Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu_bu spune:
buna dimineata gagici!
garbyelle bun venit iti doresc sarcina usoara si bebe papacios si sanatos!
pentru tine de bun venit!
fetele imi pare rau ca va simtiti obosite si va este greata...doamne ajuta pana la ora asta doar o singura data m-a incercat..in rest ok....
la toate fetele necajite cu stari de rau...
va doresc o zi frumoasa
Andre_lina spune:
Donna, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune! Fii pozitiva!
burtica
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Beatrice1982 spune:
ce sa mananc???????????????
oare de ce nu ii place nik la bebe asta al meu???????????????????????
am mancat vreo 3 fructe..mici.....nu zic ce...........
si.......tot greata si tot mi se intoarce stomacul pe dos...........
stau stau tot stau pana imi caraie matele, dar asta se intampla de 2 ori /zi
si atunci trebuie neaparat sa manc ceva ca de nu si lesin....si repede imi gasesc ceva....da numa ce-i trebuie lui...........si ham ham..........'apoi nu mai lesin da mi-e tot greata............
daca stau in pat....si mauit la tv.mai uit de greata si parca nu e asa intensificata..............
ne-am uitat ieri la real la patutz de copii...........
carucioare.....deh sa vedem si noi preturile............
mammmmaaaaaaaaaaaaa miiiiiaaaaaaaaaa
pai da sunt cam mari..............
tre sa imi strang bani..numa sa am de unde.................
:)
of offffffffff
era carucior cu chestie de aia mica de purtat....nu stiu cum se numeste..care cred ca e buna si in masina..........800 ron...............
si nici nu fffffff de calitate...........
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Andre_lina spune:
eu cred ca cumpar second hand de la prieteni carut si scaun de masina... nu am bani de noi!
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
happymum spune:
http://alimentatia-in-sarcina.blogspot.com/search/label/Recomandat%20pentru%20gravidute
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
rox_y spune:
Buna fetelor
Azi ma simt mai bine. Ieri au inceput si pt mine durerile mari.Ma voi duce dupa-masa la d-na doctor sa-mi dea si mie no-spa.
Abia astept sa trec de perioada asta...ca ma simt atat de slabita si cateodata n-am chef sa mananc nik de teama sa nu trec pe la baie:(
amir10 spune:
Si mie mi-e greata. Mai ales dimineata, dupa ce beau cafeau, ajung la servici la ora 8 si ma apuca niste greturi...Tb neaparat sa rontai ceva. E bun ceva cu uleiuri esentiale, rozmarin, scortisoara. Si nu prea pot manca dulce, ciocolata, inghetata, prajituri......beah...
In schimb merge branza sarata cu rosii sau salata de legume cu mult otet.
Am fost aseara la un cocktail si din toate bunataturile (tot felul de antreuri cu fonfeuri), eu am putut inghite doar castraveti murati. Pofte nu am, ma doare din cand in cand burtica, ca un fel de crampe, mai ales cand sunt obosita. Si imi si mie sa doooorm cu capul pe birou daca se poate.
Pe 31 mai merg la ecografie sa ii vedem inimioara.
Pupici la toate proaspete burtici.
6
happymum spune:
azi, cand am mers la baie am gasit mult mucus cu un pic de sange in el...
eu nu mai inteleg nimic. si ma bucuram ca mi-a fost bine 2 luni... si ca am si prins zilele astea cum trebuie...
ar mai fi cam 10 zile pana ar trebui sa vina cm.
astept astazi sa vad daca mai apare, si va zic mai pe seara.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
oana2007 spune:
Buna dimineata! Vad ca este activitate intensa pe aici! Beatrice1982 Sa stii ca ai dreptate, sunt destul de scumpe toate lucrurile pentru un bebelusi. Dar o sa vezi ca atunci cand o sa-l tii in brate prima oara o sa-ti vina sa-i iei si luna de pe cer si nimic nu o sa ti se mai para exagerat de scump. ( cred ca din acest motiv sunt si astfel de preturi)
Eu sunt in continuare racita... sper sa treaca cat mai repede, in rest.... vad ca greturile au lasat-o mai moale ... Va pup!
Bun venit noilor mamicute!
Rebiana, Nikole si Ioanact, multumim pentru treburile administrative....
OANA cu
ANA-MARIA 20.04.07 si
6+
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009
larisel spune:

La multi ani! Constantini si Elene 

Vreau si eu parola pt mailul comun, poate mai punem acolo si materiale interesante despre copilasi, mamici, sarcina etc.
gabryelle Bine ai venit si sarcina usoara si la termen!
Va pup pe toate!
Diseara am prima consultatie la ginecolog si sunt foarte foarte emotionata. Sper sa-mi spuna numai de bine! Cred ca va anunt tocmai maine, pt ca programarea e la 19.30, dar nu stiu daca se respecta... asa ca...
8
asa incepe odiseea mea