Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Fetelor, m-am tuflit de tot. Eram mandra de colul meu de 3,5. Dar cand vad valori d-astea, de 5, de 4,9...ma apuca sperietura. Mai ales ca eu am nascut prematur, la 35 de saptamani si nici acum n-am aflat de ce.
Monica, parca tu ziceai ca ai avut 3,5.. La cate saptamani s-a declansat nasterea, ca sunt cam panicata..

Uve got mail- si eu patesc la fel cu burtica intarita. Problema e ca de cateva ore ma doare groaznic spatele, in zona mijlocului . Sunt cu laptopul in pat, intins[ si putin cam speriata

Doro 23+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Doro, eu aveam la ultima eco, acum 2 luni colul de 2,95-si mi s-a confirmat ca e scurt...acum sa vad ce mai e cu el...ca de inchis era inchis la control saptamana asta! Eu nu prea pot sa stau pe spate in pat ca ma doare spatele, dar e oricum mai bine sa stai pe lateral. Pe bebe il simt aproape non stop, deci e bine sigur din pctul asta de vedere, chiar ma intreb daca nu e somnambul si misca si in somn...

19+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Uve got mail si eu ma intreb la fel caci noaptea mi se intampla sa ma mai trezesc cu burtica intarita ca o mingiuta asa in varful buricului!
Cum ajung acasa, ma uit pe ecografii caci habar nu am lungimea colului ca sa vedem in ce categorie ma incadrez

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doro, la controlul de 30 de sapt era 3 cm. Eu am nascut la 37 dar nasterea s-a declansat din alte cauze, nu de col. Adica eu aveam o infectie care a facut sa se fisureze membranele mai devreme. Zic sa nu-ti faci griji la col de 3,5 inchis. Daca e deschis si ai contractii atunci sa te ingrijorezi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si eu l-am avut la sarcina trecuta de 3,5 - 3,8, insa nu e rau deloc decat daca se scurteaza mult de la o eco la alta, altfel, de 3 si ceva e perfect, vezi, ai un col perfect

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Chestia e ca dr nu mi-a zis la eco ca ar fi scurt...cel putin asa ma incurajez eu..
Data trecuta a fost intr-adevar scurt 1,8cm si de nascut am nascut in maximum 3 ore..Dar am tras o sperietura cu fetiza prematur, cu Apgar7 si apoi 8, ca nu prea respira...In fine, incerc sa ma calmez, nu stiu de ce m-am panicat asa

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
pana acum nu prea m-am panicat, dar cred ca hormonii imi joaca feste..am cazut dintr-o data intr-o stare asa de proasta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Eu zic sa nu ne facem probleme degeaba la faza cu colul, adica sper ca ne urmaresc medici responsabili si daca e o problema vom fii anuntate sa luam masuri ca sa nu se agraveze.

19+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vin si eu sa ma laud cu faimosul meu col de 3 si un pic (parca 3,2) care este etichetat drept scurt si de catre Iosup si de catre dr meu ginecolog. Asa l-am avut si la sarcina trecuta si am nascut la 39 de saptamani. Ideea e ca sarcina trecuta ma relaxam f mult, stateam mult intinsa in pat si tot se scurta de la o eco la alta. Eu sunt mai relaxata pe tema asta si sper sa se repete povestea de la Matei.

M-ati facut sa rad cu povestile despre epilat. Eu folosesc aparatul de epilat doar pe picioare iar la subrat si in zona intima folosesc lama si ma fac total (cam asa ma fac de vreo 4 ani). Eu m-am facut singurica pana in ultimul moment (pe bajbaite) pt ca nu mi-ar placea sa-l implic pe sot in activitatea asta (nu stiu de ce am retinerea asta).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Well, fetelor i'm back de la eco...deci...Fibromul meu cel urat a mai crescut 8mm dar zice doc ca e neglijabil cat a crescut si ca e normal in sarcina, deci sa nu ma panichez...apoi copiii se dezvolta perfect normal (fara sa imi dea prea multe detalii)...habar nu am nici eu de col sau alte chestii...ma simt si eu ca in Britania (vb lu' Vanghelie pt ca nu imi da atatea detalii), dar ca e totul bine...aaaa siiiii avem un BAIETEL SIGUR, dar celalat nu a vrut sa ne arate putulica (dar eu sunt sigura ca e tot baiatel).

Va rog sa me treceti cu carucioarele albastre.Multumesc!!!

Si cate un fetelor care ati fost alaturi de mine cu gandul!

PS. Bia, nu mai arat demult ca o majoretadesi as vrea eu

KIKI 21+ cu

Mergi la inceput