Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Rebiana, ma doare sufletul sa citesc asta! Multa putere sa depasesti momentul asta greu, suntem alaturi de tine! Imi esti draga si as vrea tare mult sa vii tot la noi, chiar si cu o burtica un picut mai mica... O caruta de pentru tine!

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

Vai de mine Rebiananu am cuvinte...

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 5+cine sa fie?

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Rebiana
Cu siguranta data viitoare va fi perfect!

5+

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Rebiana Mergi la dr....... poate nu-i pierdut nimic! In rest fara cuvinte, dar pierderea sarcinii numai dr o poate constata...poate fi totul bine si sangerarile sa fie din alt motiv!!!!!

Roanaelena sunt normale scurgerile pe care le ai!!! Stai linistita

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

rebiana as vrea sa pot spune ceva sa te ajute... dar...

imi pare tare rau.

imi pare rau.....

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguin_roz spune:

Buna fetelor

nu am mai scris de mult dar am citit tot ce ati scris in foecare zi. Am asteptat sa merg la eco si ieri in sfarsit am auzit inimioara.
Bucuria imi este umbrita putin insa de o sangerare care a aparut ieri pe la pranz; e maronie, dar nu ma doare nimic. Iau utrogestan si no-spa.
simonette imi amintesc ca si tu ai sangerat, cum a fost? cat a durat?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Tocmai am "evadat" din spital. Joi m-am dus la dr cum aveam la 12 prgramare, doar ca la 11 a inceput hemoragia. Am mers la el, si in "drum" spre chiuretaj a descoperit cu uimire ca la bb meu ii batea inimioara desi era deja coborat proape de col. M-a trimis la spital la urgente sa stau internatta sa tinem sub control durerile. Tarziu am aflat ca de fapt erau cobtractii care desi eram sub medicatie au deenit din ce in ce mai puternice. Dupa chinuri nedescrise ieri noapte pe la 12 a avut loc chiuretajul. Mi-au spus ca am uter antevers (o forma foarte rara) si de aceea nu puteam sa "nasc" sau sa-l pierd singura. Mi-a spus doar inainte de anestezie ca in cazul meu contractiile de acum au fost mai puternice decat cele normale de nastere. Deci am trecut prin lucruri pe care nu mi le-as fi imaginat vreodata... Teoretic sunt internata pana luni dar nu am mai suportat sa stau acolo de dimineata pana seara in pat singura fara sa-m i faca de fapt nimeni nimic. Asa ca am vb cu asistentele si merg inapoi luni de dimineata.
Psihic momentan sunt ok, cred ca inca nu realizez. Mai am momente de panica, dar ma linistesc. Poate catea zile, o saptamana nu mai dau pe aici, desi nu cred ca ma pot abtine deocarece mi-ati fost alaturi tot timpul si imi sunteti foarte dragi. Daca ma lasati mai intru pe la voi sa vad ce mai faceti. Sper ca nu v-am intristat prea tare...
Va pup pe toate! Rebiana imi pare rau. Si de data asta, din pacate, pot spune "stiu prin ce treci" Te si pe tine si poate, impreuna, putem trece mai usor peste asta. Va veni si randul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Donna_n ce pot eu sa-ti spun in momentul asta e ca Dumnezeu sigur stie de ce a luat ingerasul la el.....sigur are alte planuri cu tine.....iti doresc sa fii tare si sa te linistesti....te imbratisez din suflet...suntem aici oricand ai nevoie de ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Donna_n ce pot eu sa-ti spun in momentul asta e ca Dumnezeu sigur stie de ce a luat ingerasul la el.....sigur are alte planuri cu tine.....iti doresc sa fii tare si sa te linistesti....te imbratisez din suflet...suntem aici oricand ai nevoie de ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Rebiana si Donna n...sincer regret cele intamplate, imi pare rau de pierdere...sunt alaturi de voi.
Va pup si aveti grija de voi

7+

Mergi la inceput