mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
eumada spune:
NEATZA FETELOR
Referitor la umflatura picioarelor,in special a labelor picioarelor,eu am avut probleme si cand nu eram insarcinata.Acum insa fac masaj si gimnastica pentru picioare acre e foarte simpla..
Cu picioarele mai sus decat corpul,se fac rotatii ale labelor,circular dreapta stamga 20 stanga drepta 20 fata spate cate 20 si se repeta.Apoi cu picioarele lasate in jos din pozitia stand pe scaun se repeta din nou,si se face de cate ori putem.
Se merge pe varfuri atat cat se poate in functie de greutate
.Miscarile alea actioneaza ca o pompa si dreneaza lichidul din articulatii.eSTE RECOMANDAT SI LIOTON SAU HEPATHROMBIN,
si masaj al labei piciorului,si pe curbura talpii.Eu meg de trei ori pe saptaman la masaj,dar asta pentru ca am sala langa scara mea..
mie mi-a scazut celulita de la masaj si sper sa dispara de tot,cu toate ca folosesc doar ulei simplu atata.Sper as va fie de folos sfaturile mele,mie mi le-a dat kinetoterapeutul.
Madalina
26+
Eva-Maria
Moniland spune:
Mada, o sa tin cont de sfaturile tale si le pun in aplicare inca de azi. Pe langa faptul ca sunt inestetice parca ma si dor.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
pooh spune:
Am vorbit cu Cord blood center,saptamana viitoare voi primi chitul
,sper sa nu patesc ca RalluEumada,am sa incerc si eu exercitiile pt. picioare....Lioton gel e permis in sarcina?Si oare functioneaza?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
adrianafedorca spune:
eumada mersi de sfaturi , o sa incerc acum sa fac masajul de care spuneai , sunt terminata din cauza picioarelor umflate ...ma rog laba piciorului
eu inainte de sarcina faceam reflexoterapie...mama ce bine era...dar mi-a zis tipa care-mi facea ca in timpul sarcinii nu e indicat asa ca am oprit, abia astept sa nasc sa incep iar
Moni e suficient, o sa fie foarte cald ...deja este, eu asa o s-o imbrac, un body cu maneca scurta, sosete, un costumas cu totul si o caciulita fara paturici si alte alea, oricum cred ca o sa transpire pana acasa...iar acsa doar in body-uri o s-o tin eventual o s-o invelesc cu un cearceaf de finet daca mi se pare ca i-ar fi frig ...dar nu cred ca o sa fie nevoie, fara caciulita
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
dilaural spune:
Fetelor, voi toate v-ati luat kitul de recoltare de la Cord Blood? Adevarul este ca sunt cei mai accesibili. Dr. mea mi-a mai dat 2 prospecte ale celorlalte 2 firme care sunt abilitate in Romania, dar au niste preturi....!!!
Cat dureaza pana trimit contractele? Dar kit-ul? Voi cand ati inceput toata procedura?
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
eumada spune:
Fetelor ambele unguente contin doar heparina care este o componenta a sangelui si nu sunt contarindicate in sarcina.HEparina este o substanmta care se regaseste in corpul nostru.MIE nu mi-a zis nica doctoritza,asa ca...oricum ea nu e adepta legilor bunicii ca sa nu iei nimic ca dauneaza.LA varsta noastra a sarcinii e ok,plus ca o repet heparina nu are nici un efect advers
Poate nu trebuie data in fiecare zi....dra odata la doau zile seara......pe piele trece cel mai greu in circulatie na.Contrar tuturor zicerilor......
Si daca nu aveti rortite de alea pentru talpi din lemn,stiti care sunt de vanzare pe la munte....cadre de lemn cu rotitze... e bun sucitorul..pus jos si frecata talpa de el...e minunat
Madalina
26+
Eva-Maria
alinutza78 spune:
Siacob, Dienutza, Pooh si Cornelia felicitari pentru schimbarea semnaturii
. Putin mai este...adevarul e cand ai varsta sarcinii cu 3 in fata simti efectiv ca te apropii in mod real de finish...mama, ce emotii am![]()
Sfaturile date de eumada sunt foarte bune...si eficiente. Si noi la sala facem miscarile astea indiferent ca facem yoga, pilates sau aerobic. Iar Liotonul este permis in sarcina ...si eficient. Eu l-am cumparat de cateva zile si practic miscarile de la sala, seara acasa...adica mi-am invatat sotul sa le faca
. Important e ca miscarile sa fie de jos in sus, pentru ca sangele este concentrat jos la glezna si trebuie sa il mobilizam in sus.
ca sa intru si eu in registru cu plangeri...ma supara hemoroizii. Au aparut de 2 saptamani si deja ma supara
...Crixia ti-am trimis PM....HELPPP!!!
O zi buna fetelor...si aveti grija la caldura..se anunta astazi calduri mari
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi ! Azi am mai luat o proba pentru urocultura , care va fi gata pe data de 28 , asa mi-a recomnadat doctorita , cica se pot face infectii urinare mai usor si pot fi asimptomatice ! Urmeaza saptamana viitoare sa facem si eco morfo-fetala de trimestrul III .
Va atasez o poza cu burtica mea la 31 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF
s 31 + 
alinutza78 spune:
dilaural eu am trimis acum 2 saptamani un mail la CBC. M-a sunat o tipa in cel mult 20 de minute sa-mi confirme primirea mesajului. Contractele le-am primit prin Cargus in 3 zile. Iar kitul scrie in contract ca il primesti cu 6 saptamani inainte de DPN.
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
eumada spune:
Si eu faceam inainte de sarcina reflexo si ma simteam minunat...acum fac doar un masaj mai apasat al talpii...reflexo duce toxinele in stomac apoi sunt eliminate...si nu e indicat sa otravcim corpul cand creste bebe....dupa abia astept...eu faceam trei sedinte pe saptamana....
Eu dau cu hepathrombin si e binisor....si pentru maini la fel...cu ele in sus inchis si deschis pumnii de 30 de ori apoi rotitye bratele....mai putem pentru picioare sa meregm pe cantul talpii,apoi pe calcaie,apoi pe interiolrul talpii...asa ca pinguinii grasi...![]()

Madalina
26+
Eva-Maria