Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)
Raspunsuri - Pagina 8
MayanMistica spune:
Pup toate fetele si va doresc la toate sa aveti bebei frumosi si sanatosi .Si sa prinda domnle cat mai repede !
Afurisita de barza sa faca bine sa-si ia GPS sa nimere mai repede casuta noastra , la toate fetele.
De maine sa nu ma dati disparuta , lipsesc motivat ca fugim la Germanika.
Ma duc sa dezghet niste carne , ca la vremea care e afara facem BBQ.
Guzel pupici multi pentru reteta de Knafa.

guzelnico spune:
BlueFlower, ti-am zis noi sa nu te grabesti cu tristetea. Emotiile sunt mari, asteptarile pe masura dar merita tot efortul pt a-ti vedea visul!
Ne bucuram pt tine!

P.S. Sa ne tii locuri in fata la odisee, ca venim si noi ...anul acesta!
guzelnico spune:
Mayan, crezi ca barza nu ma gaseste si pe mine pt ca am 2 domicilii?![]()
Succes in Germania si sa va intoarceti sanatosi si voiosi!(Ya, ya, bitte, schnell, schnell
)
galliciana spune:
blue, gemeni scriem la tine!!!!
mayanule, vezi ca trebuie sa platesti drepturi de autor la nico!
menics, mona, spor la sala!![]()
![]()
![]()
sa nu uitati sa va rugati pt sanatatea corinei,va rog!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
Blue, Mona,spargeti gheata odata!, faceti sa o gaura mai mare sa venim toate dupa voi!
Nu uitati! stati cumintele! fara stres, efort si cat mai multa odihna.... Mona fara sala!!!!!!!!!!
Pupici la fete cu pitici
uratica spune:
dupa o zi inceputa prost..ziua 1 si binenteles ca nu am putut lua antibiotic-organismul meu respinge orice fel de antibiotic!!!apropo-are cineva idee de ce?ptr ca eu am ajuns la concluzia ca de la "piticii de pe creier mi se trage"!
hmm..ma intorc si eu printre voi..mai bine dispusa..ca de..dupa ce am citit ce palavragirati azi..si cu ceva
paharute la bord..cred si eu!numai ca ramasesem "setata" pe pozitii-iar imaginatia mea a luat-o de tot razna!

uff..azi avui multa lume de sarbatorit!
asa ca ilenutelor si celor care aveti constantini..va urez la multi ani!
aaaaa..si azi avui pe mine una bucata bluzita turqoise,ca eclipsai pe toata lumea!asta asa..sa fiu in ton cu tendintele!
hey..si nu va ganditi la prostii-nu numai bluzita avusei pe mine azi-ci si pantalonasi!!ce-i drept cam scurti!
da am avut!"parol"!
blue flower-felicitari ptr "duet"! sa stea lipiti acolo la tine in burtica 9 luni!
mona-sparge gheata,prinde barza-fa ce vrei-insa pozitiveaza-te si trage-ne si pe noi dupa tine!
soricica,galli,guze,lyly,menics,mayan,ada,simo-
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aburinda si
gata servita, ca de obicei!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
'Neata fete frumoase,
Buna cafeluta Galli,multumim!
Imi place ca a reaparut optimismul,BlueFlower-Doamne Ajuta!
Monabella-Doamne Ajuta si tie!
Fetelor daca barza si-a pus GPS cu siguranta o sa ne gaseasca pe toate.
Guzelnico,Sori8cica,Lyly_mar,Simonia,Micomic,Menics si Frumusica din Brasov

Simptomele de rusi isi fac aparitia si la mine
.O sa le vin eu de hac..intr-o zi.
O zi minunata fetelor cochetelor,
Ada
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
As fi intrat mai devreme dar era curentul oprit (sa nu credeti ca doar in RO se poarta). Am deschis eu geamul, sifonierul, frigiderul dar nimic, netu' nu functiona.
Galli, ca de obicei, harnicuta si ospitaliera. Multumim.
Ada, sa inteleg ca demarezi incet-incet procedura pt bb?
Mayan nu e in vacanta, cica e la concurs de dans. Dar, eu o banuiesc ca si-a scos sotul "la produs" ... streaptise, vrea sa il convinga ca e un stil de dans mai banos
. O cred in stare!

Calde imbratisari tuturor!