Herghelegiu, m-am dus la receptie la 8 dimineata si le-am spus ca este o urgenta si dupa o ora m-au sunat sa vin la ecografie la ora 15. Iti tin pumnii sa reusesti.
30+
siacob spune:
Am schimbat si noi semnatura pentru ca avem 32 de sapt +1 zi![]()
![]()
. Maine este ultima zi de mers la job 
de luni stam acasa si ne ocupam de bagajelul de spital.
Fetele....vreau sa vad si eu pozele de la intalnirea de spat trecuta. Ma ajutati, va rog, cu parola de la contul comun?
32+
Giova spune:
pooh si eu am incercat ieri la 2 numere, dar zicea ca au linia deranjata. azi am sunat la primul (0264/444.442) si mi-au facut legatura la contracte. Incearca maine, e de luni-vineri intre 9-17.
Muffi ma bucur ca sunteti amandoi ok si ca mai dai un semn de viata
.
Meleea super faine hainutele. sa le poarte bebeii sanatrosi.
rallu mai ce dobitoc. eu ii faceam reclamatie, pai nu se poate asa ceva, trebuie dat personal, nu lasat la vecini.
noi am stat in parc de la ora 16-20 si a fost ok, copil cuminte, eu stat pe banca linistita la taclale cu prietenele. Nici nu stiu cum a trecut timpul.
merg sa mai adun de prin casa, maine dim. plecam foarte devreme, se lucreaza la strada pe la Orastie si riscam sa nu ajungem pe ora 12.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
pogos spune:
doamne, rallu, ce peripetii cu kit-ul! stiam de astia de la cargus ca sunt putin dusi, dar nici chiar in halul asta...
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
noce spune:
Fetelor,
mi-am facut inventarul la hainutele lui bb. Ce s-au mai strans ... mai ca am umplut tot patul nostru cat le-am sortat.
Partea proasta e ca n-am body-uri simple de vara, fara maneci, fara picioruse care sa se incheie pe burtica. Toate se baga pe cap
si e exact ce nu-mi doream sa fac in prima luna, sa-l chinui pe bb, mai ales pana voi prinde ceva indemanare ... Pe de alta parte am vreo 10 body-uri de vara care se baga pe cap, o gramada! Nici nu stiu daca o sa le folosim.
Asa ca o iau din nou spre cumparaturi. Mai am de luat si sosetele, manusele si un al doilea prosopel si termometre (de camera, de baie, de bb). Dar nu cred ca mai merg la targ pentru atat.
31+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 9 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
adrianafedorca spune:
am ajuns si eu acasa, am fost prin mall vitan cu gandul sa cumpar o gramada pt bebelusa mea dar n-am gasit mare lucru, am luat un set de body -uri (7 buc) de la marks&spencer cu 89 lei , vad ca le-au ieftinit ca erau 140 lei, i-am mai luat inca 2 de la unikid cu mesaje haioase, unul cu "imbratiseaza-ma sunt dulce " si unul cu" inima mea apartine lui tati" sunt asa draguteeee si o salopetica cu dinozaur gen maieu si pantalon scurt si atat, aa si 2 prosoape unul mare si unl mai mic
am vrut si pijamale din alea cu totul dar erau marim de la 6 luni in sus 0-3 nu aveau nimic, mai ma duc simaine, mi-ar mai trebui pijamalute si un costumas de scos din spital in rest am de la fartiorul ei 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler