Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am cea mai insensibila mama de pe lume nu-i pasa ca sunt si ca nu mai pot fi robot ca innainte , ca nu mai am voie sa-i suport ei nervii si ca daca cer ceva de mancare o fac pt ca aia vreau sa mananc , ca mi-e pofta...as pleca in lume...noroc cu sotul meu!!!

Dupa ce ca imi ploua in gura dupa cartofii aia , a mai facut si mama omleta si a drak omleta parca niciodata n mi-a mirosit asa bine, dar ea nu a facut decat pt ea, mamaia si fratemiu...pe mine nu m-a intrebat nimik.....si ca sa fie si mai nesimtita....dupa ce strange masa vede ca i-a ramas lu mamaia si striga la mine sa vin sa mananc dc vreau ca i-a ramas ......nu mersi..eu nu mananc resturi, s-o manance ea!.asa sunt eu respectata in casa....

14+

Mariana

Mazarica

Simina
Nu vrei sa facem CLUBUL_SOACRELOR_DE_DAT ?
Hai nu te mai necaji atata, pai daca acum te superi asa, ce o sa faci cand o sa fii cu bebe si nedormita si obosita?
Uite o BR de la mine

monis 15+

Daca era soacra mai ziceam , da-i mama mai , si zau ca ea nu stie ce-i aia iubirea, niciodata nu mi-a arata un dram de afectiune, daca fac mancare curat spalat calcat sunt buna, dc nu fac una din ele sunt putoare!!!.... de-as pute sa plec..asa pleca mancand pamantul, da n-am unde!!
Soacramea este miere , ea tot timpul ma suna sa ma intrebe cum ma simt, cand ma duc la ea intotdeauna imi pregatescte ceva bun , pe cand mama....nu ma intrebat nicodata dc mi-e rau sau bine, nici macar nu este curioasa sa stie cate luni de sarcina am, si doar locum impreuna,.....numai de fratemiu o intereseaza ,de parca ar fi un copil si saracu nu stie sa-si puna in farfurie singur

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

cu toate deliciile voastre de mancarururi... mi s-a facut o pofta.,..... dar de cu totul altceva.... bors de fasole cu ceapa. Doamne.... asa ceva eu nu mancam.....

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu sunt la oi
Simina, ai PM

monis 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

simi, imi pare tare rau ca mami tau te-a suparat....acorda-i si tu circumstante atenuante...ca sta cu grija sa manance bunica ta......poate nu si-a dat seama....
nu mai fi supi, ca ea te iubeste...chiar daca a gresit acum..

sa treaca!

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Sincer...nu cred ca ma iubeste...nu mi-a aratat niciodata acest lucru!!

AM BAUT UN PAHAR MARE DE APA CA SA-MI TREACA POFTA
Sotul a zis sa facem noi, dar acum nu mai vreau eu....am vrut atunci!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Simina, am vazut si ti-am trimis PM inainte sa scrii tu. Pls iertare.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii

monis 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina, am vazut si ti-am trimis PM inainte sa scrii tu. Pls iertare.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii

monis 15+

Stai mai linistita ca asta nu-i un motiv de suparare, sa citesti soacra in loc de mama
Dau mama la schimb cu o soacra...cine vrea??

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

cu toate deliciile voastre de mancarururi... mi s-a facut o pofta.,..... dar de cu totul altceva.... bors de fasole cu ceapa. Doamne.... asa ceva eu nu mancam.....

11+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Exacat asta-i mancarea din frigiderul meu, si eu cu sotul am mancat "mancarea" ca sa nu se strice in frigider, iar "boierii" si-au facut poftele

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nu pot sa inteleg cum o mama poate face diferentierea intre cei doi...sau mai mult copii ai sai....cand ar trebui sa acorde dragoste in mod egal...

of, ce rau imi pare rau aud astfel de povesti...

simina, dar la soacra ta daca va mutati?...daca tot spui ca te intelegi bine cu ea...

krelia 14+

Mergi la inceput

Of, m-am mai linistit, ca tare ma mai simteam aiurea.
Macar zici ca ai o soacra kalumea... vorba Kreliei, nu aveti nici un plan in directia ei?

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

simi, decat omleta din aia nasoala...plina de ulei.....mai bine o ciorbissa de fasui, cu ceapa si cu sare ...avusa si costita, cumva?
haide...vreau sa vad un zambet de la tine

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

11+

Exacat asta-i mancarea din frigiderul meu, si eu cu sotul am mancat "mancarea" ca sa nu se strice in frigider, iar "boierii" si-au facut poftele

14+

Mariana

Mazarica

krelia 14+

Mergi la inceput