Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ayla, care-i treaba cu capsorul Luanei? Si mie mi s-a recomandat sa fac exercitii cu capsorul Keutului, ca trage intr-o parte, cred ca din cauza mea, ca la spital il puneam mai mult cu capul pe partea pe care stateam eu ca sa-l vad din pat noaptea.

Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg

Hello fetele,

Si Pitonul vad ca are tendinta sa tina capul doar pe stanga. Tre sa ii fac ceva? Mi-e frica sa il fortez sa il intoarca si pe dreapta...ca se tine tare.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

30 martie 2009

Iar la noi problema este "invers". Noi stam cu capul pe partea dreapta....deci tot pe o parte

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

MONICA de ce zici ca tot micute sunteti? Gandeste-te cate kg a luat in aproape 4 luni. Pentru un prematur eu cred ca este foarte bine...si la ce falcute are......

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Manuela, Georgiana

Georgiana bineinteles ca ne dorim asa o nora faina, mai ales ca e si ardeleanca...si David al meu e pe jumatate ardelean

Anamariame si cum il folosesti? Ma refer cand pleci de-acasa...pui laptic din frigider sau proaspat muls? Cum se pastreaza lapticul?
Felicitari pt cele 4 saptamani implinite noi am implinit asatazi 6.

Legat de kg, eu mai am de dat jos 8, din cele 25

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli
frumos fratior ai! sint indiscreta daca te intreb ce l-a atras in popie?

pisigri
ce barbat curajos ai

anamariame

io am ajuns la kilogramele de dinainte de sarcina (adica am dat jos 14). Banuiesc ca o sa dau jos in continuare, alaptatul "cere" resurse, maninc mai mult decit cind eram gravi (dar maninc diferit, nu mai am pofte de dulciuri) si slabesc. Am inceput si mersul pe jos, cite 5-6 km cel putin o data la saptamina, de obicei ii fac de doua ori. E chiar placut pt BB, la tara plecam in jur de 7 dimi, cind se trezea natura, era foarte placut. Ajungeam inapoi pe la 8 jumatate. Si cu pisica in marsupiu aveam si greutate de carat, ca sa fortez umpic.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna fetele! Georgiana, se pare ca eu sunt prea mica pentru sling. L-am ajustat dar tot e mare pe langa mine (1,55 si 45 kg).O sa-l inzestrez pe sot cu mica minune Ioana se uita curioasa din sling spre lume si uneori pare a-l studia. Nu-mi dau seama daca ii place sau nu pt ca nu am tinut-o prea mult si nici nu am iesit cu ea inca. Vedem... Denisamada, esti la Targoviste? Ne intalnim pe seara in parc la Chinidia? Poate o convocam si pe Bebestrumph...Ma duc pentru ca s-a trezit mutzunelamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mihaela, aprimit mailul. Multumesc!
Mi-au dat lacrimile. Le voi pune la pagina Almei.
Tot ce ati facut pt mine a fost deosebit.
Acum stau, doar stau, cu pagina Almei deschisa si ascult melodia. Nu am chef de nimic, nimic.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Am pus si eu pozici noi cu Petru si una cu indienii mai mari sa vedeti ce chelie de vara ne-am tras

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5338233351386245650

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Sasha draga, Teo e ,,promis"? I-a tras un zambet mutzunica mea de mama, mama! Cred ca a fost dragoste la prima vederemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Denisa eu cu Andrei si antipolio picaturi am trecut cu bine..peste tot fara febra..agitatie..nimic
DR mi-a zis ca de la asta e posibil sa se umfle, invineteasca piciorusul...si alte magarii

Pai cum am spus: efectele adverse erau rare, dar urate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Ayla , nu lasa tristetea sa te doboare, nici macar sa te atinga!Ai atatea motive pentru care sa traiesti! Pupam falcutele puisorilormami de Silvia Ioana

Mergi la inceput