Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

cine vrea slaninuta cu telemea si rosii?! ..va invit la masa..

miany
15+

me,me

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

nup...ii e frik rau de tot. da pana la urma tre sa vina si nepotica mea...de abia astept s-o vad. cadn a ramas insarcinata a vrut s-o dea afara ca nu era maritata inca cu fratimiu. cata munk de lamurire am dus cu ea sa nu faca asa cv...am plans o gramada atunci. dar pana la urma am reusit...bebik traieste. o sa-mi multumeasca cumnatamea mai tarziu, acum poate ca nu realizeaza ce inseamna sa ai soarele in casa. plus ca sunt atatea femei care isi doresc enorm si nu pot face...e pacat de la d-zeu. hai c-am devenit melancolica rau...dar cand imi aduk aminte ce vroia sa faca.

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

lauradi vreu si eu cartofi frantuzesti. mama mi s-a umplut gura de apa.maine tre sa fac si eu neaparat. nu stiu cum o sa dorm la noapte cu gandul la ei.acum n-am ce-mi trebuie in casa.si nici nu mai ies ca tati a plecat la sala si eu ramane in sarcina mea sa ma ocup de papica lui david ,baita, etc
pofta buna si sa te gandesti si la mine cand papi

11+ david 16.01.2005

Vedeti de ce spun eu sa nu mai vorbiti de mancare

Eu fac bubite in gura imediat ,dc poftesc la ceva si nu mananc!!!
Acu de unde iau eu cartofi frantuzesti??????????nici macar nu stiu sa-i prepar

14+

Mariana

Mazarica

Simina,ai si tu dreptate,stiu...uite:http://www.gustos.ro/retete-culinare/budinci/cartofi-frantuzesti-la-cuptor-1.html sa nu mai fi suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mai bine ne crii ratzeptu'...ca eu deja
balesc numai la gandul cum ar arata si mirosi....
eu fac un fel de sufle' de cartofi cu branza si smantana, la cuptor...dar nu ies cu sos...stiam ca astia frantuzesti ar trebui sa iasa cu sos..nu?

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

O sa ma gandesc la toate cd o sa pap si va servesc si virtual asa cu cate o portie.

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

lauradi merg la alt medic pt ca am impresia ca e superficiala. adica ce am scris eu acolo atat a masurat la 12 saptamani.... si mai departe ne vedem la 20 de saptamani. niciun alt test nimic. voi faceti aici de zor DT TT a fost masurat pliul nucal care poate fi primul indicator pt sindrom down.... si apoi am mai si auzit ca nu prea e interesata de sarcinile cu probleme... ca nu-i plac complicatiile. eu nu am inca nicio problema..... si asta ma bucura.... dar daca nu e nimic nimic..... nu ai neaparat nevoie de medic..... cand sunt probleme ai nevoie de el.... si atunci eu ce fac... sper sa nu am nicio problema pana la sfarsit sa nu ma trezesc fara medic..... nu stiu..... dar chiar daca nu sunt probleme.... nu m-as lasa asa.... la mana oricui..... nimic nu-mi garanteaza ca nu vor fi probleme mai tarziu

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Daca simti ca nu e in regula si n-ai incredere in ea,e cel mai bine s-o schimbi.Nu ai nevoie si de stresul asta acum.Mai vb si cu fetele celelalte din Is despre alti doctori.Sper sa gasesti repede un medic de care sa fii multumita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

mai bine ne crii ratzeptu'...ca eu deja
balesc numai la gandul cum ar arata si mirosi....
eu fac un fel de sufle' de cartofi cu branza si smantana, la cuptor...dar nu ies cu sos...stiam ca astia frantuzesti ar trebui sa iasa cu sos..nu?
Citat:
citat din mesajul lui lauradi

O sa ma gandesc la toate cd o sa pap si va servesc si virtual asa cu cate o portie.

krelia 14+

Iaca-i mai sus ratzeptu Nu stiu nik de sos,eu asa-i fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

fetelor...va rog...gata cu cartofii ca nu mai pot de pofta doamen ce rau sa-ti fie pofta de cv si sa n-ai.

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna seara fetelor,
am facut un kkt la dentist (asa, pe romaneste) cica nu se poate face detartaj la gravide, ca e cu ultrasunete asa ca am ramas ne-detartrata s-a uitat putin in gura mea si mi-a zis ca n-am carii si ne vedem la anu' mi-e ciuda, ca as fi vrut un detartraj, da daca nu se poate, asta e...

acu ma bag la un mic aerobic si apoi ma spal si pe cap (aviz krelia ) si poate ne conversam dupa...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lauradi merci mult. am vb deja cu o prietena care e si ea insarcinata... si mi-a recomandat doctorita ei... e coordonatorul ambulatoriului maternitatii Cuza din Iasi. D-na Dalas. Poate stie cineva ceva de ea. dar prietena mea are mare incredere in ea.... si voi merge pe mana ei. daca stiti ceva de acest medic.... rog comentarii

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai nene..s-a intors lume acu fundu'n sus...parol!!

am niste vecini care stau la casa.....si care asculta cand ti-a lumea mai draga...manele .....cred ca acum se razbuna pe noi, astia fraieri, care ii suportam..si probabil de prea multe amenzi luate (ca politia deja se cunoaste cu ei)....ce si-or fi zis..nu va plac manelele..luati de-aici...cantece religioase
increeeediiiibiiiiil!!!

krelia 14+

Mergi la inceput