Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Asta inseamna ca dureaza ceva timp pana se creeaza contul, asa cum zicea Nik0le... ne punem pe asteptat. Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |
Ok.
ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am plecat sa am culc
.
Noapte buna tuturor!
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Am plecat sa am culc .Noapte buna tuturor! ![]() ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Noapte frumoasa si linistita!
mami_dulce spune:
Norocel fetelor....
Iata m-am uitat in listuta si vad ca sunt adaugati ci copilasii pe care ii mai au mamicile, dar nu stiu cum s-ar putea si pe Felicia sa o adaugam in informatia despre mine?
Sotiorul meu a iesit pe afara cu Felicia cu bicicleta iar eu am profitat sa va mai citesc....

Incep sa am o somnolenta de nu mai pot, la serviciu mi se inchid ochii...nu stiu ce voi face mai departe...la prima sarcina am avut noroc ca am stat mai mult pe acasa ca eram studenta...
Si stomacul incepe sa ma deranjeze mai ales ca sint flaminda...mi se face greata...nu stiu nu stiu...
Rebiana ti-am vazut frumosul sa-ti traiasca!!!
ma duc sa mai fac cite ceva prin casa...

voua noapte buna

iar noi mai avem pina la culcare![]()
Lucia mami de
dulceata Felicia(16.03.2005) si
5+cine sa fie?
"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui simonette Multumesc ptr capitol Rebiana, Maaai, imi retrag cuvintele......m-am uitat mai atent si parca intr-adevar se vede pasarik deci gata......e futita!!! Ca si a mea!!!!Fete, sa dea DD sa fie un capitol numai cu vesti bune!!!!! all!mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Asa, Simonette! Clar e cu pasarica

...si la tine la fel! Doamne ajuta sa le vedem cu coditze PUP

8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Andre_lina spune:
Dau eu buna dimineata azi?? Ce onoare!!
Pe scurt...ma simt f bine, fara greturi, energica, cu moralul sus. Cred ca perioada critica a trecut.
Incepe sa se vada burtica
, draga de ea...ma uit zilnic la poza de la ecografie si vorbesc cu ea
.
Fetelor, sa auzim numai de bine!
Eu insist cu baby expo la tineretului, polivalenta. Eu merg sambata. Mai vine cineva?
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Donna_n spune:
Neata fetele!
Andre ma bucur ca te simti bine si esti foarte pozitiva!
Sper sa reusiti si cu contul, si eu tin minte ca a trebuit sa astept o zi-doua.
Eu sunt putin demoralizata si satula de situatia asta in care nu stiu de fapt ce a fi cu bebe si sangerez tot a doua zi, pe cand speram si eu ca-mi trece. Astazi merg la dr sa vedem cum s-a prins bebitza si de ce mi-a scazut beta hcg-ul dupa 3 zile
dupa care i-am vazut inimioara. Deci de viu e viu
Sper sa vin cu vesti bune!
8+
Beatrice1982 spune:
doamne ajuta donna sa vii cu vesti cat mai bune.................
bun venit gabryelle sarcina usoara si bebe sanatos..........
eu acum am facut oki........
abia...............
fetili voi cum stati cu.........
???????????
ca mie nu mi-a interzis, dar mi-e frica.........
nu as zice nimic, dar mi-e mila si de el saracu si tot ma visez avand orgasm......................si nu sunt inraita a sexului...........
de ce oare visez din alea???????
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Andre_lina spune:
Bea... legat de
nu mi-a interzis doctorita nimic... atat timp cat nu ma doare nimic.
Insa luni cand am prestat...m-a durut burta toata ziua si mi-a fost o frica... si cu toata mila, fac o pauza... pana se stabilizeaza bebelinul in burtica.
In plus, cat am avut greturi numai de huta huta nu-mi ardea...
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Beatrice1982 spune:
andre asa ma gandeam si eu.................
ca na...............asta e
ce sa facem?
dupa aia avem tot timpul de ....huta-huta.............
nu?
rebiana am adus multe da nu ma apuc de insirat ca ma injura gravidutele ca le fac pofte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok????????????
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Eu sunt Luca-Andrei!
Luca(02-02-2006) si de