Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, cine merge la Bebe Expo? Eu m-as duce, dar nu numai ca mi se pare muuult prea devreme pt cumparaturi, dar nici n-as sti ce sa cumpar... ![]() monis 15+ |
ai sa inveti...
eu cand am aflat ca este fata am mers imediat la cumparaturi...si ca si tine, nu stiam ce sa cumpar, asa ca primele hainute au fost 3 bluzite pt copilasi in varsta de 9 luni
si 3 body-uri la fel Ce mai trebuie cumparat?....va spun din experienta de la Darius... am invatat ca nu trebuiesc f multe hainute pt ca copilasii cresc foarte mul, plus ca primesc foarte multe hainute, in general cele mai utilizate sunt body-urile, avand in vedere ca noi nastem in nov-dec...cele cu maneca lunga sunt foarte potrivite.
Suzeta si biberoane sa fie unele de calitate...si am vb si cu medici, se pare ca cele de la Chicco, Avent, Nuk sunt foarte bune, dar sa nu fie din silicon...si pe Darius si pe mai multi copilasi s-a dovedit ca le plac mai mult cele cauciucate (alea mai galbene...medicii spun ca sunt mult mai moi)
Suzetele sunt tot asa...de la 0 la 6M
Cu biberoanele cam 2 sa aveti neaparat dintr-alea micute.
Sterilizator..eu il am pe cel care l-am folosit la Darius, unul de la Chicco.
Pompa de san o am pe cea care am luat-o tot cu Darius si care a fost foarte buna, este de la primii pasi... este mult mai ieftina fata de cea de la Avent si la fel de buna...credeti-ma ca eram in spital si comparam cu fetele de acolo...
Carucior, voi cumpara cel mai probabil unul de la Chicco...cu culori neutre, adica verde cu gri..eu am vazut un model si il vreau pe ala..acum sa vad ca o sa-l cumpar din Franta, poate acolo gasesc si modele mai frumoase si mai USOARE un alt lucru imp...greutatea caruciorului..ganditi-va ca daca stati la bloc, tot va trebui sa-l urcati si sa-l coborati singure
....cand imi mai vin in cap va mai zic...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE
miany75 spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, eu zic sa avem rabdare - daca te uiti la Burtici Fericite de Septembrie Octombrie - fetele sunt egale la nr cu baietii. Eu cred ca e din cauza varstei sarcii la care suntem. Or parea toti baieti acuma monis 15+ |
Subscriu la ce zici tu..si eu cred ca pana la urma se va echilibra balanta

miany
15+
vias spune:
aaaaaaaaa cosmeticele pt bebelusi...astea pt mai tarziu...eu am cumparat de la Nivea, (gel de dus, lotiune de corp, sampon& crema de baie, ulei de corp, crema pt fundulet, dervetele umede...)
paturici, din bumbac
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus ai sa inveti... eu cand am aflat ca este fata am mers imediat la cumparaturi...si ca si tine, nu stiam ce sa cumpar, asa ca primele hainute au fost 3 bluzite pt copilasi in varsta de 9 luni si 3 body-uri la fel [......] |

Cami, parca vorbesti despre mine
monis
15+
miany75 spune:
Camy,din categoria cosmetice cred ca tot primesti...cele de mai sus mi se par extrem e utile...apropo ,de ce sa nu fie suzetele si biberoanele din silicon?! ..poate ai scris dar nu am vazut eu..scz daca e asa
miany
15+
floricik spune:
Buna fetele.
Camy , Jay, Elenic 
Va doresc multa sanatate, bebei sanatosi si mancaciosi...si necoliciosi

Raluci, Andrutza felicitari pt baietei. 
Eu zic ca fetele apar mai greu ...putzele se vad mai repede 
11+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
eu presimt ca si la mine va fi 
desi parca mai degraba as prefera
daca ar fi sa putem alege.
oricum, orice-ar fi e binevenit. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
krelia spune:
buna burtix!
acu' am reusit sa intru si eu otzara, ca de dimi trebaluiesc
....e perioada in care noi suntem calare prin tara cu simpozioane, intalniri, sedinte, prostii....si cin' sa pregateasca materialele...je...
da' am zis sa va prind pana in pranz si pana apucati sa va betiviti ![]()
asa ca, urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor noastre si consortilor (daca iegzixta printre noi constantini
)....sa va dea DD tot ce va doriti voi! 

presimt ca iar ma voi placinti 
Ramo, aseara, au avut noroc ca eram obo' rau..si nu i-am mai bagat in seama..iar din dormi' nu se prea auzea...e de retinut sfatul tau, oricum ![]()
Pirelia, of...ce tare as vrea eu sa nu se mai ia in considerare gura lumii asta....care nu face altceva decat sa "taca-taca"...in loc sa-si vada de-ale lor....asa o fi tot omu'..sau numai la romani or fi ideile astea? 
lucia, eu o sa fac TT pe 6 iunie..am facut socoteala si o sa am 18s...daca te ajuta cu ceva ![]()

eu incerc sa nu ma gandesc la toate bolile pamantului...trebuie sa fiu optimista, sa ma gandesc ca sunt niste proceduri care tb facute, pt linsitea noastra..dar ca nu vom descoperi nimic grav..pt ca bebeii nostri sunt sanatosi tun! Da? ![]()
camy.....multam de cinste!
flo]....tare buna!![]()
miany, vin si eu cu berea..numai Maria sa fie ![]()
raluci,andrutza, felicitari pentru baietei! Sa creasca mari, sanatosi si voinici!
monis, si eu am zis ca pt editia asta de baby expo...parca e prea devreme...asa ca, mai astept ![]()
noi avem un sarbatorit in firma...a pregatit in protocol masa..cu placinte..cu farfurii..a adus si un bidon mare de mustar (semn ca vom manca mici....si o sa balesc iar...
..ca asta de la cocosatu' parca ii face prea in sange)...si aprca vad ca n-o sa ma cinstesc cu nimic
....poate doar cu placinte..sau poate ma-nervez si plec al masa ![]()
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
luciandrea spune:
Lasati fetele ca EU o sa fiu prima care o sa va dea vestea ca o sa am fetita...deja am ales si numele, pt ca eu simt ca va fi fetita..din prima zi!
Apropos, in Contractul Colectiv de Munca, este specificat un articol legat de gravide...avem voie sa ne luam o dispensa in cuantumul a 16 ore pe luna,pentru control,medic, sau alte probleme care tin de sarcina...cu conditia sa prezinti la intoarcere un act doveditor.Voi v-ati luat orele?
11+
vias spune:
| citat din mesajul lui luciandrea Lasati fetele ca EU o sa fiu prima care o sa va dea vestea ca o sa am fetita...deja am ales si numele, pt ca eu simt ca va fi fetita..din prima zi! Apropos, in Contractul Colectiv de Munca, este specificat un articol legat de gravide...avem voie sa ne luam o dispensa in cuantumul a 16 ore pe luna,pentru control,medic, sau alte probleme care tin de sarcina...cu conditia sa prezinti la intoarcere un act doveditor.Voi v-ati luat orele? ![]() 11+ |
nu vreau sa te dezamagesc, dar si eu am simtit ca voi avea o fetita toata viata mea....cand mi-a zis ca e fetita data trecuta nu am avut nici o emotie...parca stiam dintotdeauna ca asa este....
...pana la urma stii ca avea puta, da????

ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE