Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia m-ai distrat de numa cu majoreta!

Miha deci era mai scump patutul decat pe site... ce nemernici, poate numai in ultima zi dau ceva promotii. Dar risti sa nu mai gasesti ce voiai...

uve_got_mail
, uau!!! la 19 saptamani sa vezi cum se misca burta!!! Eu inca nu am simtit nici gadilaturile sau fluturasi sau ce-or fi...

Ma enerveaza cand nu-mi deschid din timp o fereastra separata cu raspunsurile, si ma bazez pe memoria mea ... slaba...

18+

Mergi la inceput

A, Monica, eu tot cu stresul meu, cu sexul ... atata ma intreb ca oi ajunge sa fac cand oi naste : sa inteleg ca tu faci cu prezervativ sa nu ajunga inotatorii?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Raluk multam' de explicatiile pt parul de pe maini. Nu e foarte lung si eu am tenul mai creol si nu se vede chiar tare. Sau poate se vede dar nu vreau eu sa-l vad . Dar daca il tund nu ma apuca iarna? Sau sa-l tund tot cu aparatu? Multe probleme mai avem si noi pe cand barbatii astia ai nostri se plang ca se rad si ei un pic acolo pe fata (asa face al meu). Si noi cat ne chinuim cu toate...

Adriana 20+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Raluk multam' de explicatiile pt parul de pe maini. Nu e foarte lung si eu am tenul mai creol si nu se vede chiar tare. Sau poate se vede dar nu vreau eu sa-l vad . Dar daca il tund nu ma apuca iarna? Sau sa-l tund tot cu aparatu? Multe probleme mai avem si noi pe cand barbatii astia ai nostri se plang ca se rad si ei un pic acolo pe fata (asa face al meu). Si noi cat ne chinuim cu toate...

Adriana 20+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

eu asa ma gandesc, sa-l tunzi cu aparatul. Sau incearca, sa vezi, poate nu esti asa sensibila ca mine, dar al meu era lungut si m-o durut tare. Dar mai intai intreaba ceva prietene bune (si pe sot) ce cred. Ca n-are rost sa te chinui daca numai tu il vezi . Ca stiu cum suntem noi si ne vedem o gramada de defecte

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

...stiu ca e tarziu dar vreau sa urez si eu Elenelor si celor care au Constantini printre cei dragi numai bine si

La Multi Ani !

Raluca, am uitat sa precizez , caruciorul 3 in 1 despre care vorbeam (Inglesina) ei ziceau in magazin il gasesti la 2500 ron iar Garmastanul este peste 30 ron in farmacii ...asta din ce am vazut eu.

daciana

+22 cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Ne vedem la capitolul nou. Enjoy !

Geani

Mergi la inceput