Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele mele dragi si frumoase... confirmarea ca am pierdut sarcina o am de la o d-na dr care a si efectuat operatiunea de "curatare". Mi-este greu sa povestesc, la fel de greu sa traiesc cu buba pe care-o simt in suflet. Nu fac decat sa ma uit la Luca si sa plang intr-una. Nu numai faptul ca am pierdut sarcina imi rupe inima in doua ci si faptul ca acest lucru s-a datorat malformatiei mele uterine.. s-a depistat ca am uter bicorn.. Am tot cautat pe net si am descoperit fete care nu au avut nicicand copii din cauza acestei malformatii deoarece nu au reusit sa duca sarcinile macar aproape de termen. Sunt ingrozita de faptul ca pot ramane insarcinata dar este dificil sau chiar imposibil sa mai duc o sarcina pana aproape de termen.
Sunt langa voi, incerc sa va citesc seara de seara.. deocamdata imi plang cum pot durerea dar promit sa fiu aici sa va imbratisez pe fiecare atunci cand are nevoie!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Rebiana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Fetele mele dragi si frumoase... confirmarea ca am pierdut sarcina o am de la o d-na dr care a si efectuat operatiunea de "curatare". Mi-este greu sa povestesc, la fel de greu sa traiesc cu buba pe care-o simt in suflet. Nu fac decat sa ma uit la Luca si sa plang intr-una. Nu numai faptul ca am pierdut sarcina imi rupe inima in doua ci si faptul ca acest lucru s-a datorat malformatiei mele uterine.. s-a depistat ca am uter bicorn.. Am tot cautat pe net si am descoperit fete care nu au avut nicicand copii din cauza acestei malformatii deoarece nu au reusit sa duca sarcinile macar aproape de termen. Sunt ingrozita de faptul ca pot ramane insarcinata dar este dificil sau chiar imposibil sa mai duc o sarcina pana aproape de termen.
Sunt langa voi, incerc sa va citesc seara de seara.. deocamdata imi plang cum pot durerea dar promit sa fiu aici sa va imbratisez pe fiecare atunci cand are nevoie!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Atentie!!!
Cand am pierdut eu sarcina, in 2005, dr, mi-a zis ca am uter bicorn inca inainte de a pierde sarcina si nu parea deloc optimista privind eventualitatea pastrarii sarcinii pana la termen! La 8 sapt am pierdut sarcina si dupa aceea am facut o laparoscopie care a scos la suprafata un uter absolut normal dar din pacate jumatate era lipit cu sinechii (bride de sange) care au fost curatate in timpul interventiei! Aceasta nenorocire s-a datorat ingrijirii necorespunzatoare in urma extrauterinei sau poate a altei nenorociri ca am trecut si eu prin multe....
Ma gandesc acum in cazul tau....ca poate dupa nastere nu ai fost ingrijita atent si cantitaatea de sange pe care trebuie s-o elimini a ramas partial in uter si la control nimeni nu a observat! Acelasi lucru il stiu si eu ca nu se poate dezvolta o sarcina pana la capat avand uter bicorn Tu ai un copil superb si asta e dovada ca poti duce la bun sf o sarcina! Te sfatuiesc sa faci o laparoscopie care poate depista corect diagnosticul!!! Tot in urma laparoscopiei se poate corecta si un uter bicorn in cazul in acre il ai!!! Trebuie totusi sa admitem faptul ca poate fi asa si faptul ca ai un copil este o exceptie!!!!!! Doamne Ajuta si mult curaj! Nu-ti pierde increderea...daca doresti intr-adevar un al doilea bb il poti avea! Asta nu este infertilitate!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor! Am revenit din weekendul petrecut la bunici si am venit intr-un suflet la calculator sa citesc ce ati mai facut....si.... m-am ingrozit! Donna, Rebiana si Ma_mica... ce sa va zic...suntem toate alaturi de voi, trebuie sa fie greu, dar vom trece si peste asta. Nu va pierdeti speranta! Asta e viata, cu bune si rele...o sa vina un bebelus si la voi care o sa va stearga toate lacrimile...o sa ramana doar cele de bucurie!

Va pup si fiti puternice!

8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

Donna_n ce pot eu sa-ti spun in momentul asta e ca Dumnezeu sigur stie de ce a luat ingerasul la el.....sigur are alte planuri cu tine.....iti doresc sa fii tare si sa te linistesti....te imbratisez din suflet...suntem aici oricand ai nevoie de ceva....

Acesta e singurul gand ce ma mai tine pe linia de plutire! Multumesc fetelor pentru incurajari Urmeaza sa fac o tona de analize de tot felul si dup-aia ne intalnim din nou la odisee!! Nu ma gandesc la altceva decat la o noua sarcina. Poate e ceva de care am nevoie sa ma "agat" pentru a merge mai departe... Oricum poate o sa mai merg impreuna cu odiseea voastra chiar si cu burticutza mai micutza. Oricum va urmaresc de undeva din "culise"! Rebiana si nu descuraja! Sunt de acord cu simonette - Luca e dovada vie ca SE POATE! Ma_mica un si pentru tine. Se pare ca toate in aceeasi zi Speram sa ne intalnim la o viitoare odisee!
Sanatate la toate burticile si Nikole te asteptam cu vesti bune!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Am uitat sa scot semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Si eu am fost plecata la socri in caransebes....si stau de juma de ora si citesc ce s-a mai intamplat...nici nu stiu ce sa zic. .. m-am intristat parca...vestile au fost mai degraba triste, durerea unora dintre voi..prb nu poate fi alinata...ce sa zic...poate ca asa vrea d-zeu...totul are un rst si poate asa a trebuit sa se intample..de ce? doar d-zeu stie.

important e sa invatam sa trecem peste toate , sa ne intarim si sa o luam de la capat.

eu...la fel...sper sa ma programez sa vad samburetele...in rest...sunt ok...n-am nici greturi , nici dureri, nici pofte..nik.

sa aveti o seara linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Rebiana, nu strica niste investigatii amanuntite, daca exista intr-adevar o problema se poate rezolva! Sper din tot sufletul sa ne poti da curand vesti bune! Suntem alaturi de tine si te imbratisam cu drag!

Simo, prin cate ai trecut... imi pare rau... esti o mamica tare curajoasa!

Donna, eu iti tin pumnii stransi tare tare sa vina bebe! Mi-ar placea mult sa impartim o odisee! Multumesc ca te-ai gandit la mine, esti o draguta!

Alina, multumesc mult pentru PM! Imi pare rau ca esti bolnavioara, iti doresc insanatosire grabnica! Ma bucur ca are cine sa aiba grija de tine, Ioana se anunta de pe acum un ajutor de nadejde, cum stie ea sa fie cumintica si sa n-o oboseasca pe mami! Daca e ceva te duce si cu masina unde vrei, am vazut ca stie sa umble la incuietoarea de la garaj, iar la masina numai usa soferului o intereseaza! Super pozele, e o scumpica si seamana tare cu mami!

Andrelina, cum a fost la bunici? Cum te mai simti, ai scapat de tot de greturi?

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

Buna fetelor..

Rebiana nu descuraja...intotdeauna exista o solutie...

Nicole te asteptam cu noutati..

Ianact insanatosire cit mai rapida

m-am uitat prin internet si se pare ca acelasi medicament doar ca sub alta denumire exista si in europa si deja de multi ani...
inca ceva am intrebat medicul daca e posibil de facut o ecografie si s-a uitat la mine de parca sint de pe alta planeta, a zis ca e muuuuult prea devreme.....dar macar am incercat

Azi ma simt mai bine un pic am putut minca si frigarui

Va doresc o saptamina linistita

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 5+cine sa fie?

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza fetelor! e gata!

Alina, m-am trezit de dimineata cu gandul la tine, ieri am uitat sa-ti spun ceva important: la un ciclu normal, cu durata medie de 28 de zile, ovulatia are loc in ziua 14. In nici un caz nu se poate concepe un copil in prima saptamana de cm in conditiile astea (exceptand foarte rarele cazuri cand ovulatia are loc aiurea). Cat dureaza cm-ul tau?

mami_dulce, ma bucur ca te-ai simtit mai bine, tine-o tot asa! La noi aici medicii recomanda senini metoclopramidul impotriva gretii din timpul sarcinii, dar in prospect scrie ca nu e indicat... Multumesc pentru gandul bun, sper si eu la fel!

Aseara ma apucase o foame de lup. As fi mancat un tanc, dar trebuia sa fie gata ATUNCI, nu mai tarziu. Asta-mi aminteste de sarcina trecuta, cand setea nu mai era sete, iar foamea nu mai era foame, erau niste senzatii mult amplificate fata de ce stiam eu . Dar sa nu anticipam...

Ticker

Mergi la inceput