Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina. de ce nu va mutati ? Desi eu cred ca e doar o impresie.... sigur te iubeste.... e mama..... poate cere prea multa intelegere.... si poate e prea stresata.... asa aveam si eu impresia cand stateam la mama cu sotul..... sora mea era importanta.... era cea mica si mereu trebuia sa o inteleg.... de fapt cred ca de cand eram mici... apoi si problema cu tata... si sorela avea fumuri de adolescenta de i-a scos par alb mamei/..... si eu trebuia sa fiu de fier.... sa suport sa se planga toata lumea.... sa suport observatiile in fata altora ca nu fac aia sau aia.....
Ne-am mutat mai mult pt ca am insistat eu... mama ii lua mereu apararea sotului... si ma certa daca nu-i puneam repede sa manance cand venea de la munca... asa incat... lui ii convenea... avem aproape un an de cand ne-am mutatsi multe s-au schimbat.... chiar si relatia cu mama... adica ma suna si ma roaga sa trec pe la ea... imi spune ca ii lipsesc.... daca o anunt ca merg la ea ma intreaba daca vreau ceva bun... sa-mi faca....si daca ii spun in treacat: mi-e pofta de X.... ma suna dupa o ora.... hai vii? ca am facut....

stam cu chirie si e greu.... probabil ne vom muta inapoi acum pt ca sotul meu e mai mult plecat si mi-e teama sa stau singura in trim 3 si cand bebe are cateva zile.... e f greu... si mama nu poate sa vina sa ma ajute... ca e tata bolbnav

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Nu-i doar o impresie faptul ca o int numai de fratemiu, mai am o sora mai mre, eu fiind mijlocia....si amandoua stim si simtim lucrul asta!!

Da Krelia , a avut ciolan afumat...da orcum nu mi-a placut pt ca o face altfel decat mine

Sa ma mut la soacra n-am cum , pt ca sta intr-un apt de 2 cam..f mic , si nu ma bag in viata femeii asa....

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Da hai sa schimbam subiectul ca nu vreau sa va intristez

Mi-e dracii mi-au trecut, decat capul ma mai doare..da trece si asta caand oi adormi, asa ca hai sa zambim
Asa sunt eu, nu pot sa stau suparata prea mult, ami trece rpd!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Da hai sa schimbam subiectul ca nu vreau sa va intristez

Mi-e dracii mi-au trecut, decat capul ma mai doare..da trece si asta caand oi adormi, asa ca hai sa zambim
Asa sunt eu, nu pot sa stau suparata prea mult, ami trece rpd!!

14+

Mariana

Mazarica

asa sa fii tot timpul, sa te lase rrepede supararea.

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele..sa nu ma injurati..da' trebuie sa va intreb...ca poate aveti un raspuns pentru mine....

maine mergem la un sf. constantin, iar meniul propus va fi pizza.....ce fac eu? ca deja ma gandesc la quatro stagione, ala care-mi place (salam , sunca, ciuperci, masline).....o fi bine sa mananc, sau mai bine ma abtin???

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adica din ce consideratiuni te gandesti sa te "aptii"?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

mi-au iesit bube in gura
glicerina ma salveaza

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

eu stiu medici buni care au spus ca in sarcina poti manca orice atat timp cat nu-ti face tie rau, deci pofta mare la pizza..... si apoi... nu cred ca ai sa mananci de maine incepand numai pizza la masa.... deci nici nu exagerezi

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mai fetelor zau daca mai poate tine omul pasul cu voi. Eu una nu pot forumi la scarbiciu ca acolo e net numai pt sefi asa ca va citesc dupa ora 17.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

mi-au iesit bube in gura

nah, vedeti ce-ati facut cu cartofii vostri?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput