Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)
Raspunsuri - Pagina 7
soricica spune:
nico, abia astept marea intalnire, iar ideea ta cu padure e geniala,doar suntem in gragina cu pitici asa ca de ce nu ne-am intalnii in padurea cu burtici???

.
galii, exact pe 30 mai.s-ar putea sa ajungem vineri noaptea ca venim de la oradea.numai am rabdare 

la birou mi s-a pus sub nas un mare platou de tarte frumos colorate si le-am ignorat total.trebuie sa rezist, ca sa pot duce ...torturile mayanei
.
va pup 

Mona40 spune:
Fete, fatuce, fetutzice,
Hop si eu la cafeaua de dupaamiaza...
Voi beti cafele si eu stau pe holuri cu "proba" in mana....
Deh...
Multam ca sunteti politicoase si-mi dati mie locul de onoare la spartul ghietii....cu burtica..
Sa vedeti voi ce gaura mare am sa fac in gheata ( ca vorba' aia, am cu ce ) si va trag pe toate dupa mine....
Guze, yamiii baclavale si knafe si humus....
Noi mancam humusul cu ulei de masline si cu tehina....sau cu bob ( ful)
E fff sanatos si gustos.
Evident ca locurile cele mai renumite pentru toate aceste delicatese sun in restaurantele arabesti...Sa vezi vinerea ce e prin Yaffo...toti cauta humusul bun si knefele....
Tocmai am bagat la ghiozdan unul pachet biscuiti...obisnuiti...
F desteapta...
Despre dieta.... nu am dat jos pt ca am oprit sportul... Eram unflata ca un balon si acum....ma protejez![]()
Dar voi face la sf de sapt, mersul pe jos cu gura pana la urechiiiii![]()
Soricico, gali...ce misto ca va vedeti...faceti si voi o poza cu bluze turqoise sau macar cu o esarfa ceva....
Brasoveanco...pupici.
Lyly, menics,ada pupici
Blue flower...closcuta draga pupici...
Mayan, asteptam filmele "po..." de la festivalul de dans....
Si asa se plange al meu ca tot ce are nu mai este interesant....
Numai sa nu fuga dupa tine in Holandia.....
Daca vine, trimite-l cu "posta" ca e cat o locomotiva.....
pupi
Ps
Fete am uitat sa va spun ca m-am intalnit azi cu o mamica la clinica, care a facut un fiv la 45 de ani cu ovulele ei (rezultat - un copil minunat ) si acum la 48 de ani vrea sa ...ramana natural.....
Deci se poate....
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Menics, posibil merge si cu cas, oricum tb branza nesarata. Acum mi-a sarit in ochi ca esti din CT. Uitasem. Nasii nostri sunt din Eforie N, niste oameni minunati.
Traducere:
KUNEFE (KADAYF CU BRANZA)
Ingrediente:
500 gr fire kadayif
250 gr unt
1,5 lingura melasa de struguri (in care puteti adauga si zahar pudra)
Pt. ornare:
nuca sau fistic
Pt sirop:
4 pahare zahar
3 pahare apa
5 picaturi de lamaie
Intai se prepara siropul: se fierb 3 pahare apa, 4 pahare zahar, 5 picaturi lamaie si apoi se lasa sa se raceasca.
Se unge tava cu unt/ margarina.
Se toarna un amestec facut dintr-o lingura de unt si una si jum de melasa.
Se presara firele de kadayif, se imprastie branza maruntita, si se acopera cu un strat de fire. Se preseaza bine cu mana si se netezesc marginile.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 220 grade, pana la rumenirea preparatlui. Se scoate tava, peste kadayiful fierbinte se toarna siropul rece. Se presara fistik/ nuca.
Se poate servi cu kaymak.
Pofta buna!
guzelnico spune:
Oooooooo, a aparut si fufucioasa noastra! Sa dea DD sa fie cu bb
, Mona!
Multumim pt portia de optimism. Tanti aceea e chiar hotarata. Are nervii tari.
Galli, dezvolta, te rog, putin "pozitia strutului" (n-am inteles unde sta struta). P-asta n-am incercat-o
!
P.S. Si la voi se incarca greu paginile?
guzelnico spune:
Manics, daca te fufu normal, iata ceva ce s-ar putea sa-ti foloseasca pt perioada fertila/ ovulatie:
Ovulation Calendar
http://www.babyhopes.com
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Manics, daca te fufu normal, iata ceva ce s-ar putea sa-ti foloseasca pt perioada fertila/ ovulatie: Ovulation Calendar http://www.babyhopes.com |
multumesc , am printat reteta, iar acum
) , normal, la ora asta ...hihi..mona pregateste gaura din gheata ca eu exersez
ETENTIE
ca vin
va pupici, luati exemplu !
poate intru pe pc -ul lui ...mai tarziu...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Menics, bravo, baga mare, baga tare! 

Daca te intorci mai tarziu, mai sifonata si mai ciufulita, te iertam si te pupam.
blue_flower spune:
am doi embrioni la mine in burtica. nici nu imi vine sa cred.
a fost f bine, mai putin faptul ca am mancat ieri un mar si sunt si azi balonata.
stau in pat si ma gandesc oare cum o sa arat cu ditamai burtoiul pt ca SIGUR SE PRIND AMANDOI 
!!!!!!!!!!!!!!