Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza,

bubule m-a impresionat ce ai spus..parca ma vedeam pe mine. ce-i drept esti tanara..dar poate asa e sa fie. Mie mi se pare important sa tii cont de ceea ce simti tu...daca te simti implinita si iubita trebuie sa mergi mai departe. si ce daca nu esti casatorita...tre sa-ti pese de ce spune lumea?
Pai ce ....vine laumea la tine sa-ti rezolve problemele?

intotdeauna lucrurile bune se obtin greu.....mai suferi, mai plangi...simti ca nu mai poti ...si totusi trece. Asa ca...fruntea sus....daca te simti iubita de "tati" si implinita ca vei avea bb asta e cel mai important. A....si cine te iubeste cu adevarat tre sa accepete fericirea ta si sa te incurajeze.

ai grija de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

llilyka ffffffff frumos bebele tau..............
doamne tine-l!!!!!!!!!

decenuela cand mergi la dr?
ar fi bine sa iti faci azi programare.........................
ce zici??????????

fetele eu rau............
rau ca nu pot sa manc.mi se face greata si de la apa cateodata..........
doamneeeee............................

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetelor, mi-a curs sange din nas adineaurea...
nici nu stiu ce sa fac... sa ma sperii sau nu... de 23 de ani nu am mai patit-o...

bubu, vezi? zice mami tau una-alta, dar te iubeste. o sa fiti bine si sunt sigura ca va fi nepotelul/nepotica preferata a mamei tale...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

happy e semn de semn.........................

doamne da!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

bea

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ne primiti si pe noi? Data nasterii 13.05.1982, UM 23aprilie 2009, DPN 26 ianuarie 2010. Aseara am facut primul test de sarcina, azi dimineata pe al 2 lea, ambele pozitive.
Nu am ajuns inca la medic abia azi voi suna pentru o programare dar am o problema mare si speram sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns pana ajung la medic. Saptamana trecuta am facut o infectie la o masea pe care am tratat-o cu antibiotic si antiinflamator. Esta posibil sa mi se recomande sa renunt la sarcina? Ibuprofenul luat in prima sapt de la conceptie provoaca malformatii fetale? Sunt disperata. Ne dorim mult bebelusul asta chiar daca a aparut cam pe neasteptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare mamici de pufuleti,

ma bucur sa ma alatur voua, vineri mi-am facut un test si era ff pozititv, asa ca ma puteti introduce in listuta

UM 24.04.2009
DPN 27.01.2010
DN 07.02.1978

precizez ca mai am un baietel Nicolas Mihai din 27.02.2007,

va doresc tuturor o sarcina usoara si fara greturi,

cu Nicolas am fost distrusa nu puteam bea nici apa simteam c amiroase, acum mai am greturi dar nu vars d en ori pe zi, deci mi s epare floare la ureche;

Rebiana - imi pare nespus de rau, nu am cuvinte in rest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

softurela...si te imbratisez cu drag....doamne da sa fie si DPN cam tot prin ianuarie:)va doresc sa fie bebele deja instalat la caldurica!mama nu poate ascunde sentimentele ai sunt citite pe fata indiferent cat ar incerca sa ascunda...ma iubeste enorm...si pe bebe deja il iubeste si vrea sa imi fie bine sa nu am greutati....dar am citit in glas si pe ochii ei dezamagirea ca am luat viata in piept asa devreme...e mama stie ea de ce simte asta..dar sunt sigura ca va fii bine pana la urma...multumesc din suflet pentru incurajari!astept vesti nu bune...FOARTE bune de la tine
decenuelaasa este....conteaza ce simt eu si tati...in principal...conteaza si familia...pentru ca ai iubesc enorm...sunt foare importanti pentru mine si sentimentele lor conteaza pentru mine...dar nu imi inluenteaza deciziile..iti ,multumesc de incurajari
ce dragute sunteti toate:)norocul meu ca am dat de voila toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Bubu_bu, daca te uiti in urma, la inceputul odiseei noastre, cap 1,2, o sa vezi prin ce am trecut eu cu parintii si cu prietenul meu...aceeasi poveste, insa cu lacrimi si suspine, cu amenintari urate...nici nu vreau sa imi aduc aminte. Ma simteam vinovata ca am ramas insarcinata si eram singura pro acestei sarcini.

Citeste, si vei vedea...insa pe scurt...am rabdat vreo 3 saptamani grele...cu plansete si nopti nedormite, am slabit 2 kg...am scris la unei maicute care m-a trimis la un preot minunat care m-a intarit si sfatuit...am venit acasa mandra ca sunt gravida si ca vreau sa fiu mama acestui copil asa, nemaritata, tanara (24ani) si cu toate visele mamei mele spulberate.

Sunt mandra de decizia mea...si toti sunt alaturi de mine.
Tata chiar amenajeaza casa pentru nepot/nepoata, mama are grija de mine, prietenul la fel, desi situatia nu ne permite o casatorie acum.

Deci capul sus! SE POATE! Ma simt mai indreptatita decat oricine sa iti dau un sfat! Rezista, e doar o etapa de acomodare, care cu rabdare si iubire va trece, si iti spun din suflet ca merita!

Toti apreciem un om curajos! De ce sa nu fii tu aia care la 24-25 de ani sa se intoarca la cariera si copilul sa creasca frumos ...in timp ce colegele de munca nu sunt nici maritate nici nu au copii...si de fapt te invidiaza de mor!

Gandeste-te pe toate partile, ai numai de castigat!

PS: Fetele astea de aici au fost singurul sprijin moral real de-a lungul zilelor grele prin care am trecut, sa le dea Dumnezeu sanatate, deci esti pe maini bune!

Va imbratisez pe toate, pup!

8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

happymum--esti o draguta!-
lillyka--felicitari pentru samburel!sa creasca mare mare mare si voinic si sanatos
suzy78bine ai venit printre noi..iti doresc sa te simti aici asa cum ma simt si eu si samburelul meu din burtica
pentru restu am un tir de

Mergi la inceput