Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!

mamip, mi-a fost dor de tine si de albinuta delicioasa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mami de Honey, pasaportul dureaza cam intre o saptamana si 10 zile daca nu e in regim de urgenta. La Bacau, la pasapoarte poti rezolva absolut totul in acelasi loc, adica taxe platite (cam 100RON) , formulare completate, obligatoriu iti trebuie ceritifcatul copilului original + copie, buletinele parintilor - original +copie, certificatul de casatorie si trebuie sa fie ambii parinti prezenti. Noi in 10 minute am rezolvat tot.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Cami super bancul ... da o combinatie de baleno-sirena tot mi-ar place cu avantajele de la fiecare

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Era sa uit ce e mai important:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI, PUIUTI, MAMICI SI TATICI DE RANDUNICI CARE POARTA NUMELE DE ELENA SAU CONSTANTIN!!!SA FITI SANATOSI, FERICITI SI IUBITI!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai sa mai incerc a trimite un mesaj intre doua rafale de vant ce imi ucid netul si intre doi bolunzi ce ii studiez si ii compar

mami, ca la ashe epistola meriti multe raspunsuri...in primavara te-a tras de mana roxana (mami de Amira) ca ne-a povestit cum s-a prezentat in fata voastra.
Iar cu casa, initial m-am gandit ca uite ce locatie chic si-a gasit pentru turtita...ulterior mai scormonind prin poze mi-am dat seama ca apare si in alte situatii...asa ca BRAVO tie pentru gusturi, pentru talent, pentru originalitate...nu e de mirare ca trebuie sa asteptati sa le faceti toate pe rand...ca ce nu e de duzina costa bani si presupune timp.
Cu kilele shhhtttt, nu mai spune nimic, caci ultima data cand ai pomenit de ele te-a laudat mimo de cum iti duci cu fruntea sus cifra rotunda.
Bravo tie pentru hotarare, esti fata frumoasa, desteapta, plina de talent si acum si mai sanatoasa.

gata, pauza s-a terminat, capu'la fund

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti cum ne omoram noi timpul: www.onetruemedia.com/shared?p=8c07a0c25eab9b103bb579&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Constantini si Elene mici si mari, de pe crenguta sau din neamul ciripitoarelor
Cami cum stii tu sa-mi alini durerea de balena
Gudinde de ce ti se mai umfla piciorul acum dupa atat timp? Da-l incolo de sef
Luny si azi ai paznic la computer ? Nu de alta dar eu am pus doape la soocata si vreau sa stiu daca e bine sau o sa bubuie pe aici sa ma stie tot cartierul
Olgule azi merge perfect vorba aia "traiasca familia ta" Ce facem cu intalnirea ca Valentina munceste de zor la BB 2 si ne-a uitat de tot Poate nu apare cu II
MamiP eu cu bona n-as sta pe ganduri cu toata empatia si compasiunea din suflet...asta e , fiecare le stie pe ale lui ! Bravo pentru catamai scrisorica, esti back in crang cu acte in regula de acum Si mai ales bravo pentru cele 20 de kg pierdute Abia astept povestea cu Himalaya! Sovi e plecata cred deja in Grecia, d-aia nu raspunde la apel!
Kya cum se simte Zana? N-am deloc un feeling bun vazand ca nu-ti arde de poze si povesti
Stela/Tonic/Simo va somez sa reveniti cu pozele ca eu nu stiu cum dar le-am sarit si nu le mai gasesc
Naty parca vad picii aia servind bombonele Elena mica Multumesc pentru lamuririle cu pasaportul, aleluia
Clau serbare frumoasa, cadouri multe si sexoase
Clodute de cate ori scoti capsorul simt miros de alge si de mare Vreau si euuuuu
Gata cu scrisorica....la treaba cu mine!
Azi avem programare la nutritionist Asa a vrut Teo sa face,m o treaba ca la carte, sa vedem ce iese si de aici Eu cred ca foame mare dar poate ne motiveaza cumva si reusim si noi sa trecem la categoria sirene Tuchi ma tot gandesc la tine cu ocazia asta Imi suna in minte vorbele tale de duh cu grasa indurerata Stai pe-aproape diseara sa-mi alini durerea!
Seara am schimbat locul de joaca, sunt atat de multumita ca am gasit un loc liber si frumos in IOR incat ma gandesc ca daca nu gasim ceva potrivit si organizat pentru intalnire sa va poftesc cu niste paturi pe iarba in parc!
Au aparut caninii de jos , ofof , saracul copil...ca tare a mai balit si s-a mai scarmanat cu degetele in gurita!
Pup fetele si fug Papapapa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

raluca sunt deliciosiiii, cum stie el sa bata ritmul din piciorus...si Brianna e gata de urcat pe scena...sa ne chemi la primul concert...venim sa facem galerie si promit ca si lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

printre bagajaraia ingropatoare ce se contureaza tot mai bine si hoardele de musafiri, sa va zic repede ca m-a sunat fata de la agentie si mi-a zis ca s-a revenit asupra hotararii de a face un nou pasaport la copiii trecuti pe pass parintilor, si ca deci ramane valabil si acea varianta.
Scuzati ca v-am tulburat de prima data, am vrut doar sa va dau o info utila, care info s-a schimbat acum . Ce sa zic, va ma informati si voi.
Ma duc sa fac check-listul cu farmaceutice. deja am o punga de metro pe 3 sferturi si mai am de pus!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR ZILEI, CE POARTA NUME SFINTE: ELENA SI CONSTANTIN!
..ca zicea tonic de cumparaturi..si noi am mers de la inceput NUMAI cu Mufa dupa noi, problema devine nasoala ca nu ne mai intelegem cu el, ptr ca nu mai sta in carut/carucior/in brate, nicicum...asa ca trebuie sa gasim sa-l lasam cu cineva, ca nu mai e chip cu el, deja e si periculos, ca trage de toate alea de pe rafturi..
gudinde cum mai e piciorul?..

si, pe sistemul 'ieri unu', azi altu''...ieri ne-a onoraqt inopinant cu prezenta socra-miu, cu care m-am trezit in hol, exact cand ieseam sa plecam in treburile noastre..si a insistat sa meraga cu noi peste tot, adica juma de zi..apoi, a ramas pana dupa masa, a fost cu baietii in parc, si a ajuns acasa seara la 8..ghiciti ce? azi la 8,30 a aparut sdoacra-mea, stiam de ea ca vine, ca are o treaba cu ceva de zidit la cimitir si o ajuta un coleg de-al lui Liviu, deci s-au dus amandoi acolo...si am inteles ca revin impreuna, ca l-a intrebat pe Mufa 'mergi cu mamaia dupa masa in parc????' deci am o zi intreaga cu ea pe cap..mda, nu ziceam eu ca nu calca p-aici??..asa-mi trebuie acum!!vine si uita sa plece..in fine, supravietuiesc eu cumva, ma duc in dormitor si stau acolo, ca trebuie sa reorganizez hainele de vara/iarna

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput