Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata mamici

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Oli foarte frumosi sunteti cu totii! Foarte frumos....si pe mine ma tot batea gandul unei adoptii ...dar asa mai incolo dupa inca un bb al nostru. E interesant ce simti, vorba lui Chatonel...telepatie.

Anca Nicolae imi plac mult povestirile tale, mai vrem

Petrean Doamne ajuta ca le-a venit mintea la cap. Mi se parea anormal sa cresti 2 sau 3 copii cu bugetul pe care il primesti pentru unul

Kea Offf, nu stiu ce sa-ti spun. In prima zis acasa si mie mi s-a parut ca e vinat in jurul guritzei. Era asistenta la noi si m-a linistit imediat. A zis ca e normal si poate ii e putin frig. De atunci nu am mai dat importanta si nici nu am remarcat sa mai fi fost. Imi pare rau de tine ca esti tot timpul 'in priza' din cauza regurigitarilor. Am inteles ca dispar dupa inceprea diversificarii...nu sunt prea informata pentru ca pana acum, multumim Domnului nu am avut probleme.

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Olishka, David e superb iar tu... ce sa mai zicem? Sunt in asentimentul tuturor fetelor de aici! Nu stiu de ce te tot planmgi de kg alea caci arati bestial! Iar ideea cu fetita adoptata... e super!
Si daca tot se fac pe-aici incuscreli si inrudiri, eu ma bag la David! Adica nu eu, Fica-mea!

Ilinca, ce bine ca ai dat un semn!

Catalina, cum se simte puiuta ta in sling?

Mami de Bris, 16 apr 09

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

au plans f tare la antipolio...zicea dr ca doare tare rau..si asa a si fostVladut a plans mai tare decat Catalin..care se uita la tatas-o ca si cum el l-ar fi chinuit..si era vinovat pt durere...mi-a fost tare mila de ei.Mai bine era cand se dadea antipolio picaturi..dar deh...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

valeu, ma ia cu plins si pe mine de-acum!!! nu suport sa o vad pe dragoana plingind de durere!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Chatonel..de aia noi am tinut fiecare cate un copil..avantajul calaretului..pe Andrei il tinea doar tatas-oacum nu am mai putut sa ma scot..oricum eu nu m-am uitatca mi-era f mila..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fain subiect de discutie v-ati gasit noi mergem la 17 la vaccin.... Si tre sa o tin eu, ca tas-su fuge cu ea in brate cind vede acul...

Faza colosala: al meu Motan se lasa convins acum citiva ani sa-si faca o revizie, si ajunge si la faza cu analize de singe. Cu o zi inainte imi face program, a doua zi sa il insotesc, se duce si cumpara un iaurt si vreo 2 batoane de-alea hiperproteice, energizante. Ma rog, nu te caci in ggustul omulyui...

Merg cu el a doua zi si fac misto ca are emotii pt o intepatura...il ia asistenta (buuuunaaaa....), ii ia 2-3 ml, cit se recolteaza...el mirat Ce, gata???. Da. Iesim si imi marturiseste ca m-a luat cu el si a luat pachetel ca se gindea ca o sa i se ia muuuuult singe, si daca o sa fie slabit?? daca o sa se sim,ta rau??

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

au plans f tare la antipolio...zicea dr ca doare tare rau..si asa a si fostVladut a plans mai tare decat Catalin..care se uita la tatas-o ca si cum el l-ar fi chinuit..si era vinovat pt durere...mi-a fost tare mila de ei.Mai bine era cand se dadea antipolio picaturi..dar deh...

Antipolio oral avea efecte adverse urate. Rare, dar urate. Nu e de regretat.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Denisa eu cu Andrei si antipolio picaturi am trecut cu bine..peste tot fara febra..agitatie..nimic
DR mi-a zis ca de la asta e posibil sa se umfle, invineteasca piciorusul...si alte magarii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hihihhiii, e tare sotul tau la gasit scuze sint toti experti

frmoase pozele de la botez! si tu arati extra (degeaba te alinti pe-aci ca mai ai kg de dat jos ) si davidutu e un grasanel :) iar popa de l-a botezat arata super si el! misto asa, popa cu codita :)

io vreau sa o infiez pe chitibus, mi-o dai? :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Chatonel popa cu codita e fratele meu Este preot in Ukraina si a venit la buc sa-l boteze pe David.

Cu Chitibus cu siguranta nu te plictiseti: danseaza si vorbeste toata ziua!!! Cateodata vorbeste fooooarte muuuuult Noi ii spunem miorita (gura nu-i mai tace ) Dar nu o dau. Tare trista ar fi viata fara ea...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Chatonel eu le-am pus comprese cu apa de ieri pana azi..(le-am tot schimbat pe locul unde i-a intepat)..in ambele picioruse
si...sunt fericita..s-a adoptat legea pt mamele de gemeni, tripleti..voi primi bani si pt geamanul 2

POZE

In sfarsit!!!! Era si cazul. Felicitari!!!! am gemanutii.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, eu culc bebelina pe o parte, daca tocmai a papat, pe stanga, ca asa imi amintesc ca a scris pisigri ca i-au recomandat din spital, si urmez si eu sfatul. Daca o culc pe spate, ea tot pe o parte tine capsorul, eu nu am reusit sa o vad niciodata, cred, cu capul drept cand sta pe spate. Tot timpul il intoarce, fie pe stanga, fie pe dreapta. E grav?Olga, sigur ca exista termos pt laptic, se gaseste in hypermarketuri. Eu il folosesc si e super!Apropo de ce zicea pisigri, cu educarea copilului, noi avem azi 4 saptamani implinite, si nu facem mare lucru. Dimineata cand ne trezim ascultam muzica, in special cutiuta muzicala, si e un cantecel despre un fluturas care zboara tot mai sus, iar eu desigur ca ma stramb in fata ei in timp ce cant . Azi am facut o mare descoperire. De fiecare data cand cant, Eva se uita cu niste ochi mari si mirati la mine, iar azi ii aratam cum zboara fluturasul tot mai sus, iar ea si-a intors capsorul dupa degetele mele fluturande, prin urmare si descoperirea ca a inceput sa vada la distante mai mari de 25-30 cm. Uraa! Chiar, vad ca vorbiti de kg...cu cate ati ramas? Eu am dat rapid 16 kg dupa operatie, dar acum stagnez...mai am inca 11 in plus. Da stiu, rusine sa-mi fie, am luat un total de 27 Mai sunt sanse sa plece singurele sau tb sa ma apuc de treaba? Si fetele cu cezariana, cand putem sa ne apucam de sport? Eu mai am un pic si dau in depresie din cauza kg ramase. Ilinca, o intrebare si pt tine, ca am nascut cam odata: cum arata lohiile la tine , adica ce culoare mai au? Tot rozalii sunt?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput