Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

La multi ani la toate feletel cu nume de Elena sau Constantina sau Ileana etc. Sa fiti sanatoase, iubite si cu bebelusi frumosi si sanatosi !

Intru si eu dupa o pauza lunga, am si eu un serviciu care nu ma lasa nici sa respir. Raportez si eu eco morfologica de marti cu una bucata baietel, dar fara nume inca, vom delibera in trei si vom vedea.

Mariana, medicul meu mi-a spus sa fac triplu testul imediat dupa ecografie, eu am fost ieri sa-l fac. Doctorita de acolo (am fost la Genetic Lab) mi-a spus ca e foarte important sa fie ecografia cat mai recenta, pentru ca estimarile se fac atat dupa varsta copilului dupa UM, cat si dupa varsta copilului conform ecografiei, si ca amandoua sunt la fel de importante. Om vedea, pe mine deja ma enerveaza atatea drumuri si atata stat la coada, dar n-am incotro...

Va pup si sper sa reusesc sa intru din nou cat mai curand.

Andrutza 15+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

La multi ani la toate feletel cu nume de Elena sau Constantina sau Ileana etc. Sa fiti sanatoase, iubite si cu bebelusi frumosi si sanatosi !

Intru si eu dupa o pauza lunga, am si eu un serviciu care nu ma lasa nici sa respir. Raportez si eu eco morfologica de marti cu una bucata baietel, dar fara nume inca, vom delibera in trei si vom vedea.

Mariana, medicul meu mi-a spus sa fac triplu testul imediat dupa ecografie, eu am fost ieri sa-l fac. Doctorita de acolo (am fost la Genetic Lab) mi-a spus ca e foarte important sa fie ecografia cat mai recenta, pentru ca estimarile se fac atat dupa varsta copilului dupa UM, cat si dupa varsta copilului conform ecografiei, si ca amandoua sunt la fel de importante. Om vedea, pe mine deja ma enerveaza atatea drumuri si atata stat la coada, dar n-am incotro...

Va pup si sper sa reusesc sa intru din nou cat mai curand.

Andrutza 15+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

felicitari si tie pt baietel

Si eu vreau baiat
acum e clar ce vreau?

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, eu zic sa avem rabdare - daca te uiti la Burtici Fericite de Septembrie Octombrie - fetele sunt egale la nr cu baietii. Eu cred ca e din cauza varstei sarcii la care suntem. Or parea toti baieti acuma

monis 15+

Mergi la inceput

deci cati baieti avem pana acum???

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

andrutza - felicitari pt. l-am trecut in listuta.
monis - posibil sa ai dreptate, am zis eu ca uneori prima ecografie in care iti zice sexul nu e neaparat adevarata. depinde si ce a zis doctorul, daca crede ca e baietel, sau chiar este.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

A_driana nu stiu ce sa zic de seful tau..poate are probleme cu firma ..si stie clar ca pe tine nu te poate da afara...

...nu stiu ce sa-ti spun...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Da Ramonika , imi amintesc ca ai zis - pai si mie mi-a zis ca e baiat 90 % sigur. Pai 10 % e enorm, si 1 % e mare.... asa ca poate fi fata f bine. Eu nu am preferinta, dar stiu eu (sic!) ca e baiat
Cami acuma e clar

monis 15+

Mergi la inceput

Fetelor, cine merge la Bebe Expo? Eu m-as duce, dar nu numai ca mi se pare muuult prea devreme pt cumparaturi, dar nici n-as sti ce sa cumpar... Oare o sa invat vreodata?

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

vreau si eu sa ma plictisesc la munk. offfff am o gramada de treaba.nu mai pot sa tin deloc pasul cu voi
ralucifelicitari pt

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ANDRUTZA felicitari pt , sa creasca mare si sanatos!!

miany
15+

Mergi la inceput