Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
silvia, bine ai venit! Sarcina usoara si
sanatos!
Azi pentru prima oara mi s-a intamplat sa mananc putina salata de icre si sa mi se faca greata instantaneu. De obicei trecea un timp pana simteam ca ceva mi-a cazut greu la stomac... Probabil ca am eu pitici pe creier, imi vine greu sa cred ca ar putea aparea un simptom atat de repede...
Ticker
roco1617 spune:
Dragele Mele Dona , Rebiana si Ma_mica este extrem de dureros prin ceea ce treceti .Am trecut prin acelasi lucru in ianuarie cu o sarcina de 8 saptamini ......imi plinge sufletul pt voi

.......durerea este fara margini .Ce pot sa va spun este ca trebuie sa fiti tari si DD sigur va va bucura in scurt timp cu o alta sarcina .
Eu nu am asteptat prea mult dupa cum vedeti si sunt din nou insarcinata .Sper sa pot duce sarcin pina la sfirsit de aceasta data incerc sa fiu mai obtimista .
Va pup pe toate si ma rog pentru cele in suferinta .
Roxana
anidaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Am pierdut sarcina de dimineata... nu pot vorbi despre asta acum (sau vreodata). Imi permit un sfat pentru fetele care sangereaza: NU FACETI NICIUN FEL DE EFORT!!! Va pup si va imbratisez pe toate! Voi fi alaturi de voi in continuare si voi citi cu dragoste povestile nasterii minunilor din burtici! ![]() ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Imi permit sa ma bag fiindca va citesc.
Rebiana ,desi iti este greu sa vorbesti,spune-ne te rog ai avut confirmarea ca s-a dus sarcina?Tu esti in perioada in care ar fi trebuit sa ai ciclu ,nu cumva este ciclu peste sarcina?Nu vreau sa rasucesc cutitul in rana,dar poate exista vreo speranta,

Donna, ma_mica,imi pare sincer rau,

Pentru celelalte fete,o sarcina usoara fara probleme si la termen bebei mancaciosi si sanatosi,

happymum spune:
| citat din mesajul lui Nik0le silvia, bine ai venit! Sarcina usoara si sanatos!Azi pentru prima oara mi s-a intamplat sa mananc putina salata de icre si sa mi se faca greata instantaneu. De obicei trecea un timp pana simteam ca ceva mi-a cazut greu la stomac... Probabil ca am eu pitici pe creier, imi vine greu sa cred ca ar putea aparea un simptom atat de repede... Ticker |
EU STIU CA ICRELE NU SUNT RECOMANDATE PT GRAVIDUTE... SI TU POATE ESTI... ASA CA NU EXAGERA CU ELE...

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
mami_dulce spune:

Donna si mamica imi pare tare rau...dar fiti optimiste va veni si la voi o buburuza in burtica...Eu am o prietena care a pierdut o sarcina in septembrie, iar in noiembrie a ramas din nou insarcinata si va avea 2 fetite gemene in august....
Va transmit o imbtratisare virtuala...

Eu azi am fost la medic pentru ca nu rezist starii de greata mai ales la serviciu..desi nu am vomitat(pentru ca nu maninc practic nimic):(
Si mi-a prescris un medicament impotriva greturilor http://diclectin.com/ care se pare ca numai in canada se produce si se vinde..
Azi seara o sa iau prima doza....Caci asa nici mincarica nu pot face...
Mamica unei fetite pe care de curind am botezat-o a primit anul trecut acelasi medicament si a ajutat-o...neavind nici un efect negativ asupra copilului dupa cum si scrie pe eticheta...
Poate asta ma va salva caci aveam deja in gind sa-mi iau mai multe zile libere:( pentru ca nu pot sa-mi permit sa vomit peste clienti..
O zi cu soare va doresc miine....
Lucia mami de
dulceata Felicia(16.03.2005) si
5+cine sa fie?
"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui happymum EU STIU CA ICRELE NU SUNT RECOMANDATE PT GRAVIDUTE... SI TU POATE ESTI... ASA CA NU EXAGERA CU ELE... ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
happymum, undeva acolo intr-un colt prafuit de creier stiam si eu ca icrele nu-s recomandate in timpul sarcinii...
M-am gandit ca in pura teorie n-ar trebui inca sa stiu ca-s insarcinata (nu ca as sti sigur ca sunt) si cumva asta m-a facut sa mi se para ok, desi acum cand ma gandesc in urma nu ma simt asa mandra de mine.
pentru tine si burtica ta, care sper ca adaposteste un samburel!mami_dulce, imi pare rau ca te chinuie greturile, dar ma bucur ca traiesti intr-o tara civilizata, in care exista solutii. La sarcina trecuta in afara de greturi, m-a chinuit si frustrarea ca atatia ani de cercetari stiintifice in domeniul medicamentelor nu au produs un remediu pentru problema asta atat de comuna gravidelor. Ma bucur sa vad ca m-am inselat, era de asteptat oricum sa fie asa. Sper sa-ti faca bine si sa uiti de greturi.
Ticker
Nik0le spune:
oana2007, am tot uitat sa-ti spun ca am vazut si restul de poze si ai o comoara de fetita, scumpa si dulce! 

Alina, sunteti bine? Ce mai face Ioana? A, mi-am activat PM-ul.

Ticker
bubu_bu spune:
buna dimineata fete dragi!
am fost aseara la ziua de nastere a unei prietene...atat de mult am dansat.....

face mama o dansatoare....fetelor am asa o problemuta cu durerile in "cosul"pieptului si cu senzatia de apa in stomac..uff..bine ca nu e totusi greata...
suntem la stadiul de a anunta familia prietenii apropiati...mai putin la eco...abia asteptam!

va doresc o zi frumoasa!
la toata lumea
Ioanact spune:
Buna ziua!
Off..iar veste trista, ma mica imi pare rau pt piederea suferita, ma bucur tare mult ca esti optimista.
Dumnezeu iti va ajuta si iti va darui un prunc cat de curand.
silvia d Doamne Ajuta! Te asteptam la noi.
Nik0le multumesc ca ai intrebat de noi.
Eu nu prea sunt bine
..ieri pe la 14:30 dupa ce i-am dat Ioanei sa pape am simtit dintr-o data ca imi este frig, mi-am luat o bluza cu maneca lunga, caci eram in tricou si m-am bagat in pat, am avut noroc ca sotul a fost acasa si a stat cu Ioana..am incercat sa adorm dar nu puteam din cauza frisoanelor..dupa 2 h, mi-am revenit in sensul ca nu ii m era frig, dar am facut febra (37,5 la inceput, dupa 30' aveam 38,8), sotul vazand ca fac febra a sunat Dr si mi-a zis sa i-au Agolcamin si Paracetamol, bineinteles ca il intrebase pe sot daca sunt insarcinata, el i-a rasp ca 'nu stie', de fapt am 1 sapt de UM, nu stiu daca in aceasta per s-a conceput sau se concepe copilul, sper sa nu afecteze daca am luat pastile..in fine..in tot acest timp (2h), Ioana nu m-a vazut, a stat in alta camera cu tati, iar cand a venit sotul la mine, a venit si ea..sotul a plecat la tv, iar Ioana a ramas cu mine in camera, daca o vedeati cum se plimba cu mainile la spate
, cand la usa cand la pat, iar cand ajungea la pat se uita la mine si ofta, dadea de ineteles ca nu stie ce sa imi faca, sa ma simt bine..imi venea sa o 'mananc', dar nu ma apropiam de ea, ca nu cumva sa i-a si ea virusul..a stat cu mine in camera cam 30', si ma gandeam: 'ce fata cuminte am'
..daca eram singura acasa, ma descurcam..
.
Se facuse 17:40 si am hot sa iesim afara, de dragul Ioanei, ca vroia afara, si + de asta aerul de afara o oboseste si doarme bine. Pe la 18:30 am intrat in casa, ca i se facuse somn (de fapt pe la 19 ea se culca, asta e ora ei de somn).. si m-am simtit si eu m bine, respirand aer curat, daca stai in pat simti ca parca nu trece boala, asa am procedat si cu Ioana cand a fost racita, o scoteam afara un pic..
Azi am fost la biserica, si tot m simt ca am febra, transpir, si am gura amara, nici nu pot sa mananc, simt ca nu are gust mancarea. Sper sa imi revin! ![]()
Asa ..ca tot am vorbit de Ioana, avem poze de ieri (inainte de a mi se face rau) si alaltaieri.De aici incep.
bubu bu si eu am dansat cand am fost insarcinata, si intr-adevar Ioanei ii place sa danseze.

Scuzati-mi 'placinta'.![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Nik0le ai PM.
ALBUM
6