Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roanaelena

buna seara,
azi am 7 saptamini de sarcina, la amiaza in timp ce mergeam pe jos, munca de serviciu, mia curs o scurgere...crem, cafenie, a mai curs..la 3 ore, intervall...si acum iar....nui mare, nui singe,
e de consistenta scurgerii albe....care am avuto pina acum...asa la 3 zile.cam ceva de la ovulatie...ca si consistenta!!!
mam panikat....am venit acsa ..staiu la orizontala? sa fi fost de la mersul alert, de la stat in picioare? soare ?

ar fi bine sa mergi la dr....................
doamne ajuta!!!!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

doamneeeeeeeee...............
Donna sorrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyy

apoi mie nu imi vine sa cred......................sincer.....................................
doamne............

nu stiu ce sa va spun......decat dumnezeu sa va fie alaturi!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua tuturor!

Imi pare sincer rau de vestile rele..Donna n te si , si eu am trecut prin asa ceva, si cu toate acestea, abia astept sa raman , iti doresc sa fii tare si sa treci peste acea pierdere.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_mica spune:

Buna dimineata fetelor !
Imi pare tare rau , dar si eu va dau o veste trista...nici pufu meu nu a rezistat ! din pacate ieri am pierdut sarcina
Am vazut ca nu sunt prima si vreau sa le spun donnei si rebianei sa fie puternice , sa inteleaga ca totul are o explicatie, ca nimic nu se intampla fara motiv, sa fie tari si sa se gandeasca deja la viitorul pufulet care va veni cu siguranta.
Acum va spun pe scurt cum s-a intamplat , imi inchipui ca sunteti ingrijorate toate de vestile proaste pe care vi le dam.....dar atentie , daca ni s-a intamplat noua nu inseamna ca vi se va intampla si voua ! Curaj la toate !!!
Eu am scris destul de putin pe forum dar v-am tot citit. Va spusesem ca dupa primele 2 ecografii era totul ok , eu eram bine , fara simptome , fara stari de rau si greturi....mergea totul superbine ...cine stie , poate chiar prea bine :-(
Eu de la inceput am avut putine sangerari care apareau dupa ce faceam treaba mare ( dupa efort ) , dar care nu pareau ingrijoratoare .
Cam de joi am inceput sa le am mai des, erau f slabe, doar pe hartia igienica dupa ce faceam pipi....pe chilot nici macar nu ajungeau.Vineri deja erau putin mai multe , dar inca nu pareau ingrijoratoare. Dar poate un alt semn important....pe care l-am remarcat dar nu i-am dat importanta , l-am trecut la capitolul ''paranoia'' au fost sanii....deja de cateva zile nu mai erau tari , nu ma mai dureau.
Vineri noapte piederile au fost deja mai mari , ca de ultimele zile de menstruatie si sambata dimineata la 9 m-am prezentat la spital. Din pacate ecografia ne-a arat ca embrionul nu se dezvolta bine , ca erau probleme grave dar ca inca avea batai cardiace. Am plecat acasa pt repaus de o saptamana cu progesteron desi in sufletul meu stiam ca nu mai erau prea multe sperante. Si aveam dreptate....am ajuns acasa , in pat cu dureri exact ca la menstruatie, am adormit putin si la trezire bebe nu mai era...am inceput sa elimin totul...
Seara din nou la spital si confirmarea ..nu mai era nimic ! In toata intristarea asta singura veste buna a fost ca l-am eliminat singura , ca nu am nevoie sa imi faca chiuretaj sa elimine nimic.
Se pare ca , cel mai probabil , cauza a fost un defect genetic si ca bebelusul nu ar fi avut nici o sansa , de aici si eliminarea lui de catre organism.
In fine , asta e povestea scurta a pufuletului meu . Am fost o viitoare mamica fericita cateva saptamani ,dar s-a terminat totul. Pentru moment ! Pt ca eu nu ma dau batuta si ma gandesc cu optimism la viitor.
Astazi m-am trezit cu moralul destul de bun , partea mai grea a fost ieri dimineata la auzul verdictului ...din acel moment am stiu ca nu mai era nimic de facut.
Ma simt destul de bine , chiar surprinzator de bine poate si pt faptul ca am fost constienta tot timpul ca se poate intampla orice ...nu credeam ca o sa fac parte din acel 30% dintre femei care au avort spontan in primele 3 luni de sarcina....dar nu o iau ca pe o tragedie ci ca pe o incercare a vietii , ca pe un obstacol peste care trebuie sa trec. Il am alaturi pe sotul meu care e super optimist si care ma ajuta enorm .
Fetelor , am scris deja prea mult . Va multumesc oricum pt compania frumoasa din aceasta ultima luna si va doresc mult noroc si sa fie totul bine cu pufuletii vostri. O sa intru din cand in cand sa vad ce faceti si sa va las un pupic....si sper ca nu peste multe luni sa va aduc vesti bune de la burtica mea
Va las cu motto-ul meu pe care , azi mai mult decat oricand , mi-l repet si mie....

Madalina

Mergi la inceput

aoleu da ce se intampla fetelor.....................
mie mi-e frica..............................................

doamne ajuta-ne pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

mare tristete astazi.
imi pare tare rau pentru fete si pentru bebei... pe mine si acum ma obsedeaza intrebarea, unde s-a dus bebe.
lasati-va timp sa plangeti... face bine la suflet...
Doamne...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Doamne fetelor!chiar ca numai vesti triste azi...imi pare tare rau....dar..vorba bunicii mele..."DUMNEZEU NE INCEARCA"zic eu ca tot El ne si ajuta si ne daruieste bucurii!va pup si va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ma uit la monitor si nu-mi vine sa cred.......Doamne!!!!!

Donna si Ma-mica, dragele mele, si tu Rebiana putere multa fetelor! Domnul a randiut asa...stie El de ce! anditi-va doar ca nu a fost sa fie si ca probabil se putea intampla mai trz cand ar fi fost mult mai greu! Am trecut si eu prin pierderea asta si cunosc durerea, mai cu seama ca faceam de cativa ani tratamente de fertilitate.......e f trist, dar trece si veti avea puterea s-o luati de la capat

Rebiana in cazul tau, ma tot gandesc ca poate ar fi bine sa mergi la dr...tu nu ai zis deat ca ai pierdut dar poate doar ai sangerat mai abundent, poate ca totusi..... Sper ca nu bat campii, dar spun asta din lipsa de info...

Va imbratisez cu drag si va trimit toate gandurile mele bune!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Donna, ma_mica, ... Nici nu stiu ce sa spun altceva, sunt tare trista! Ma gandesc la voi si va doresc multa putere! Aveti speranta si incredere ca data viitoare o sa fie bine!

Ticker

Mergi la inceput