Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumesc fetelor!!!
Doamne ajuta! sa fie totul bine

KIKI 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetele eu tocmai am vazut cum mi se ridica burta cand se misca bebe
Sunt atat de fericita incat i-am trimis mesaj lui tata si surioarei mele sa le spun
Apropo de laptic si mie a inceput sa-mi curga cat un varf de ac dar daca apas pe sfarcuri
Am o prietena care e cu 9 sapt inaintea mea si cand i-a zis doctorului ca ii curge laptele i-a zis sa se urce in masina si sa vina urgent la spital ca cica se pregateste corpul de nastere,e nebun doctorul ei!!!Iar ea e atat de superstitioasa incat nu stiu cum a rezistat atatea luni fara sa inebuneasca
Bafta fetelor care merg la eco, burticutele si bebelici

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

LA MULTI ANI ELENELOR!!!! SI CONSTANTINILOR DIN DOTARE!!!!!!!!

Gianina 21+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Madalina,si mie de vrei 2 saptamani mi se ridica burta cand misca bebe.....dar sa vezi ce fain e prin a 8-9 a luna,cand ia tot felul de forme,numai rotunda nu mai e, cand se misca bebele...e asa fainnnn

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

kiki - tinem pumnii si asteptam numa vesti bune sa dam sfoara in tara

Fetelor, acu ca am eliminat presiunea cu amnio, m-a apucat nostalgia si...eu nu pot sa-mi imaginez cum o sa arate gargaritza meaLa baieti mi-s mai priceputa ca am unu si am vazut mai multe poze .

Din ecografie n-am inteles mare lucru (ma refer la fatza) asa ca n-am niciun indiciu. Iar cand vad pozele cu boboacele voastre sau pe cele din carti...mi se pare ireal sa am o asemneea pretiozitate in burtica.

Daca as putea sa adorm adanc si sa ma trezesc in septembrie....

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

MangaGirl, multa bafta la eco si vise placute de acum incolo. Si eu mai visez aiurea cateodata si ma trezesc aproape plangand dar, incerc sa nu mai pun a suflet si sa trec repede peste.

Kiki, bafta multa si tie la eco. Sa vii cu vesti bune. Poate chiar cu un carucior ceva.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

madalina, si mie la fel, cate un varf de ac de gamalie daca apas putin pe sfarc. Prima data n-am apasat ci doar m-am trezit cu lapticul (defapt colostrul) Docotrul ala sincer este nebun. Daca citesti pe orice site, inclusiv aici pe DC la odiseea saptamana cu saptamana scrie ca e posibil sa apara. So, nu iti face niciun fel de griji. Si la odiseea trecuta au avut fetele si nu a nascut niciuna la 6 luni.

KIKI

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

madalina, ce tare ma bucur pentru tine. Eu abia astept sa il simt pe bebe. Nu as putea spune ca am intrat in panica dar parca nu mai am rabdare. Ma rog sa treaca timpul asta mai repede.

Oricum, o sa vad un bebe cat de curand pt ca prietenei mele i-a cazut dopul gelatinos luni.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI!...si, desigur, bebeilor lor.
KIKI, ITI TINEM PUMNII!sa ne arati un carucior!

THEA2221+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hehe, am citit tot, am luat si capitolul trecut la citit de unde ramasesem. Am vrut sa raspund si eu de cateva ori dar cand ma uitam eram in mijlocul unui capitol si voi erati departe deja.

Am fost la dr meu si i-am spus asa pe departe ca am bilete in Grecia pentru 8 iunie si mi-a raspuns: Pai eu zic sa te duci!! si daca tot te duci mergi si acolo si acolo, mi-a dat el niste locuri frumoase cu golfuri superbe si pescarii traditionale pt ca si el merge de cativa ani tot in Halkidiki.
Si mi-a mai spus sa fac si plaja si baie, bineinteles nu la orele de varf si nu in valuri sa nu ma loveasca, sa ma relaxez si sa nu merg f mult pe jos. SI mergem cu masina, a spus ca e ok, sa ne oprim sa dam fata pe tobogan pe drum (fata mea de acasa, nu pe cea din burtica ).
Oricum dupa eco am colul de 5 cm (Iosup) si 4,9 cm (la CMU) asa ca radea de mine ca am mituit dr sa imi scrie 10 cm acolo sa ma lase dl dr in vacanta.
A fost foarte haios, si ne intalnim din nou cand ma intorc dar sa il sun inainte sa ii spun cum ma simt.

Felicitari pentru ecografiile bune Crisbebe si Anamaria!

La multi ani pentru toate Elenele de pe forum si Constantinii, si pt toate cunostintele si prietenii si familia.

Am vazut ca vorbeati despre carucioare, Miha, caruciorul pe care l-ai pus tu l-am avut si eu la Alessia si o sa se plimbe si sorsa in el, mie mi se pare fff bun, e foarte usor de impins si merge f bine, are husa, aoperitoare de ploaie, cos mare sub el sa pui toate cele necesare, etc. Cosuletul de masina l-am folosit pana pe la 7-8 luni cand am schimbat cu un fotoliu cu fata spre mers. Eu il am pe rosu. Si tot asa am dat pe el, pe toate cele, 8 mil cum e si acum.

Epilat: Eu ma fac cu aparatul pe picioare, inghinal si pe maini. Doar la subtioara nu pot cu aparatul ci cu lama dar nu e ceva ff mult . Si la sarcina trecuta, sincer, m-am facut singura cu aparatul (pe dibuite asa dar a mers) pana la capat. Si inainte de a naste eram facuta ca o banda asa mai lata care era si tunsa. Si la spital mi-au spus ca e bine, (era mai jos decat linia bikini e adevarat) asa ca nu m-a mai ras nimeni si a fost super.

Hai ca m-am intins, romane scriu nu ma incurc!

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput