Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
bitza sunt de acord cu Nicoleta...da-i banana, orez, sa mai stranga stomacelul..si Mufa mai pateste asa de la dinti...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Vai, Raluca, super concertul!!
Imi place rau de fata ta
, iar Sabin e un scump cum da din picior
A dansat si Stef cu el mai devreme ![]()
Papacioaso, ia pune si niste poze cu casa, ca prea frumos ai facut, sa ne inverzim si noi nitel
E apartament sau casuta pe pamant? ca nu mai stiu...
Luny, spor la treaba si bine ca ai scapat de-un stres ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bitza037 spune:
Nicoleta.....de exemplu de dimineata...a facut caca pe ea(miroase destul de urat)am schimbat-o si i-am dat laptele sa-l manance,si a mai facut o tura imediat...si asta se intampla de cateva zile....mucus nu are..adica cel putin cat am schimbat-o eu nu am vazut...pe mama nu am intrebat-o ca nu mi-am dat seama....nu stiu deloc ce sa zic???s e poate sa fie o forma mai usoara???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Stela, ce ma bucur pt. programul redus
. Bravo, felicitari!!
Olgutza, Vali n-a mai zis nimic?? tare faza cu livrarea de pizza 
Feteleeeee, ati vazut cand v-am scris de seminarul culinar???? Soooouuuu???? cine vine?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny bitza sunt de acord cu Nicoleta...da-i banana, orez, sa mai stranga stomacelul..si Mufa mai pateste asa de la dinti... ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Luny, pai cam asta ii dau sa manace banana, orez pe care nu-l vrea asa simplu...ieri am pacalit-o ca am pus putin unt in el...desi nu cred ca am facut bine si covrigi manaca la greu......aica nu amnaca mai nimic...ca astea nu se omoara cantitativ cu ele....o sa mai stau vreo zi doua si daca nu se rezolva ceva....ma duc la dr. ea
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
bitza, Patrick face in fiecare zi un scaun moale ce da pe'afara. Stiu asta pentru ca in fiecare zi il iau de la gradinita cu alti pantaloni decat cei cu care s-a dus pe motiv de accident cacacios.
Rotavirusul nu iarta...nu da forme usoare...ala te scoate din casa cu copilul in brate si directia urgente.
Scaun moale poate face de la multe...de la mancare (fructe, vegetale)...de la o viroza (ceva mucisori si hop si un caca moale)...de la dinti...dar atata timp cat per ansamblu copilul e bine, vioi, fara febra, cu pofta de mancare, fara varsatura, atunci nu e bai.
bubu05 spune:
Bitzulina, si eu cred ca e doar ceva mai usor...o fi de la masele sau poate s-a deranjat la burtica...da-i si tu sa pape regim cateva zile, ceai de menta in loc de apa si smecta...niste biotics iar e bun...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cami33 spune:
ex-vecina, super concertul
, daaaar am o obiectie: data viitoare vreau mai multa implicare "artistica" din partea lui Mirel![]()

tonic, mi-ar face placere sa ne vedem cand vii in Bacau ![]()
stelutz, ma bucur mult ca a iesit asa cum ai vrut tu
simo, sunt verde
. Vreau si eu curte, si tobogan, si casuta, si trambulina, si....
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Mimo,yote "grasa" Apropo,ieri nu a mancat la pranz decat 2 lte,iar dimi si seara nu s-a omorat fiindca a stat acasa cu tacso,socrela avand o treaba si nu prea i-a convenit cu tacso incat a fost supi toata ziua. Pup pe toata lumea.Acum fug.. ![]() mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Nu se vedeeeeeee

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
VALENTINA C spune:
Fetelor, v-am trimis Oferta pentru intalnire pe mail.
Pana luni nu pot vorbi cu persoana care se ocupa de petreceri pt ca e ocupata, dar e bine sa vedeti oferta si poate ne hotaram la o data. Pe 31 v-am zis ca e ocupat.
Valentina si Matei (10.04.2008)