Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Nik0le multumim pt . CM dureaza cam 28 de zile. Deci, nu are cum sa se conceapa copilul asa repede..asa m-am gandit si eu..eu ma simt mult mai bine.Multumim pt vizionarea pozelor si a filumeltelor.
mami dulce multumesc.

Vroiam sa mai trimit cateva materiale pe mai-lul comun, dar s-a trezit Ioana si tb sa ii pregatesc laptele..apoi vom pleca cu tati pana la Harsova.
Voi trimite cand voi veni si voi avea timp.

O zi superba va doresc!

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fete dragi1vreau si eu daca mai aveti calda!eu sunt putin cam necajita....nu putea sa fie totul bine si frumos....mami mea....e cam stresata ca nu sunt casatorita....."ca doar nu vreau sa fiu si mireasa...ca nu e frumos mireasa cu burta mare "pot spune..ca desi m-a felicitat si s-a bucurat pe alta parte e dezamagita...ca nu mi-am trait viata si ca e prea devreme desi voi avea 23 de ani cand voi naste..ufff....simt ca ma depasesc evenimentele....nu as fii vrut sa o simt pe mama dezamagita....mai urmeaza si tata care e departa si am zis sa asteptam pana ajunge mama la el sa nu fie singur cand ai spunem....si la el cam aceeasi reactie cred ca va fii+si scoala ma preseaza oarecum...am emotii...si familia...si nunta ca vrem totusi cununia civila sa o facem dupa concediu...ufff prea multe evenimente importante pentru un om asa mic...sper sa trec de ele cu bine!imi pare rau ca va necajesc cu probl.mele dar asa bine este cand poti spune cuiva...la toata lumea si va doresc o zi frumoasa1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguin_roz spune:

Neata fetelor,
Rebyana imi pare rau pt tine, stiu ca e dureros dar trebuie sa iti pastrezi speranta. As vrea sa iti spun msi multe insa parca tastatura asta te limiteaza sa tansmiti sentimente si caldura. Va pup pe toate fetele care sunteti triste acum.
Si eu trec de vineri printr-o incercare grea pe care insa am speranta ca o sa o depasesc. Am fost vineri la doctor si am auzit inimioara insa la cateva ore am inceput sa sangerez. De atungi iau tratament si nu ma dau jos din pat decat pentru la baie.
Am incredere ca inimioara mea e inca acolo.
Sangerarea e maronie si din ce in ce mai putina. Pe alte forumuri fetele zic ca nu e asa grav.
Doamne ajuta sa fie asa

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguin_roz spune:

Draga bubu_bu,
Nu trebuie sa iti faci griji ca stresul dauneaza foarte grav. sunt sigura ca Dumnezeu are el un plan al lui de le-a randuit asa in viata ta. Oricum legatura dintre doi oameni este poate mai intensa daca exista un copil, asa ca bebele asta e mai mult decat o nunta.
Pupici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Tare imi pare rau de cele care au pierdut pufuletii.... Capul sus si ganditi-va deja la urmatoarea sarcina, sa vina cat mai repede.
O sa iau exemplu si o sa fiu mai atenta cu mine, mai ales ca eu am asteptat 3 ani aceasta sarcina...
Pana acum nu am avut nici un fel de sangerare, dar bebele meu e inca mic. Duminica mergem la ecografie sa vedem cum ii bate inimioara.
Azi implinim 6 saptamani si 5 zile, avem doar greturi (trec daca pap ceva), mirosul este foarte ascutit si nu suport anumite parfumuri. Plus ca daca nu mananc ceva dimineata, ma simt rau. Dar nu pot manca mult, si nici orice ca inainte, am slabit deja cam 1 kg.
Ma duc maine la dr. de familie sa imi spuna de analizele care se fac, am tot amanat ca saptamana trecuta a fost cumplita la servici, plus caldurile care au fost...
Va pup pe toate, sper sa va simtiti bine si celor 3 fete le urez recuperare cat mai rapida si cale intinsa si scurta spre o noua odisee.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fetele.
sa aveti o saptamana frumoasa si racoroasa.

bubu si toate celelalte fete care credeti ca sunteti tinere - pana in 22 de ani... eu una va admir enorm, sincer. consider ca sunteti curajoase si niste luptatoare. datoria parintilor este sa se gandeasca la binele copiilor lor. e normal ca ei sa vina cu asa conceptii la voi. dar...... un mare DAR...... acum e randul vostru sa fiti mame... si va trebui sa luptati pentru copilasii vostri asa cum au luptat mamele voastre la randul lor. o sa fii o mireasa - cea mai frumoasa mireasa, vei vedea.
as da cred multe sa pot intoarce timpul inapoi si sa mi se intample si mie minunea asta la 20 de ani... sa fiu o mama tanara pentru copilul meu. sa ma ierte celelalte fete de o varsta apropiata cu mine, nu zic ca suntem batrane... doar ca am fi putut avea mult mai mult in viata noastra pana acum, poate...
pup toate burticile tinerele si sa continuati cu acelasi curaj.
pup si burticile mai experimentate... si viitoarele burtici.

sper sa nu iau bataie...

eu nu mai am simptoame deloc. saptamana asta, la sfarsit voi face test sa stiu una si buna. continui sa ma rog...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

multumesc pentru incurajari!asa este cum ziceti voi...lupt si am sa lupt pentru copilul meu cu oricine....ceea ce nu inteleg eu este faptul ca desi....termin o facultate....servici bun am....viitor sot...foarte buncasa a noastra avem...cam toate obstacolele mai mari le-am depasit...de ce e ea dezamagita?la 23 de ani nu esti chiar asa crud si iresponsabil...hmm in fine stiu ca o a-i treaca ca deja imi face prajitura preferata si vine acum la servici sa imi aducava invit:)va pup si va imbratisezla toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna dimineata fete dragi1vreau si eu daca mai aveti calda!eu sunt putin cam necajita....nu putea sa fie totul bine si frumos....mami mea....e cam stresata ca nu sunt casatorita....."ca doar nu vreau sa fiu si mireasa...ca nu e frumos mireasa cu burta mare "pot spune..ca desi m-a felicitat si s-a bucurat pe alta parte e dezamagita...ca nu mi-am trait viata si ca e prea devreme desi voi avea 23 de ani cand voi naste..ufff....simt ca ma depasesc evenimentele....nu as fii vrut sa o simt pe mama dezamagita....mai urmeaza si tata care e departa si am zis sa asteptam pana ajunge mama la el sa nu fie singur cand ai spunem....si la el cam aceeasi reactie cred ca va fii+si scoala ma preseaza oarecum...am emotii...si familia...si nunta ca vrem totusi cununia civila sa o facem dupa concediu...ufff prea multe evenimente importante pentru un om asa mic...sper sa trec de ele cu bine!imi pare rau ca va necajesc cu probl.mele dar asa bine este cand poti spune cuiva...la toata lumea si va doresc o zi frumoasa1

Sa nu fii dezamagita de reactia mamei. Imi permit sa o contrazic si sa -ti spun, ca viata abia acum incepe. Distractie, bucurie, implinire...tot ce e mai frumos pe lumea asta. Eu am un singur regret, ca am asteptat pana la 30 ani sa inteleg ce e adevarata fericire. Nimic nu egaleaza ceea ce simt de cand a aparut printesa in viata noastra. A trecut un an jumatate si nu pot sa spun ca a fost greu.
Peste 2 saptamani plecam la mare. Nu ma gandesc decat la fericirea fetitei mele cand va vedea marea, Aqua Parkul. Fericirea mea e fericirea ei.
In alta ordine de idei, aseara rasfoiam site-ul in dorinta de a cauta informatii. Am o anexita si mi-a intarziat ciclu. Am dat peste pagina pufuletilor si ma uit in lista. O vad pe Bubu_bu, cu CM= aprilie 21.
Ciudat zic, acelasi CM ca si la mine, dar cum de a depistat sarcina asa repede ? Am facut si eu repede un test : a doua liniuta apare foarte stearsa, parca mult mai stearsa decat la prima sarcina. Citesc toate postarile tale, deja devin din ce in ce mai convinsa ca suntem in aceeasi situatie. Entuziasmata dar si bulversata, ii spun sotului meu. Isi stapaneste cu greu emotiile dar nu se abtine sa nu citeasca postarile tale. Pare convins ca urmeaza sa ne dublam fericirea in scurt timp.
Sunt fericita dar si nelinistita. La ultimul control ginecologic, medicul mi-a zis sa nu raman insarcinata in perioada asta si sa iau tratamentul cu antibiotic. Nu l-am luat inca, am tot asteptat sa-mi vina ciclu, sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata. Trebuia sa mai fac si alte analize hamatologice, care sunt concludente inafara starii de graviditate. Asta e, ma consolez cu ideea ca am reusit totusi sa fac ecografie, mycroplasma, clamidia si papanicolau. Totul e perfect mai putin inflamatia la ovarul drept data de anexita.

Multa sanatate tuturor gravidutelor si mult curaj celor care si-au pierdut pufisorii. Imi pare nespus de rau. Nu stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina dar stiu ce as simtii daca mi s-ar intampla.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

Stau la birou si nu-mi pot opri lacrimile..... Fetelor... imi pare rau ...ce capitol cu vesti triste. Dar nu disperati.... pastrati-va optimismul. Rebiana nu abandona. Mergi pana in panzele albe, daca o data s-a putut ... se poate si a doua oara... o sa vezi! Donna, Ma_Mica , va admir optimismul!
Bubu_bu esti cea mai curajoasa si mai responsabila persoana de 22 de ani pe care o cunosc ( chiar si virtual )
Multumesc celor care v-ati uitat si mi-ati admirat fetituta...
Va pup.... Sper sa obtin si eu azi o programare la medic!

OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 6+
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

am reusit si eu sa scanez ecografia cu samburelul meu :)
daca doriti sa il vedeti...va invit la ...
http://picasaweb.google.com/lillyfekete/Bebe#

7+

Mergi la inceput