Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani sarbatoritilor! Si sotului meu!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo pe mess sunt de gasit cu forumul e bubita, dar maine sunt singura!ti-am scris..
raluca suuuuper cantareata si dansatorul, bravoooo!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE PE CRENGUTZA DE SF>IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA:RANDUNICI,PUIUTI DE RANDUNICI SI RANDUNOI!!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Raluca, daca Sabin al tau etse "obraznic"la baie....am sa o filmez eu pe Antonia si sa ai cu ce sa compari si sa te mai avd atunci ce zici.

AM vazut pozicile cu Barosanelul in casute,tobogan,etc

PE superba Sophie, cu rochita inflorata si cu sandalute superbe.....si pe mami cu doi pui...

cred ca am ami avzut cate ceva dar neuronu' nu ma ajuta deloc.

Luny imi pare rau pentru ziua de azi, incarcata cu socrela....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, in parc or livra astia pizza ? Io tot cu fuamea Succes la nutritionist !

Raluca, tu ai viitoare vedete acolo !

Zoze, ce face Bunelul?

Naty, sa scapati de operatia randunoiului!!! Da, nici eu nu pot sa cumpar hainute de pe net, din acelasi motiv...Cam nimic nu pot sa cumpar de pe net, cu exceptia cd-urilor, dvd-urilor, cam tot am vazut "pe viu" inainte.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...Imi aduc aminte si revin!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari dragelor!
happy happyfiindca mi-au aprobat reducerea programului de lucru,cu chiu cu vai..
Noroc cu voica mi-ati intarit convingerea ca am dreptate si astfel mi-am sustinut pct de vedere,fiindca ei o tineau pe a lor ca nu toate societ.respecta CCMN,desi trebuie.Asadar,meritam si prima de nastere dar treaca de la mine cu zgarcitii astia..
Sunt multumita de reducerea programului de nu va spun..
Acum intru mai rar pe net sa pot sa-mi fac treaba pana la ora 14.
Vecinico kya,imi pare tare rau de Zana ca e bolnavioara.Sanatate multa ei.
Cuscral-am vazut fuga pe ginerele meu in topogan..e un scump.mai am de vazut poze,dar sunt save la favorite.
Mimo,yote "grasa": http://family.webshots.com/album/572219658bWRAIO.
Apropo,ieri nu a mancat la pranz decat 2 lte,iar dimi si seara nu s-a omorat fiindca a stat acasa cu tacso,socrela avand o treaba si nu prea i-a convenit cu tacso incat a fost supi toata ziua.
Pup pe toata lumea.Acum fug..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

mai fetelor ajutati-ma si pe mine ca nu mai stiu ce sa cred:
v-am spus ca Antonia face caca cam des si cam moale si am banuit ca de la maseluta, a scos ea un coltisor(maseluta)dar mai are pana iese de tot ...chiar atat sa dureze deranjatul asta la stomacel???sau o fi un pui de rotavirus si la noi...ca tot este subiectul in floare????
...temperatura nu a facut, de varsta nu a varsat......voi ce ziceti???
i-am tot dat zilel astea ceai de menta, o singura data smecta(cred ca trbeuie sa reiau ), dr. nu raspunde la tel.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a venit iub singur, ma-sa s-a dus acasa, s-a sucit, ovcors..probabil, din cauza mea, ca-s acasa.. how gives e shit...fiecare cum il duce capul, na..
ma apuc de o ciorba...naty, tonic ati fost la baby expo?..poate, doar poate, ajung dupa masa, dupa 4, daca il conving sa ma duca, nu-i place lui Liviu ideea deloc!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Irina, Rotavirusul este devastator pentru intestine! Este imposibil ca la primul contact cu el sa nu faca febra si sa nu aiba scaune muuulte si apoase! Urat mirositoare... Mai ales la varsta asta zic eu ca este imposibil sa nu fie asa! Daca doar moi sunt, nu miros urat, nu au mucus, nu face febra, poti ajuta din alimentatie. Parerea mea... Matei are si el scaune mai moi, dar are si niste baluteeee...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica, Constantini si Elene si derivate, mici si mari, sa fiti sanatosi!

Eiii, ce megamesaj Papacios Chiar lipseau mesajele tale, fata! Si multumesc mult pt. cuvintele frumoase! Si sa fac un update pt. tine ...bona, care a stat 2 ani la noi, s-a hotarat sa nu mai vina, inainte de Paste...apoi am gasit o fata care vedea de 2 ori pe saptamana la curatenie si la calcat si ieri m-a anuntat ca nu mai poate veni...si iar sunt solo...
Dar, chiar m-am simtit super sa-mi iau eu la mana fiecare coltisor de casa, fiecare cant de mobila pe care nu stiu daca apucase sa mi le stearga fata...asa ca sunt multumita si gata, nu mai comentez

Mai fetelor, ma uitam ieri la un reportaj despre o croaziera, am zis ca lesin, cat e de mistoooo! plecarea era din Barcelona si ajungea prin Coasta de Azur, Napoli, Venetia si nu mai stiu , o nebunieeeee! Ce mai, am intrat in trepidatii de nerabdare!

Ziceam sa ies afara, dar Stef e super somnoros, ca azi s-a trezit pe la 9 fara ceva...si l-am dus la nani...i-am facut un spanac cu orez si rosii, cu carnita de vitel . Ma duc sa-i fac si lui Vlad papanasi...
Aaa...si Stef tuseste somebody shoot me!!!!
Ma duc mai incolo sa vad daca ma programez la Stanciu cu el...mi-a tusit aseara de cateva ori, azi-noapte iar, in somn..si azi dimineata...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput