Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
happymum spune:
larisel mult succes la doctor.
burtica
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
Andre_lina spune:
Sa ne aduci poza, larisel! Bafta!
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
roco1617 spune:
La multi ani pt Constantini si Elene
!!!!!!!!
Sunteti foarte harnicute
si multumim celor care se ocupa de partea tehnica .
Bun venit noilor gravidute
si sarcina usoara in continuare !!
Ne luptam cu greturile ........sa stiti ca am incercat sa maninc pesmeti si parca ma simt mai bine .
Aseara nici nu am putut sa gatesc asa ca a gatit sotul si eu am fost servita la pat .
Astazi sa incalzit si aici la Londra vremea , ca tare ne-am mai saturat de ploi .
Sper sa vina si la noi anul asta mai curind vara .
Va pup si o zi cit mai buna .

Roxana
Andre_lina spune:
ROCO, am trecut prin 2 sapt de greturi de dim pana seara...le-am combatut cu suc acrisor, de portocale, apa cu lamaie, covrigei... si acum, de cate ori imi vine o senzatie de voma sau greata, bag repede un covrigel mic, am peste tot cate o punga, la birou, acasa, si FUNCTIONEAZA!
Succesul e sa rontai ceva, nu sa mananci...si sa pacalesti senzatia. Asta a mers la mine.
Chiar daca pare ca nu poti baga nimic in gura, merge cu covrigeii.
PUP...si vino acasa, aici sunt 30 grade ![]()
Am stare de somnolenta...de dim eram fresh...
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Ioanact spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!
mami dulce, Rebiana27 se va ocupa sa adauge si pe dulceata Felicia (16.03.2005) pe prima pagina.
Andre lina ma bucur ca te simti bine, tine-o tot asa..deja se cunoaste burtica?
Ce frumos.![]()
Donna n ne rugam
sa fie bine samburelul.. si asa va fi.
bubu bu multumim la fel! 
happymum multumim pt site.
Poate ai acea scurgere din cauza ca esti in per fertila..si eu elimin in fiecare luna o scurgere albicioasa..un mucus..dar nu inteleg de ce cu sange?
rox y va trece si per asta, sarcina usoara in continuare.
amir10 imi pare rau pt starile de rau si greata
, nu va dura mult si vei scapa de ele, at te vei bucura de sarcina. Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost la ecograf.
larisel mult succes la Dr.
roco1617 e bine ca ai un sot care te ajuta la gatit.
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am incercat sa ma loghez cu userul comun, dar nu merge
, vom mai astepta.![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
lillyka spune:
buna fetelor,
Bine ati venit cele cu samburei mai mici, bafta tuturor cu ecografii.
eu sunt un pic suparata, mi-au iesit analizele de sange, toate bune si frumoase in schimb calciu si magneziu prost rau si cica nici nu asimilez calciu. Azi ma duc la dr sa vad ce imi zice...voi ce stiti? ca am auzit numai lucruri rele de lipsa de calciu in sarcina si in fiecare zi bag laptic si iaurturi si branza...:(
va pup pe toate
si cate o floare pentru cele cu greturi printre care ma numar si eu...abia astept sa scap de greturi si am renuntat la covrigei si paine prajita ca ma lupt si cu constipatia. 
7+
Oana_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Am incercat sa ma loghez cu userul comun, dar nu merge ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Aveti userul comun: pufuleti2010.
roco1617 spune:
Buna dragelor ,
M-am intors din pauza de masa si am observat ca la noi aici e multa activitate .
Ioanact - da multumesc la DD am un sot care ma ajuta cam in toate treurile casnice inclusiv la bucatarie - chiar pot spune ca gateste foarte bine .
Andre lina - da cam asta maninc de ieri covrigei mandarine portocale suc combinat de tangerine cu lime .
Cam toata ziua am greturi dar dimineata foarte puternic abia reusesc sa parcurg drumul pina la servici.....mai ales cind e vorba de metrou......nu conteaza bebelinul sa fie bine si sa creasca mare .
Numar zilele pina la ecografie ............amr 4 zile
Cu somnul nu mai spun si la servici as trage un pui de somn asa la birou ....![]()
Va pupik