Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciandrea

Lasati fetele ca EU o sa fiu prima care o sa va dea vestea ca o sa am fetita...deja am ales si numele, pt ca eu simt ca va fi fetita..din prima zi!
Apropos, in Contractul Colectiv de Munca, este specificat un articol legat de gravide...avem voie sa ne luam o dispensa in cuantumul a 16 ore pe luna,pentru control,medic, sau alte probleme care tin de sarcina...cu conditia sa prezinti la intoarcere un act doveditor.Voi v-ati luat orele?

11+

eu imi iau orele cand plec la contol la Tg Mures sau Cluj...sau unde mai merg....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lucia - nu mi-am luat orele alea pt. ca in primul rand n-am anuntat pe nimeni de la servici. pana nu-mi apare ceva burtica nici nu anunt. si in al doilea rand, n-am avut nevoie de liber pana acum.

krelia - daca mananci placinte, normal ca te placintesti... logic...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Camy,din categoria cosmetice cred ca tot primesti...cele de mai sus mi se par extrem e utile...apropo ,de ce sa nu fie suzetele si biberoanele din silicon?! ..poate ai scris dar nu am vazut eu..scz daca e asa

miany
15+

nu stiu explicatia, ca si eu am cumparat de silicon..si nu le voia, in schimb pe celelalte parca le inghitea....nu stiu exact de ce..medicii mi-au zis ca pur si simplu le prefera pe celelalte...cica sunt si mai moi..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciandrea

Lasati fetele ca EU o sa fiu prima care o sa va dea vestea ca o sa am fetita...deja am ales si numele, pt ca eu simt ca va fi fetita..din prima zi!
Apropos, in Contractul Colectiv de Munca, este specificat un articol legat de gravide...avem voie sa ne luam o dispensa in cuantumul a 16 ore pe luna,pentru control,medic, sau alte probleme care tin de sarcina...cu conditia sa prezinti la intoarcere un act doveditor.Voi v-ati luat orele?

11+

Asa e, art. 17 alin. (3) si (4) - daca te intelegi bine cu cei e la firma, nu e neparat sa vii cu hartie de fiecare data. Dar sunt f bune, avand in vedere ca majoritatea cabinetelor au program de lucru de la 9 la 17-18, de parca noi am trai din renta viagera si am fi vesnic libere...

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, apropos de Baby Expo - eu o sa merg, sa pregatesc o listuta pentru tati... ca daca in sept n-o sa pot sa merg? Nu prea imi fac planuri pe termen lung... Plus ca mama are stand acolo si il pot lasa linistita pe Andi cu ea, sa ma uit la toate

sapt.12 si mami de Andi - 4 ani.

Mergi la inceput

si apropo...v-am zis eu ca azi schimbam iar capitolul, nu?????

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput