Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
gata burtix, sunt acasa..calare in canapea, cu "leptocu" in brate....cu rufele puse la spalat, cu niscaiva cumparaturi de-ale gurii si de-ale (scuzati, da' nu m-am putut abtine ..ca am luat si hartie igienica...ca si aia e buna la casa omului )
camy, si al meu are niste tentative de calcat camasi..si uneori chiar imi zice ca vrea sa si le calce singur..numai ca eu is cu capu' si parca nu-mi place cum si el calca el...ca nu foloseste aburul sau stropitoarea de la fier si...atunci degeaba mai calca
o sa ma bag acu'....si nu-s decat 5...
asa deci, maine ne betivim si ne prajiturim, da?
marfa rau faza cu soacra-ta si cu rochia...pana la urma nu era obligata sa-ti ia chiar ce vroiai tu..putea sa-ti ia orice altceva, daca asta era dorinta ei....ca pana la urma, gestul conteaza, stii cum se spune..numai sa nu fie genul ala de om "ti-am luat cutare lucru, de ce nu-l porti|"....
Ramon, pai aia e marea mirare ca de regula nu stau asa imputita....e regula, in fiecare duminica, program de cosmetizare...da' acu', nush ce naiba am patit...
mirela, al meu mi-a facut deja program..cica, atunci cand vor fi caldurile mari ma trimite la tara...ca acolo e aer curat...caldura se simte altfel..o briza de deal....mai zii ceva ....oricum, cred ca va fi bine, ca nu vom fi chiar asa de bortzoase...
ionela, ce ai scris tu acolo..ma depaseste total...nu stiu ce sa-ti raspund ..sorry..
mie mi-a masurat circumferinta capului... lungimea lu' bb...daca ii bate inima normal, a mai verificat nush ce vase de sange, stomacul, plamanii....coastele....altceva, nu stiu ce sa-ti mai spun.....ca n-am fisa langa mine, sa vad exact..
laura, abia astept sa vii cu povestea nuntii.....ce emotii..ce frumos.....sa nu lasi pe nimeni sa-ti strice ziua asta, ai inteles?
ah..si sa te speli pe cap pentru ziua nuntii, da?
miany, sa te auda DD si asa sa fie...ca as fi printre cele mai fericite mamici.....mamici...wow..cum suna ....parca nu-mi vine sa cred..
elenic, mie azi erau sa-mi cada blugii de pe mine..cand m-am ridicat de la birou...ca eram cu fermoaru' desfact de tot ...si de regula..la toti blugii..asa stau, cu fermoarul desfacut de tot....ca nu mai merge
floricik...iti zic eu, e un mister ..nu e puturosenie..las=oasa, ca suna mai frumos ....da' intr-un fel tb sa elucidam noi misterul asta
eu am vrut sa ma programez la pop, la indemnul cuiva...si avea liber abia la sfarsitul lui august..cica "facem programarea"....imi venea sa ii zic alea...da, fa-o si vin sa si nasc la voi" ...asa ca m-am lasat pagubasa....merg pe mana dr. mele...ca
am incredere in ea....si maine tb sa-i dau meseseu, ca e si elena.
Mira, cred ca te urmez
ce frumos ca stai la casa...
aoelu...nu-l suport pe boc-poc asta....si parca astia mai rau il dau la tv...
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia bai...cred ca io tind sa devin cam nesimtita...ca imputita aproape ca sunt....in curand se fac 2 saptamani naiba' de cand nu m-am mai spalat pe cap...si, pe cuvantul meu daca ma mananca ceva....si nici prea tare nu s-a ingrasat....m-am dereglat..e clar.. naeparat sa bag o spalare diseara...ca e mai mare rasu'.... si diseara cica i-am promis la al meu ca-i calc camasile krelia 14+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
nu esti singura.ultima data am stat tot 2 sapt,acum am vreo 10 zile,cred
Azi am reusit si eu sa calc,ca era cosul cu varf si in acelasi timp am vazut si "The curious case of Benjamin Button" - interesant ca si poveste.Acum mai stau nitel cu voi si apoi fac niste cartofi frantuzesti,ca mi-e
Laura, (10+) a lui Radu Mihai
MADALINA_T spune:
lauradi vreu si eu cartofi frantuzesti. mama mi s-a umplut gura de apa.maine tre sa fac si eu neaparat. nu stiu cum o sa dorm la noapte cu gandul la ei.acum n-am ce-mi trebuie in casa.si nici nu mai ies ca tati a plecat la sala si eu ramane in sarcina mea sa ma ocup de papica lui david ,baita, etc
pofta buna si sa te gandesti si la mine cand papi
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
lauradi spune:
citat din mesajul lui ionelamaria buna fetele. merci pentru sustinere. am fost la eco si bebe e bine si creste. acum pot sa incep sa ma plang. nu am poze. eu nu am vazut pe monitor decat o imagine statica.... dupa ce m-am ridicat. masuratorile sunt minunate..... dar nu inteleg nimic. noroc de cateva explicatii din carnetul nou al gravidei.... dar si asa tot citesc chineza. ma ajutati voi? DBP - 18 mm ( asta stiu ce inseamna) LCP-55mm SG - 76mm Urmatoarea intalnire va fi cu alt medic Felicitari pt ! 11+ http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Felicitari pt vestile bune!De ce mergi la alt dr?
ionelamaria spune:
ma dau de ceasul mortii sa aflu ce sunt alea.... si cred ca am aflat:
DBP= diametrul biparietal, corespunde ce cel mai mare diametru transvers si occipito - frontal
LCP = lungimea craniu-pelvis
GS = sac gestational
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
lauradi spune:
citat din mesajul lui MADALINA_T lauradi vreu si eu cartofi frantuzesti. mama mi s-a umplut gura de apa.maine tre sa fac si eu neaparat. nu stiu cum o sa dorm la noapte cu gandul la ei.acum n-am ce-mi trebuie in casa.si nici nu mai ies ca tati a plecat la sala si eu ramane in sarcina mea sa ma ocup de papica lui david ,baita, etc pofta buna si sa te gandesti si la mine cand papi 11+ david 16.01.2005 http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami |
SorryO sa ma gandesc la toate cd o sa pap si va servesc si virtual asa cu cate o portie.
A nascut cumnata?
lauradi spune:
citat din mesajul lui elenic Fetelor, voi ce ati facut in prima faza cand incepe sa creasca putin burta? pe mine ma strang toti blugii, ma incap inca dar ma strang, nu mai suport si vreau sa merg astazi sa fac ceva cumparaturi, dar nu prea stiu ce. Banuiesc ca aia cu materialul ala elastic se pot purta doar mai tarziu, nu? 9+ www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Ba cred ca poti sa-i porti si de-acum.Eu in prima faza mai desfac nasturii/fermoarul cd stau jos
simina_kin spune:
citat din mesajul lui MADALINA_T lauradi vreu si eu cartofi frantuzesti. mama mi s-a umplut gura de apa.maine tre sa fac si eu neaparat. nu stiu cum o sa dorm la noapte cu gandul la ei.acum n-am ce-mi trebuie in casa.si nici nu mai ies ca tati a plecat la sala si eu ramane in sarcina mea sa ma ocup de papica lui david ,baita, etc pofta buna si sa te gandesti si la mine cand papi 11+ david 16.01.2005 http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami |
Vedeti de ce spun eu sa nu mai vorbiti de mancare
Eu fac bubite in gura imediat ,dc poftesc la ceva si nu mananc!!!
Acu de unde iau eu cartofi frantuzesti??????????nici macar nu stiu sa-i prepar
14+
Mariana
Mazarica
ionelamaria spune:
lauradi merg la alt medic pt ca am impresia ca e superficiala. adica ce am scris eu acolo atat a masurat la 12 saptamani.... si mai departe ne vedem la 20 de saptamani. niciun alt test nimic. voi faceti aici de zor DT TT a fost masurat pliul nucal care poate fi primul indicator pt sindrom down.... si apoi am mai si auzit ca nu prea e interesata de sarcinile cu probleme... ca nu-i plac complicatiile. eu nu am inca nicio problema..... si asta ma bucura.... dar daca nu e nimic nimic..... nu ai neaparat nevoie de medic..... cand sunt probleme ai nevoie de el.... si atunci eu ce fac... sper sa nu am nicio problema pana la sfarsit sa nu ma trezesc fara medic..... nu stiu..... dar chiar daca nu sunt probleme.... nu m-as lasa asa.... la mana oricui..... nimic nu-mi garanteaza ca nu vor fi probleme mai tarziu
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
dienutze spune:
Buna, fetele!
M-a luat un somniiic!!!
Eu is tot la munci, of! Ma termina programul asta pana noaptea.
Si eu abia astept sa ajung acasa ca sa calc pt concediu :)
12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA