Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

novus, al meu doarme pe spate cu capul spre dreapta. Mi s-a spus cum sta pe spate, sa-i tin umarul cu palma (palma paralela cu umarul) si cu cealalta mana sa trag usor de capsor catre stanga pana unde merge. Cand nu mai pot, sa stau sa astept putin, caci in cateva secunde ma lasa bebe sa trag si mai mult. Nu trebuie fortat, trebuie facut usoar si cu rabdare ceea ce noua ne lipseste. Adica bebele meu sta intins pe spate ori cand doarme si atunci n-am chef sa-l trezesc, ori cand il schimb si atunci de obicei ma grabesc ca-i e foame. In rest nu sta decat la mine in brate, daca il pun jos, regurgiteaza, deci nu putem exersa, poate mai tarziu, cand depasim faza regurgitarilor.

Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg

Mersi mult KEA,

Cu mana trebuie tinut umarul inspre care e capsorul, nu?? si tras capul catre celalalt umar ?
Asa fac si eu fara sa o fortez

Deci nu e problema ca doarme cu capul pe aceeasi parte ???

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Intru rapid sa dau raportul... sper sa ma lase elefantica, ca tare mataita este de cateva zile. Daca pana acuma reusea sa adoarma singurica in landou acum numai in brate vrea , asa ca nu mai reusesc sa fac nimic. Acuma am adormit-o am pus-o in landou si imediat a inceput chitaiala... si ca sa pot sa scriu legan landoul cu un picior ...
Ieri am fost si noi la controlul de 2 luni si avem 5 kg si 59 de cm. Am facut si vaccinul, si am trecut bine noaptea, desi a avut o stare subfebrila cam 37.4 dar am inteles ca este ok. Acuma stau si ma intreb daca este obligatoriu sa faca febra mai mare, daca asta este cumva un semn ca vaccinul functioneaza si se creeza anticorpi? Stiti careva?
Eu tot speram ca spre 2 luni o sa doarma si ea noaptea, dar de unde, ca tot la 3 ore papa si ziua si noaptea. Parca s-au mai rarit colicii, mai face crize dar prca nu asa de violente.
Ma doare piciorul de la leganat si degeaba ca tot mataie... vrea in brate...

pe toate

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va prezint si eu bursucu meu - mica, indesata si imbufnata.

Sasha ai nsite poze superbe si niste copii minunati.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ayla , nu lasa tristetea sa te doboare, nici macar sa te atinga!
Ai atatea motive pentru care sa traiesti!

Stiu, dar chiar m-am saturat. Cand vad atata durere pe lume, chiar nu mai vreau nici sa traiesc.
O iau iar si iar de la capat si stiu ce ma astepta, si doare tot mai tare. Nici nu mai stiu de ce sufar.
Cati, multumesc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, Ayla, ce dolofanela ai acolo, incredibil ce schimbare fatza de primele ei pozici...scumpa de ea...Se vede ca a fost ingrijita si iubita ca nimeni alta!
Anamariame, ce bine ca mi-ai adus aminte!! Ca vroiam sa aduc in discutie sibiectul lohii (io tot la branhii ma gandesc cand vine vorba de ele): ma "plangeam" ca au disparut. Ei bine, 2-3 zile dispareau cu totul, apoi o zi doua iar veneau...Dar de vreo 4 zile e ciudat de tot: imi vine un sange roshu-roshu ca la ciclu, chiar cu mici cheaguri uneori, si fara pauza de 4 zile (sau 5?! nici nu mai stiu). Zau ca parca e ciclu...Ce-o fi? Si la controlul ala indicat intre 4-6 sapt., cand sa mergem? Cand se gata branhiile? Sau cand is 6 sapt. musai, chiar de nu s-au oprit? Si totusi, teoretic macar, cand se opresc?!!
Olishka, eram sigura ca el e fratele tau, desi nu semanati deloc...chiar am vrut sa te intreb cum de e asa blondutz. Parca ai zis ca mai ai o sora, in afara de Chitibus, nu? Apare si ea in poze?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Sunt cu pompa de muls "mufata" si cand oboseste mana...va scriu.

Monica si mie imi e dor de tine!!!

Imi e dor de putin timp pt sufletul meu si timp sa mai stau cu voi de vorba.

Imi permit o femeie, dar se supara soacra mea si mama pe mine. Ma cred puturoasa. Chiar Gabi mi-a propus asta, insa mama soacra s-a oferit sa ne trimita saptamanal de mancare...ca sa mai usureze din tascurile mele.

Apoi nu am chef sa caut femeie, nu cunosc pe nimeni si nu vreau pe oricine.

Chatonel.

Sa nu credeti ca ma vait degeaba, dar de 8 sapt (cat are Pitonul), nu dorm nici 5 ore din 24. Sunt franta de oboseala!

Programul lui e asa: dimineata se trezeste prima oara la 6. Il schimb, ii dau sa pape, il tin sa ragaie si...adoarme intr-o ora cel mai devreme. Imediat eu fug sa pap ceva, sa spal biberoane, sa le sterilizez si...poate prind 10 minute de stat in pat intinsa pana se trezeste iar. La 9 o luam de la capat. Ii fac biberon, il schimb, ii dau sa manance si...mai nou, ies cu el la plimbare, pana nu se face prea cald afara. Pe la 11.30 - 12 venim inapoi. El afara doarme dus, se mai trezeste daca stau prea mult pe loc pe bancutza, dar oricum, isi face somnul. Venim in casa (sunt plina de vanatai pe picioare de urcat caruciorul pe scari), el mai doarme maxim 10 minute, timp in care eu fac repede biberonul, ma schimb, eventual, daca doarme mai mult, mananc si eu ceva pe fuga. Iar schimbat, papat...jucat si urmeaza un somn agitat. Doarme 15 minute, plange, urla, se foieste, se agita, iar doarme... In timpul asta eu mananc, daca nu am reusit inainte, ma mulg, mai fac ceva prin casa...ce apuc. Si de la 4 iar ritualul. Mai adoarme dupa sau nu. E la fel de agitat! Ieri si alaltaieri am iesit si de la 5 la 7 afara. La 7 papa iar, apoi se joaca. Vine si Gabi de la serviciu, incercam sa mancam si noi masa de seara, dar nu reusim de fiecare data. La 8.30 ii facem baita, apoi papa de seara si mai nou nu mai adoarme imediat, mai sta treaz macar 1 ora, timp in care amandoi facem ture la el sa ii mai bagam suzeta, sa il mai bibilim, sa mai vb cu el, sa il mai mufez eu la san ca sa adoarma. Cert e ca la 10.30 maxim 11 e adormit. Eu si Gabi facem ce putem prin casa dupa ce adoarme el. Steriliza biberoane, facem putina ordine, etc. Asa trece macar 1 ora din somnul Pitonului in care eu nu dorm...din nou. De obicei pierd 2 ore. Ca mai fac si eu dush si alte cele. Prima trezire in noapte e fie la 2 fie la 3...si apoi e cea de la 6. Deci, faceti si voi un calcul si vedeti daca ma vait degeaba.

Acum urla, iar adoarme, iar plange, iar adoarme....

Nu mai am timp sa mai fac nimic.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

30 martie 2009

Gata a adormit la loc ..... am 10 min pana se trezeste ... poate mai citesc ceva din urma.. .

Cam asta este si programul nostru, cu singura exceptie ca nu are niste ore fixe nici de dormit, nici de baie nici.. de nimic. Noi baia o facem undeva intre 8 si 11, afara mai iesim si dimineata dar la plimbarica nu reusesc sa o fac sa doarma. Parca doarme din ce in ce mai putin si papa mai mult si tot asa de des

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna ziua
am ramas si eu singura cu gandacul...au fugit toti ca potarnichile..mama s-a carat casa,sotul si-a facut de drum prin orash si fata de la birou a plecat sa rezolve nu stiu ce cu mashina...hmmm...afar e cald de mori

ayla - mi-ai dat de lucru cu horoscopul ala postat de tine, se potrivea atat de bine cu berbecul meu incat am inceput sa caut ce e ala doodoo. ei bine acum sta domnul in landou cu doodoo la maximsi eu pe forum cu voi

chatonel - dragutza cred ca ai bine ash veni eu la voi,cred ca e superb pe malul raului unde v plimatzi...dar vb ta: cam departe.
p.s. ma ucizi daca iti spun ca eu mai pufai cate una?stii tu ce:P

olga - pai pt mine nici un parc nu e prea aproape asa ca imi convin ambele variante. saptamana viitoare poate ne organizam.vreau sa fiu sigura ca ii trece raceala inainte de intalnire. luni cred ca fac si vaccinele asa ca luam si ok-ul de la pediatra.daca zici ca mall-ul de acolo e mai liber poate mergem la o cafea cand e prea cald afara.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

wow Ayla e rotundavaaai nu ash fi crezut ca o sa spun asta despre ea vre o data. bravo fetelor! sa o tzina tot asa
daca te incalzeste cu ceva si me mi-a venit ciclulca tot ziceam ca pt boala mea e f important sa stea departe cat mai mult.parca vad ca o iau de la capat cu interventiile cand o sa vrea bb 2. ma apuca nishte nervi de imi vine sa il fac luna asta.

baaai,doodoo ast chiar functioneaza. l-am pus in landou marait si cu ochii cat cepele in 3 minute pe ceas a adormit singur-singurel

25 martie 2009

Mergi la inceput

Ilina , Aris multumesc! Am o prietena ii spune aspirina, ca-i rotunda, si ma tachineaza ca in curand imi ramane copilu fara gat la cata falcile si gusa are. Probabil nu ai vazut pozele de pe pagina ei. Ma bucur ca te-a ajutat ce am scris. explica-le si la fete, mame de berbecuti la ce te referi, ca nici eu nu sunt sigura ca ne gandim la acelasi lucru.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, eu culc bebelina pe o parte, daca tocmai a papat, pe stanga, ca asa imi amintesc ca a scris pisigri ca i-au recomandat din spital, si urmez si eu sfatul. Daca o culc pe spate, ea tot pe o parte tine capsorul, eu nu am reusit sa o vad niciodata, cred, cu capul drept cand sta pe spate. Tot timpul il intoarce, fie pe stanga, fie pe dreapta. E grav?

Chiar, vad ca vorbiti de kg...cu cate ati ramas? Eu am dat rapid 16 kg dupa operatie, dar acum stagnez...mai am inca 11 in plus. Da stiu, rusine sa-mi fie, am luat un total de 27 Mai sunt sanse sa plece singurele sau tb sa ma apuc de treaba? Si fetele cu cezariana, cand putem sa ne apucam de sport? Eu mai am un pic si dau in depresie din cauza kg ramase.
Ilinca, o intrebare si pt tine, ca am nascut cam odata: cum arata lohiile la tine , adica ce culoare mai au? Tot rozalii sunt?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Anamariame, dar cum o pui pe o parte ??? a mea chiar daca o pun pe o parte cu prosop la spate se intoarce pe spate peste prosop deci tu cum faci ???

Despre kg, si eu mai am 10 dar parca se duc greu, bine nici nu fac cura sau ceva pana alaptez , apoi trebuie pt ca nu imi place cum arat chiar daca toata lumea imi spune ca eram presa slaba mie imi placea de mine !!
Si eu ma gandeam sa ma apuc de abdominale, oare e ok ???

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput