Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)
Raspunsuri - Pagina 6
guzelnico spune:
M-am turcit, fata scumpa, ce sa fac? Daca stau mult pe aici... OOOffff, tb sa vin in RO, neaparat. E ciudat, cam in primele 2 zile cand ma intorc in tara, unele cuvinte imi vin mai greu. Desi cu sotul meu vb lb rom, pt ca nu vreau ca el sa uite (si-asa a inceput sa faca dezacorduri si ma enerveaza).
Nu va inchipuiti ca vorbesc ca Raducioiu dar imi vin mai repede unele cuvinte din turca. Da' nu ma tine mult, imi revin imediat. Ca am debit ... ![]()
soricica spune:
nico, nimik, am ambit
, mai ales ca acum se vad rezultatele.
cataif...ceva cu frisca si taitei

parca le si vad, dar prefer sa le mancam impreuna la vara ca sa mai dau jos ceva.
galii, am aflat, sambata viitoare voi fi in baia mare, parca la hotel mara.
soarecul o sa fie ocupat cam toata ziua asa ca eu suficient timp la dispozitie.
menics, lasa butoiul in pace, treci pe la mine pe la birou ca am 2 sarbatoriti azi si te servesc cu bunatati.
pupici dragi fete cu lipici
soricica spune:
la cat de vorbarete suntem, cred ca pentru intalnirea din vara o sa luam cuvantul pe rand
, cu listuta.
sau , venim cu calculat.si scriem pe forum
.
pupici

frumusica din brasov vrei sa facem o reclamatie la cei cu netul????
menics spune:
nicoooooooooooo dar pag cu traducere unde este???
cred ca putem pune cas, si sirop de zahar ci lamaie, cum pun aici in cta la baclavalele facute-n casa... nu???
mama
soricica, gata, am lasat butoiul ca nu e timp pin cateva zile ovulez, pana atunci exersam...si nu pot fi botoasa ca nu mai iese nimic...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics nicoooooooooooo dar pag cu traducere unde este??? cred ca putem pune cas, si sirop de zahar ci lamaie, cum pun aici in cta la baclavalele facute-n casa... nu??? mama ![]() soricica, gata, am lasat butoiul ca nu e timp pin cateva zile ovulez, pana atunci exersam...si nu pot fi botoasa ca nu mai iese nimic... http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
plangaciosul a aparut din neatentie trebuia sa fie

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica nico, nimik, am ambit cataif...ceva cu frisca si taitei ![]() ![]() parca le si vad, dar prefer sa le mancam impreuna la vara ca sa mai dau jos ceva.galii, am aflat, sambata viitoare voi fi in baia mare, parca la hotel mara. soarecul o sa fie ocupat cam toata ziua asa ca eu suficient timp la dispozitie. menics, lasa butoiul in pace, treci pe la mine pe la birou ca am 2 sarbatoriti azi si te servesc cu bunatati. pupici dragi fete cu lipici uka |
soricico, in 30 ???? a mea esti................
am sa iti tai din codita, cum am promis, ca sa iti creasca burtica!!!
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! fetelor, am intalnire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fata, manix, in 5 zile, avem show, de-a dreptul!!!! be prepared!!!

, noi, pe langa tine 

manixule, hai si tu cu soricica, sa te vindece ...baba!!!!
fete, stati sa va traduc:compozitie de cataif, adica taitei, sau aluat de savarina...
a 2 stati asa-blat cataif, branza teriyaki,pesmet,fistic dupa preferinta, zahar, si zeama lamaie dupa preferinte!!! mai vreti??
deci..........ma stiu ceva-ceva.........
frumusico, hai ca te ajut eu, sunt obisnuita cu reclamatiile la apa....ieri am sunat,deja, la OPC, nu ii mai suport pe nemernicii astia... isi bat joc de noi, ce mai!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
N-am disparut dar sunt la organizare de santier, pardon, sifonier. Eram toata bagata in el. A venit vara si tb sa "ascund" lucrurile groase, scot costumele de baie!!!!!!!
guzelnico spune:
Soricico, ce vezi tu acolo alb nu e frisca, ci kaimak.
Cand eu imi raceam gura ca tb sa facem ordine de zi si lista cu luarile de cuvant, nu m-a bagat nimeni in seama. Merci, Sori.
Cred ca tb sa ne intalnim undeva la padure.... sa nu deranjam...![]()
galliciana spune:
soricico, one more time! in 30 mai?????
nico, ai luat pozitia strutului??![]()
![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!