Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Well, fetelor i'm back de la eco...deci...Fibromul meu cel urat a mai crescut 8mm dar zice doc ca e neglijabil cat a crescut si ca e normal in sarcina, deci sa nu ma panichez...apoi copiii se dezvolta perfect normal (fara sa imi dea prea multe detalii)...habar nu am nici eu de col sau alte chestii...ma simt si eu ca in Britania (vb lu' Vanghelie pt ca nu imi da atatea detalii), dar ca e totul bine...aaaa siiiii avem un BAIETEL SIGUR, dar celalat nu a vrut sa ne arate putulica (dar eu sunt sigura ca e tot baiatel).

Va rog sa me treceti cu carucioarele albastre.Multumesc!!!

Si cate un fetelor care ati fost alaturi de mine cu gandul!

PS. Bia, nu mai arat demult ca o majoretadesi as vrea eu

KIKI 21+ cu

Felicitari Kiki, sa fiti sanatosi!!!Si sa nu fii soacra poama acra . Glumeam
Eu zic sa stai calma si cu fibromul, sa avem putina incredere si in medici .
Seara placuta si ne auzim maine

Gianina 21+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitari Kiki..Må bucur ca e totul bine..Ce mandra mama de baietei vei fi..

Eu sunt fericita tocmai ce m-a sunat sora mea si mi-a spus ca voi avea un nepotel..Wow ai mei vor avea 2 nepotei..

Iulika, cea mai fericitå 25+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:

Lullaby_2009, sa inteleg ca esti graviduta de-a noastra ? Daca da, bine ai venit si la cat mai multe postari !

Bine v-am gasit! Da, bebe ar trebui sa se nasca in a doua jumatate a lunii octombrie. Incerc sa tin pasul cu voi si citesc forumul de cate ori am ocazia.

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Noi te asteptam cu drag sa ne povestesti mai multe, posteaza pana ajungi la 12 mesaje ca sa scapi de moderare. Sedere placuta la odiseea noastra, multi pupicei !

Ramona, multumesc frumos...

Geani 23+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Kemsy, o sa incerc sa nu fiu poama acra si asa e...o sa am incredere in el pana la capat...

Iulika, si tu si sora ta sunteti deodata gravidute???Ce frumos!!!!Mersi de gandurile bune

KIKI 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut fetelor

am fost pe la baby expo dar cum nu ma prea pricep, zic sa va spun intai ce am luat eu: garmastan la 20 ron flaconul expira in 2010, saltelutza pt schimbat la 75 ron, body pe la 10 ron, manusi la 6 ron setul de 2 perechi, un costumas de la 20 ron....

am mai vazut: saltelute din cocos pe la 180 ron, carucior de la Inglesina(3 in unu, doar ca scaunul de masina nu are izofix)la 2100 ron ... e cam multicel.... dar mi s-a parut foarte usor de manevrat si de rabatat; patut din lemn - mi s-a parut ok pe la 300 ron (fara saltea; sterilizator de la chicco pe la 120 - sper sa nu ma insel , dupa cum ziceam sunt cam aiurita...

cred ca mai trag o tura pe sambata

daciana

+22 cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Multumesc fetele de felicitari si de incurajari. Si eu sper sa ma descurc si cu o fetita cum m-am descurcat si cu un baietel.
Kiki felicitari pt caruciorele albastre si pt bebei sanatosi. ce ma bucur pt voi ca au aprobat astia legea sa va dea indemnizatia aia si pt al doilea copil.
MangaGirl parca mai merge azi la eco. Bafta si sa auzim numai vesti bune si de la tine.
Epilare: aparat pe picioare si axial si lama la Dansa. Voi va faceti cu apaartu si pe maini? Nu doare? Nu creste mai gros si mai negru? Nu m-am facut niciodata dar parca mi-ar place si mie sa nu mai am pe maini.
Lutoniana sa-ti spun ce fac eu cand nu o simt pe bebelina. Mananc inghetata si stau intinsa in pat. sa vezi ce ma boxeaza imediat. sau un suc dulce si foarte rece baut si stat un pic in pat si imediat incepe boxul. Eventual cand mai ai perioade dinastea (eu sper sa nu) incearca si asta, poate merge si la tine.
Ma ajuta si pe mine cineva cu ceva lamuriri sa-mi pun si eu ceva poze dar nu ma pricep. daca are cineva ceva timp sa-mi explice si mie .
LA MULTI ANI!!! pt toate Elenutele noastre si pt toti Constantini. Sa fiti sanatoase/i, fericite/i si iubite/i.

Adriana 20+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Revin ca am uitat sa zic si de col. Al meu cica e de 3.54 cm si ca e perfect. Asa s-a exprimat dr, asa ca eu o cred pe cuvant. La sarcina cu Robert, la 26 de sapt colul meu scurt cica s-a deschis aproape tot. Inchis mai aveam doar 3 mm. Doar atat. Atunci era sa pierd sarcina. Dar am avut repaus la pat si am dus sarcina pana la 38 de sapt. Si colul se inchidea de la un control la altul. Si nu stateam doar in pat, dar nici efort prea mare nu mai faceam. Si de nascut am nascut foarte repede, contractiile incepute la 1 dupaamiaza si la 4.15 bebe deja era la mine in brate.

Adriana 20+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Am revenit din plimbari (ma rog, din lenevit pe bancile parcului cu burta in sus ).

Inainte de toate, vreau sa felicit toate burticile care au venit cu vesti atat de bune de la eco si cu carucioare colorate.

Fetelor care aveti col scurt nu va ingrijorati. vestea buna e ca daca te menajezi chiar sunt sanse f mari sa duci sarcina pana la 40 de saptamani. Nu trebuie sa stati numai in pat, dar e indicat sa nu prea puneti presiune pe uter (stati mai lasate pe spate cand va asezati in fund pe scaun), nu carat greutate, nu ridicari bruste si NU SEX .

Luto, eu cand nu o simt pe piciulina (desi eu nu prea ma gandesc la chestia asta, adica cand misca ma bucur enorm, iar cand nu misca mai multa vreme ma gandesc ca doarme) la mine functioneaza faza cu apa (beau vreo 2 pahare de apa si pe urma incepe sa inoate). De asemenea reactioneaza daca o apas putin (apas in vreo 2 parti ale burtii, ca nu stiu mereu pe unde sta cu picioarele).

Monikus, vaz ca ai cam petrecut azi. O fi bine?

Cu ceva intarziere vreau sa urez si eu LA MULTI ANI TUTUROR ELENUTELOR SI CONSTANTINILOR!!!!

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

kiki, felicitari, sa va traiasca baieteii si sa se nasca sanatosi ! Si daca totusi celalat bebelus e fetita ?
Mi se pare minunat sa fii mamica de gemeni, imi inchipui ca nu poate fi f. usor, dar cand si satisfactiile vor fi la dublu, orice efort va fi recompensat din plin. Zambet la patrat, priviri galese la patrat, nazdravanii la patrat, o minunatie...

Noi astazi am fost la o Elena si a fost si un bebelus de 6 saptamani, de care Daria a fost tare fascinata, isi masura degetele de la maini si se minuna cat pot fi de mici ale lui comparativ cu ale ei. Avea tendinta sa il stranga tare tare, imi era si frica sa nu faca vreo boacana. Ma bucura atitudinea ei, am intalnit multi copii f. gelosi in momentul in care aparea un al doilea in scena (nu neaparat frate/sora, ma refer la orice gen de situatie, cand doi copii trebuie sa imparta atentia unor adulti), acum sper sa fie la fel si cand bebelusul nostru va veni acasa.

Referitor la epilat, inainte de sarcina, foloseam aparatul si din cand in cand si ceara de unica folosinta, nu am fost niciodata la cosmetica pt asta, dar acum, de cand cu sarcina si de cand parca toate fug (inclusiv timpul) cu viteza luminii, lama e prietena mea cea mai buna. Pe mine, sotul m-a "aranjat" si inainte de sarcini si nu am nici o retinere in privinta asta.

raluk, eu am nascut cu cezariana si m-au ras de tot, iar cea care s-a ocupat de asta, a zis ca cu atat mai mult ca se intervine chirurgical, trebuie eliminat tot parul din zona.

Nu mai stiu cine intreba de refacerea post cezariana, si eu ma pot considera un caz fericit, nu am ramas cu dureri de cap, m-am pus repejor pe picioare, insa nu voi uita niciodata senzatia traita cand am coborat din pat pt prima data... credeam ca ma aplec sa imi adun burta de jos, asa am simtit ca se detaseaza de mine, iar la pipi... uh, tot asa, senzatie ca pe langa pipi, mai pierd si alte cele de prin zona. Odata revenita acasa (eu urasc spitalele si a fost pt prima data cand am dormit intr-unul, in a 5-a noapte am facut si o depresie pe fondul oboselii, nu dormeam mai mult de 1-2 ore, dar tare chinuit, si apoi pauze lungiiiii ), am fost fresh si totul a intrat incet incet pe fagasul normal.

lutoniana, ai ajuns acasa ?

Geani 23+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

kemsy vrei sa spui ca daca imi ies bubite de alergie de la capsuni ar trebui sa ma opresc? Sau macar sa fac o pauza de o zi? Ca eu toata viata am avut alergie de la capsuni dar m-am ambitionat si am papat mai departe .

Multumesc mult de atatea raspunsuri despre epilat. Si ma bucur ca nu-s singura care se fereste cat poate sa-l implice pe sot. Aveam impresia ca-s ciudata

Kiki felicitari pentru baieti!!! sa fiti sanatosi!

adriana eu ma epilez pe maini de aproape 10 ani, ma enerva ca era lung si des si negru. Nu creste mai negru sau mai gros. Daca uit sa ma epilez vara si sunt bronzata, nici nu se prea vede. Poate ca uneori e putin mai aiurit, deci nu sta asa ordonat ca pe vremuri... Dar iarna era foarte negru al meu si imi era rusine sa imi sufulc manecile de la pulovere cand era nevoie. Sa nu faci prostia prima data cand te epilezi pe maini sa bagi direct aparatul (ca mine ) ca a fost o durere mai mare decat orice epilat inghinal sau axial, mai ales pe "muschiuletul" ala dintre cot si incheietura interna. Eventual tunde-l intai.

daciana multumim de detalii! Haideti, fetelor, vrem orice pareri despre baby expo. Ca n-are rost sa cumpar lucruri asa devreme numai daca sunt reduceri mari si afaceri bune. Sa vad daca are rost sa merg la Cluj. Ca daca nu sunt reduceri mari, cumparam mai tarziu de pe net carucior si patut .

18+

Mergi la inceput