Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Nik0le spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 2 zile?? Moaammmaaa... ti se ia de asteptare!! Eu nu-mi amintesc cum a fost acum 3 ani cand mi-am creat eu cont dar parca n-am asteptat atat ... Macar primesti un mesaj de genul "cont creat cu succes" sau ceva sa-ti dai seama ca n-ai muncit degeaba sa completezi campurile alea Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |
Nu primesti niciun fel de mesaj de genul asta, ramai cu ochii in soare! Eu mi-am facut contul relativ recent si asa a fost. Am fost tare nedumerita. Imi tot verificam mailul, doar doar primesc ceva de confirmare ca se munceste la cererea mea, dar n-am primit nimic, nimicut, nici pana in ziua de azi. M-am trezit ca ma pot loga dupa cum va ziceam, dupa 2 zile.
Ticker
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Nu draga, tu purtai un dialog foarte important si profesionist cu Alina si m-am trezit eu sa sar sa dau o mana de ajutor, reusind sa va incurc nitel. Oricum, am avut cele mai bune intentii. Sa stii ca nu intentionez sa va las doar pe voi doua sa va luptati cu partea administrativa, ma descurc eu sa fac capitol nou pana la urma. ![]() Ticker |
Sunt ferm convinsa de asta!!
Tocmai ce mi-am demonstrat, mie insami, ca reusesti cu putina vointa... si chiar mi-ar placea sa reusesti sa-l deschizi tu pe urmatorul, cu nick comun, cu nick-ul tau, important e sa avem unde sa ne impartasim trairile. 

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
happymum spune:
am incercat si eu sa va ajut dar imi zice chestia cu emil-ul deja in uz....
si inca ceva... eu am incercat sa ii fac cont cumetrei mele si nu reusesc neam sa mi-l accepte...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui happymum am incercat si eu sa va ajut dar imi zice chestia cu emil-ul deja in uz.... si inca ceva... eu am incercat sa ii fac cont cumetrei mele si nu reusesc neam sa mi-l accepte... Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea blog |
Cum nu reusesti? Iti da eroare? Sau tot asa, nu-ti confirma ca s-a creat si nu te poti loga?
Ticker
Rebiana27 spune:
Daca ne-a aparut acelasi mesaj la toate trei, probabil e din cauza ca sunt procesate informatiile transmise de Alina si se creeaza contul... nu ne ramane decat sa asteptam cele 2 zile..
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Ioanact, ti-a dat eroare la creare? Sau de ce spui ca nu ai reusit? Ticker |
Nu, pur si simplu nu am putut sa am loghez dupa aceia, nu mi-a aparut nimic dupa ce am completat campurile, nu mi-a dat eroare..nu mai inteleg nimic.

ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui Ioanact
Nu, pur si simplu nu am putut sa am loghez dupa aceia, nu mi-a aparut nimic dupa ce am completat campurile, nu mi-a dat eroare..nu mai inteleg nimic. ![]() ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Alina, felicitari, ai creat contul! O sa te poti loga dupa cateva zile. Multumim!

Ticker
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Ioanact
Nu, pur si simplu nu am putut sa am loghez dupa aceia, nu mi-a aparut nimic dupa ce am completat campurile, nu mi-a dat eroare..nu mai inteleg nimic. ![]() ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Asta inseamna ca dureaza ceva timp pana se creeaza contul, asa cum zicea Nik0le... ne punem pe asteptat.
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Rebiana27 spune:
Am dat "enter" inainte sa spun SAR'NA ALINA!!! 

Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Daca ne-a aparut acelasi mesaj la toate trei, probabil e din cauza ca sunt procesate informatiile transmise de Alina si se creeaza contul... nu ne ramane decat sa asteptam cele 2 zile.. Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |
Mai astept 2 zile, sa vedem.
ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

2 zile?? Moaammmaaa... ti se ia de asteptare!! Eu nu-mi amintesc cum a fost acum 3 ani cand mi-am creat eu cont dar parca n-am asteptat atat
... Macar primesti un mesaj de genul "cont creat cu succes" sau ceva sa-ti dai seama ca n-ai muncit degeaba sa completezi campurile alea