Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

npc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Alesicoo, e normal sa-ti fie dor. Dar daca asa a vrut DD, ia aceasta experienta ca atare si mergi mai departe. Gandeste-te ca a fost mult mai bine asa decat sa vina pe lume un copil cu probleme. Natura a ales.

Si nu lasa aceasta experienta sa-ti marcheze viata foarte tare. Va veni si ceea ce-ti doresti la timpul potrivit. Esti tanara, sanatoasa si ai tot timpul sa umpli casa cu copii frumosi si sanatosi.

Noi iti tinem pumnii si ne face placere sa te avem printre noi.

Cu drag,

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALESSICO suntem destule pe aici care au trecut prin experiente ca a ta si cred ca toate fetele sunt bucuroase sa te aibe printre noi si poate sa incercam cumva sa-ti mai alinam durerea si dorul
Eu cand l-am pierdut pe bebicu de anul trecut habar nu aveam de acest forum asa ca o luna si ceva ma culcam plangand ma trezeam la fel,plus ca mai sufereau si alti pe langa mine
Dar cu sprijin am trecut peste si uite ca s-a intamplat iar minunea cand habar nu aveam ca se va mai intampla,tu esti o norocoasa ca il ai pe sotul tau alaturi dar eu in momentul cand l-am pierdut pe bb l-am pierdut si pe tatal lui bb asa ca am suferit dublu si nu mai stiam cum sa ies din situatie,dar D-zeu ma intarit si am mers mai departe
Asa ca fi tare si priveste viata cu optimism

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Starchifelicitari pentru gargarita.
Aleesicooimi pare rau pentru pierderea ta, dar putina rabdare ca poate apare alt bebelus si in viata ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc pt cuv frumoase.... acum sunt ok. am trecut peste momentele critice dar m-a intarit DD , oricum sunt o pers ff puternica si ma "adun"repede..... deokmdata ink nu sunt pregatita pt o alta sarcina..... luna viitoare facem si noi cununia civila k deh ne-am hotarat in ultimul moment si nu sunt pregatiti nici nasii ..... dar cred k la anul ne punem pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Neata fetelor si de la mine si un calduros LA MULTI ANI Sarbatoritelor!!!1(si soacra mea e Elena)

Felicitari mamicutelor care si-au vazut bebeiisi eu ma duc azi la eco si am niste emotiii....

Legat de epilat, m-am distrat copios de ce zicea Techila nici eu nu o mai vad "pe dansa"...si e mai greu cu lama...pe picioare ma fac cu aparatul...si inghinal ma faceam la cosmetica cu ceara, dar dupa ce am ramas insarcinata nu m-am mai dus si am inceput sa ma fac cu lama...si vb Ralukai am facut destrul de rau ca s-a intarit firul de par....

Mai citesc si revin

KIKI 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

ramsan mie mi-e cam frica de cremele epilatoare, sa nu contina ceva prostii chimice. Si ai dreptate, se face o picatura de sange la fiecare fir de par epilat la chilot.

Si oare daca incep sa folosesc lama doar pe perioada sarcinii, nu se poate ca dupa ce nasc sa se faca la loc firul de par ca inainte de sarcina (din cauza schimbarilor hormonale)? Deci sa nu se faca mai tare si mai puternic datorita rasului? As vrea sa cred asta, ca sa pot folosi lama pana la sfarsit.

Oricum ma enerveaza metoda asta cu lama, ca foarte repede creste parul si ma cam mananca cand creste

18+

Raluk si mie mi-e frica sa folosesc creme depilatoare am citit si eu ca au tot felul de compusi chimici care nu sunt tocmai indicati...si eu sunt sigura ca dupa sarcina ne vom putea relua obiceiul cu ceara (desi o sa fie cu multe lacrimi primele 2 epilari cu ceara dupa atata lama

KIKI 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am terminat cu bucatareala asa ca acum pot sta linsitita la povesti
Despre epilat...pe picioare cu aparatul iar inghinal si axial cu lama...sarcina trecuta,de la 6 luni incolo ma facea tot sotulsi va zic sincer ca asa bine ma facea de zici ca dansa n-a fost veci paroasa. Zilele trecute m-am facut eu cum am putut,mai pe NV,dar data viitoare sigur il chem pe el la aparat
Apropo,s-a aprobat legea cu indemnizatia si pt al doilea copil,aviz gravidutelor cu 2 chiriasi

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 24+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Felicitari mamicutelor care si-au vazut bebeiisi eu ma duc azi la eco si am niste emotiii....

KIKI 21+ cu

Tinem pumnii! Sa vii cu vesti minunate!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buun,am schimbat semnatura
Kiki_cri,bafta la eco

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput