Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Succes fetelor care merg azi la eco!

Bia mie nu mi se pare ca esti anormala! Sunt fete care au mai mult pe langa chilot si sunt care au mai putin. Aveam in facultate doua colege care nu aveau ce epila de pe picioare, dar la chilot le venea parul pana si la vreo 4-5 cm de la marginea chilotului! Oricum, ai zis cuvantul magic cu tunsul, ala mi se pare cel mai important mie, deja din momentul ala am impresia ca sunt aranjata . In rest trebuie numai retusuri pe margini, sa nu imi iasa ceva pe langa .

Fetelor, toate ati fost simpatice cu raspunsurile referitoare la epilat! Ma simt mult mai bine acuma... Eram tare stresata dimineata, mai ales ca am vazut ca n-am reusit cu benzile alea si eram toata ceara...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Clau ce distractiv, deci nu fata din burta sa o dai pe tobogan, nu?

Deci sa inteleg ca la nastere nu trebuie de tot de tot? Sau depinde daca e naturala sau cezariana?

Mai intru mai pe seara, trebuie sa fug! Va doresc o zi frumoasa!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu am jurat ca nu mai pun benzi pe mine cata viata oi avea. Am incercat o singura data si a fost dezastru national... ma mai faceam cu ele la mustatza.. pfuuuiiii, oribil, o saptamana eram Anjelina Jolie si roooooosie precum un rac.. am renuntat
DAca faci ceza nu are sens sa te faca jos, te face putin pe burtica unde va taia.

claucia si colul meu la fel este. Mereu imi zice Iosup ca ce col beton am . EU prima data am crezut ca nu stie dra mea sa masoare cand mi-a zis 5 cm, dar cand mi-a confirmat si Iosup... am zis nah. Data trecut l-am avut 3-3,2-3,5 ceva de genul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

kiki, multa multa bafta la eco!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, daca va mai laudati atata cu lungimea colului, ma duc sa-mi fac operatie estetica de lungire de col si il fac asa de lung de sa-l infasor in jurul burtii.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ehehe, am terminat de citit
Nu mai vorbiti de cirese si capsuni . Primele is scumpe (bine, de pofta deja am mancat) iar cele de al doilea nu le mai pot manca decand am facut bubitele alea la inceputul sarcinii, si m-a facut sa cred ca sunt alergica
In schimb, nu stiu voi, dar eu beau dea apaaaaaaaaa!!Nu-mi vine sa cred cum "topesc" o sticla de 1,5 l (si asta ma bucura, ca face bine la lichidul amniotic )
Starchi: m-ai distrat cu povestea ta privind epilatul . Eu fac asa: picioare -aparat, axile -lama, fofo-crema epilatoare. Eu nu cred ca am sa-l pun pe sot la treburi de astea...pentru mine putin mister conteaza. Inainte mergeam si eu la cosmetica pentru epilat inghinal, dar la cat de dureros mi se parea, nu am incercat si in sarcina.

Gianina 21+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io sincer nu ma laud, sunt socata si mi-e teama ca nu voi mai naste asa usor si repede din cauza lui. Daca o mai fi si rigid... desi dra mea zice ca la palpare se simte deschis la exterior. Ma gandesc ca daca 3 cm de col s-au dilatat in 4 ore jumate, 5 cm de col se vor dilata in aproape 8 sau????

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Io sincer nu ma laud, sunt socata si mi-e teama ca nu voi mai naste asa usor si repede din cauza lui. Daca o mai fi si rigid... desi dra mea zice ca la palpare se simte deschis la exterior. Ma gandesc ca daca 3 cm de col s-au dilatat in 4 ore jumate, 5 cm de col se vor dilata in aproape 8 sau????

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 23+ cu
O noua viata

Nu cred ca tine asa de mult de asta. Daca e mare are si de unde sa se dilate. Mie la prima sarcina mi-a fost foarte frica de col din cauza ca mama mea cand m-a nascut a suferit multiple rupturi si au cusut-o pe viu. Si tot o intrebam de doamna doctor daca nu se rupe la care ea, la un moment dat imi zice: sa fii tu sanatoasa de cand i-a trecut capul de col.
Stiu ca ajuta si plimbatul mult in timp travaliului ca sa se deschida mai bine. Si am mai auzit si unele idei despre inainte de nastere tocmai in acest scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Biaz, da, mi-a povestit si mie o cunostinta ca i se rupsese apa dar avea colul inchis si rigid si a trimis-o dr acasa sa faca ca sa se dilate....

Monica ai fost tare, nu cred ca functioneaza regula de trei simpla in cazurile astea

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Biaz, da, mi-a povestit si mie o cunostinta ca i se rupsese apa dar avea colul inchis si rigid si a trimis-o dr acasa sa faca ca sa se dilate....

Monica ai fost tare, nu cred ca functioneaza regula de trei simpla in cazurile astea

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Si a functionat?

Mergi la inceput