Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)
Raspunsuri - Pagina 17
A_driana spune:
fetelor, ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imi cer mii de scuze ca n-am zis la nimeni nimic, dar am o mare pb....
la servici ii ceva dezastru, sefu a innebunit, pe colega mea a dat-o afara si vrea sa raman numai eu la birou cu tot 

.......i-am spus ca pe mine sa nu se bazeze f tare, eu oricand pot sa nu mai vin.....din motive de graviditate, normal....
spuneti-mi va roggggggg ce as putea eu face acuma sa nu mai vin....dar sa nu-mi afecteze nici cei 2 ani de stat cu copilul, si eu am 12 luni lucrate consecutiv numai peste 4 luni, in noiembrie.....
ce pot sa fac?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
11+
strumfulet + poza strumfulet + poze
monis5 spune:
Simina completare la ce zice busymummy, triplu test depisteaza defectele de tub neural (spina bifida) si anomaliile cromozomiale (trisomia 18 si 21 – sindromul Down). Investigatia se numeste triplu test pentru ca determina trei parametri biochimici din sangele gravidei:
- alfa- fetoproteina,
- estriolul neconjugat si
- gonadotrofina chorionica
Si asa cum spuneam mai sus, la intepretare se conjuga aceste valori cu varsta gravidei, cu antecedentele (rude cu malformatii, diabet, fumat etc.) si cu datele ecografiei efectuate intre saptamanile 12-14 de sarcina. (sau poate si mai tarziu - la asta chiar nu ma pricep f bine - eu am facut la 13 sapt)
Sper ca te-ai lamurit
monis
15+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana fetelor, ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imi cer mii de scuze ca n-am zis la nimeni nimic, dar am o mare pb.... la servici ii ceva dezastru, sefu a innebunit, pe colega mea a dat-o afara si vrea sa raman numai eu la birou cu tot ![]() ![]() ![]() .......i-am spus ca pe mine sa nu se bazeze f tare, eu oricand pot sa nu mai vin.....din motive de graviditate, normal....spuneti-mi va roggggggg ce as putea eu face acuma sa nu mai vin....dar sa nu-mi afecteze nici cei 2 ani de stat cu copilul, si eu am 12 luni lucrate consecutiv numai peste 4 luni, in noiembrie..... ce pot sa fac? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 11+strumfulet + poza strumfulet + poze |
Adriana, de ce nu vrei sa mai mergi? E f greu?
Daca incepand de acum iti iei medicale pentru boli obisnuite, vechimea merge in continuare, deci cei 2 ani sunt asigurati.
Dar atentie!!! - ai dreptul la maxim 90 de zile pe an pentru boli obisnuite si - mult mai important - pentru aceste concedii iei 75% din salariu, deci asta te poate afecta la calculul indemnizatiei pe perioada celor 2 ani. (asta daca te incadrezi la cei 85% din salariu si nu la cei 600 de lei).
A, si mai e un aspect, este f greu de gasit un medic dispus sa-ti dea 3 luni de medical....
Cred ca ar fi bine sa incerci sa mai mergi la serviciu, si orice se intampla acolo sa intorci spatele, pentru ca stii ca mai e putin. Si daca seful e cu nervii, spune-i ca daca ti se face rau la serviciu din cauza lui, a pus-o! Il intrebi in primul rand daca a anuntat serviciul de medicina muncii despre starea ta si ce zice raportul lor despre cum trebuiesti tu protejata
Sper ca ti-am fost de ajutor

monis
15+
simina_kin spune:
No , acuma m-am lamurit , dar mai am o intrebare......Analizele trebuiesc facute imediat dupa eco (dublu test)?? ca eu am facut analizele azi , la o sapt si 3 z de la eco
Ps: As bea o bere..da tre sa plec la munca..si dc ma trage pe dreapta nenea politist??
14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Vai ce-mi place poza asta dinreclama"jurnal de tatic"...ce bebe frumos...da si tacsu
....e clar...o iau razna!!
14+
Mariana
Mazarica
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b La Multi Ani fetele, la multi ani voua si celor dragi voua. Raportez eco morfologica, una bucata baietel (Remus Andrei) voinic 6,57 cm. O zi muninata va doresc 12+http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Felicitari pe baietel! Sa-ti traiasca!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE
vias spune:
poimaine vin eu cu

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
monis5 spune:
Cami
Tu de fapt ce-ti doresti mai tare si mai tare?
Ca il ai pe ala care se da cu capu' de perete si cand zici de fata si cand zici de baiat....
monis
15+