Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:

Lullaby_2009, sa inteleg ca esti graviduta de-a noastra ? Daca da, bine ai venit si la cat mai multe postari !

Bine v-am gasit! Da, bebe ar trebui sa se nasca in a doua jumatate a lunii octombrie. Incerc sa tin pasul cu voi si citesc forumul de cate ori am ocazia.

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Referitor la epilat, mie sarcina mi-a afectat neuronii inca de la inceput... si am renuntat la epilatul cu ceara cu care ma impacam f bine si am bagat lama la dansa.
Acu imi cam pare rau caci ma chinuie rau si cand ma fac si cand creste parul, dar nu mai dau inapoi pana dupa nastere!
In restul trupului, nu am nicio plroblema sa ma fac cu aparatul epilator si de asta cred ca nu as fi avut nicio problema sa ma fac in continuare cu ceara!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele imi ziceti si mie ce v-am intrebat mai devreme?...dak la femeile mai slabute o sarcina de 13 sapt este vizibila?

Desi eu o vedeam, restul lumii zicea ca nu se vede. De altfel se zice ca de la al doilea copil burta creste la 5 minute de la aflarea vestii
Dimineata nu se observa, seara se observa.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Apropo de epilat fetelor, eu daca am avut probleme cu sarcina oare am voie sa ma epilez cu ceara pe picioare? Ca in zona inghinala ma rade sotul cu lama (daca l-ati vedea cata grija are si ce atent este sa ia fiecare fir de par).

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

La multi ani sarbatoritelor!! SA FITI FERICITE MAMICI CU BBCI SANATOSI SI FRUMOSI!!

Felicitari si pentru puiutii ecografiati, sa ramana sanatosi si sa vina la termen.

Am si eu o veste buna: AM PRIMIT, IN SF, CARIOTIPUL SI E OK!!! Am o gargaritza grasa si sanatoasa...ca mami .

PS: Se poate ca un suflet milostiv activ pe forum sa-mi trimita si mie PM cu parola, sa vizionez si eu colectia de zane cu burtici? Pup in avans!

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

starchi activeaza ti PM-ul si ti-o tr eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

STARCHI trebuie intai sa-ti activezi mesaje private care se face din profil personal,mesaje private,optiuni si activezi mesajele private
Apoi poti primi pm

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Alesicoo, merci! Cred ca l-am activat acum.

Eu stiam ca-l am activat de vreo 4 ani de cand bantui pe aici. Se poate sa se fi intamplat ceva schimbari pe site intre timp.

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

gata starchi ti l-am trimis... offf fetelor ce dor imi este si mie de puiutul meu care l am avut 13 sapt...si atat d mult ma bucur k ink ma mai "tineti" printre voi

Mergi la inceput

Madalina84, Alesicoo - multumesc mult si frumos pentru raspunsuri!

Starchi

Mergi la inceput