Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
Simina. de ce nu va mutati ? Desi eu cred ca e doar o impresie.... sigur te iubeste.... e mama..... poate cere prea multa intelegere.... si poate e prea stresata.... asa aveam si eu impresia cand stateam la mama cu sotul..... sora mea era importanta.... era cea mica si mereu trebuia sa o inteleg.... de fapt cred ca de cand eram mici... apoi si problema cu tata... si sorela avea fumuri de adolescenta de i-a scos par alb mamei/..... si eu trebuia sa fiu de fier.... sa suport sa se planga toata lumea.... sa suport observatiile in fata altora ca nu fac aia sau aia.....
Ne-am mutat mai mult pt ca am insistat eu... mama ii lua mereu apararea sotului... si ma certa daca nu-i puneam repede sa manance cand venea de la munca... asa incat... lui ii convenea... avem aproape un an de cand ne-am mutatsi multe s-au schimbat.... chiar si relatia cu mama... adica ma suna si ma roaga sa trec pe la ea... imi spune ca ii lipsesc.... daca o anunt ca merg la ea ma intreaba daca vreau ceva bun... sa-mi faca....si daca ii spun in treacat: mi-e pofta de X.... ma suna dupa o ora.... hai vii? ca am facut....
stam cu chirie si e greu.... probabil ne vom muta inapoi acum pt ca sotul meu e mai mult plecat si mi-e teama sa stau singura in trim 3 si cand bebe are cateva zile.... e f greu... si mama nu poate sa vina sa ma ajute... ca e tata bolbnav
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
Nu-i doar o impresie faptul ca o int numai de fratemiu, mai am o sora mai mre, eu fiind mijlocia....si amandoua stim si simtim lucrul asta!!
Da Krelia , a avut ciolan afumat...da orcum nu mi-a placut pt ca o face altfel decat mine
Sa ma mut la soacra n-am cum , pt ca sta intr-un apt de 2 cam..f mic , si nu ma bag in viata femeii asa....
14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Da hai sa schimbam subiectul ca nu vreau sa va intristez![]()
Mi-e dracii mi-au trecut, decat capul ma mai doare..da trece si asta caand oi adormi, asa ca hai sa zambim![]()
![]()
![]()
Asa sunt eu, nu pot sa stau suparata prea mult, ami trece rpd!!
14+
Mariana
Mazarica
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Da hai sa schimbam subiectul ca nu vreau sa va intristez Mi-e dracii mi-au trecut, decat capul ma mai doare..da trece si asta caand oi adormi, asa ca hai sa zambim Asa sunt eu, nu pot sa stau suparata prea mult, ami trece rpd!! ![]() 14+Mariana Mazarica |

asa sa fii tot timpul, sa te lase rrepede supararea.monis
15+
krelia spune:
fetele..sa nu ma injurati..da' trebuie sa va intreb...ca poate aveti un raspuns pentru mine....![]()
maine mergem la un sf. constantin, iar meniul propus va fi pizza.....ce fac eu? ca deja ma gandesc la quatro stagione, ala care-mi place (salam , sunca, ciuperci, masline).....o fi bine sa mananc, sau mai bine ma abtin???
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Ramonika spune:
adica din ce consideratiuni te gandesti sa te "aptii"?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ionelamaria spune:
eu stiu medici buni care au spus ca in sarcina poti manca orice atat timp cat nu-ti face tie rau, deci pofta mare la pizza..... si apoi... nu cred ca ai sa mananci de maine incepand numai pizza la masa.... deci nici nu exagerezi
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
dymomo77 spune:
Mai fetelor zau daca mai poate tine omul pasul cu voi. Eu una nu pot forumi la scarbiciu ca acolo e net numai pt sefi asa ca va citesc dupa ora 17.
15+
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin mi-au iesit bube in gura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nah, vedeti ce-ati facut cu cartofii vostri?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki