Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mariaionela si la mine medicul mi-a facut o ecografie la 13 sapt azi am facut un control(ca m-am programat eu ca ma durea burtik) si a zis ca urmat eco e morfofetala la care sunt programata pe 25 iunie. Atunci poate aflu si eu ce e. Ma gandeam si eu la un moment dat sa schimb medicul dar toti din iasi sunt ff ocupati si cred ca nu e mai bine la altul.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

dymomo tu la ce medic mergi?

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

de la consideratiunile cu carne.......si anume..salamu' si sunca....

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

adica din ce consideratiuni te gandesti sa te "aptii"?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Nu-i doar o impresie faptul ca o int numai de fratemiu, mai am o sora mai mre, eu fiind mijlocia....si amandoua stim si simtim lucrul asta!!
Da Krelia , a avut ciolan afumat...da orcum nu mi-a placut pt ca o face altfel decat mine

Sa ma mut la soacra n-am cum , pt ca sta intr-un apt de 2 cam..f mic , si nu ma bag in viata femeii asa....

14+

Mariana

Mazarica

Exact aceeasi situatie,aceeasi impresie si la mineAsta e,ne-am obisbuit si eu si sora-mea,eu chiar m-am detasat mult de sitatia asta,mai ales ca nu prea am tangente cu ei.
Ma bucur ca ti-a trecut supararea

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

mah, da' tu chiar ai probleme serioase cu poftele versus bubitze......[:(.....imi pare rau ca am tot vorbit..de una...de alta..

Citat:

mi-au iesit bube in gura
glicerina ma salveaza

14+

Mariana

Mazarica

krelia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

krelia - alege "chitza" cu "chept" de pui... nu te speria, asa zicem noi aici, la misto...

matzele mele is nesatule frate, de-abia le-am hranit, pe la 7.30 si acum numai la bucatarie fug si miauna cand ma vad ca umblu prin casa cat vor sa bage in ele? nu le mai dau nik

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:

mi-au iesit bube in gura
glicerina ma salveaza

14+

Mariana

Mazarica

offf,imi pare rauEu am inceput...Dar s-a tot vorbit de mancare pe-aici,nu m-am gandit ca se ajunge la asa ceva

Mergi la inceput

Ramo, ma gandeam sa aleg calzzone desfacuta...ca aia e numai cu sunca..macar sunca nu e asa grasa, ca salamul....
aia cu chept di pui..parca e prea fada..nush'.....
oi vide'...
mersic

edit: as mai zice ce am in frigider (asta ca sa fiu in asentimentul matzelor tale ), de-l astept sa se raceasca...da' mi-e ca ma fugareste simi cu biciu' si ma pune sa-i cumpar si glicerina ..asa ca mai bine, imi tin pliscu'...

ionela, cred ca ai dreptate, sa stii ..si as, ar fi prima pizza pe care o mananc de cand cu burtica

krelia 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

laura nu face cezariana pt ii e frik si de aia. plus ca medcul i-a spus ca poate sa nasca f bine normal, iar daca va fi nevoie ii face anestezie epidurala. nu stium cum e cu anestezia asta...mie nu mi s-a facut si nici acum nu vreau sa fac. dupa parerea e cel mai bine natural daca poti. si de nascut tot tre sa nasca ea o data...nu sta bb la nesf acolo.

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Naste ea,desigur,ca n-are de ales Mie nu mi-e frica de ceza,asa am nascut si prima data,desi mi-am dorit pana in ultimul moment sa nasc natural si numai asta am sustinut;dar bb n-a fost de aceeasi parere,a avut tripla circulara de cordon...Acum vreau tot cezariana,de ziua mea cum am mai spus ,dar numai Dumnezeu hotaraste cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

NB fetele

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput