Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

intrebare.... la voi la 12 sapt ce masuratori a facut la eco ? ca mie mi se pare ca mare lucru nu am aflat

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laurairina si eu la fel cu timpul. Astia la munca vor sa ne omoare. Lasa ca in prenatal recuperam.
Madalina am vazut ca intrebai de Cantacuzino. Eu nasc acolo. Ai auzit ceva de naspa? Prietenele mele tot acolo au nascut si a fost ok.
Camy cum te vopsesti ?
Mai fetelor voi v-ati programat la eco de 20 de saptamani ? Eu am sunat la dr unde ar prefera ginecologul meu si e full pana in septembrie.

11+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Deci...maine e ziua mea ca-s Lenuta (Elena)
Asa ca eu m-am apucat de trabaluit prin casa...am muuuuuuuuuuulta treaba...si vreau sa ma vopsesc...pt ca am albit foarte tare si as vrea sa ma fac si eu mai frumusica na...

Asa ca azi o sa intru mai putin pe net ca sa apuc sa termin cate ceva prin casa...asa ca probabil maine o sa ne auzim ....bineanteles cu o bucatica maaaaaaaaaaaaaaaare de tort pt fiecare.

Maine mai este si ziua lui Jay sper sa apara ca sa putem sa o pupam...numai ca a ei e ziua de nastere

Va pup scumpetelor...

Aaaaaaaaaaaaa...stati asa...ca nu v-am povestit ceva...inca ceva si plec..
Ma suna Pustache si-mi zice ca l-a sunat maica-sa sa-l intrebe ce sa-mi cumpere de ziua mea ( ea niciodata nu mi-a dat vreun telefon ca sa-mi zica LMA, apai sa-mi mai cumpere si vreun cadou ) si Cristi i-a zis ca poate sa mearga sa-mi cumpere o fusta care mi-a placut mie de la Terranova...s-a dus ea si l-a sunat inapoi...ca cica costa prea mult... asa ca si de data asta nu mai primesc nimic...

Nu-i bai, nu-mi trebuie nimic in afara de bebelusul meu sanatos langa mine si langa Pustache pt toata viata sanatosi si feticiti sa fim

..si acum ma "car de aici" pana nu aruncati cu pietre in mine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

floricik- nu iubita, stai linistita. tot la cantacuzino l-am nascut si pe david si am fost foarte multumita de asistentele de la sala de nasteri, de medicii de la neonatologie...a fost super bine. doar ca asistentele bb-ilor erau cam nesuferite dar le-am dat pe brazda pana la urma. sau poate ca tot personalul a fost exagerat de dragut si at normal ca ca ele mi s-au parut mai acre

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iar de vopsit...ma vopsesc culoarea mea naturala...adica un castaniu inchis..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Phiuuuu..in sf am ajuns la zi cu cititu
Fetelor multumesc de urarile pt nunta, deocamdata ma streseaza munca, ca au mutat o colega la alt pct de lucru si s-au gasit sefii astia ai mei sa ma vada breaza pe mine, 'bortoasa' sa ii tin locu..
Deocamdata e muult stres cu nunta, ca am cam pus la punct aproape toate pana acu..mai sunt putine de facut!aaa.. mai e faza cu rochia mea de miresica, ...si ce sa va spun??? In ultimele zile e chiar vizibila burta mea, au remarcat si colegii de serviciu, deci? s-a zis cu rochia mea de mireasa ..o sa zaca in dulap ca pe mine nu va incapea..
Floricik, Krelia...ma iau de manuta cu voi!!la faza cu spalatu pe cap..tot o sapt si o zi am batut recordu la nespalat!!Asta pt ca il am putin permanent facut, iar dupa baie tre sa il bibilesc cu spuma, sa il usuc frumooss..si daca nu am chef nu am chef Ca sa nu mai spun de epilat...o sa ajung padureanca
Elenic, in privinta pantalonilor, am avut noroc ca eu mai aveam unii mai largi in talie de cand eram mai grasa, si abia la 13 saptamani mi-am luat de astia cu bata de tricot si elastic in talie. Da zic sa cauti prin magazine ceva intermediar pana iti mai creste burtica..ca nu are rost sa te strangi in talie si sa nu te simti bine!
Pupici la burtici!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pfuu cu harnicutza sunt (nu ca la servici ). Am venit cam de-o ora acasa si intre timp am curatat toti trandafirii (10 tufe) de purici si i-am stropit, am mancat, am pus masina la spalat rufe si-am pus si-o paine la facut la masina de paine si-acum asteptam sotiorul sa vina de la servici.

Laurairina succes la pregatiri.

Elenic sa stii ca eu tot prin sapt. 9-10 mi-am cumparat niste pantaloni si o fusta de blugi cu talie joasa, sub burta si deasupra cu burtiera de bumbac in care intra burta fie mica fie mare si tare bine ma simt in ele.

Ma duc sa si dupa cred ca ma spal si eu pe cap Krelia

13+

Mergi la inceput

heeei...... nu mai e nimeni?

11+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

la mine cred ca era o problema..... la la 17 nu mai aparea nimic

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

camy io sunt fericita dpdv al soacrelor. pur si simplu am incheiat orice fel de ralatie. nu am mai vazut-o de jum de an. sunt f linistita de atunci. acum e disperata ca nu mai poate sa-si vada nepoteul scump si drag, plus ca a aflat ca sunt din nou insarcinata. suna in disperare la ai mei acasa si le toarna tot felul de baliverne. E PENIBILA FRATE, SCORPIA hai ca deja m-am aprins de nervi
spor la trebusca prin casa

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput