Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Chatonel ne abonam si noi la bebe 2, dar peste vreo 3 ani. Si o sa mai avem un bebe: eu si sotul ne-am hotarat sa infiem o fetita Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Oooooooooooooo, oli, ce frumos!!! O stiti pe fetita pe care vreti sa o adoptati? Sau e doar la stadiul de proiect?
Si noi aveam ginduri de adoptare daca nu ar fi prins sarcina la mine, ca deh, am 40 de ani, da daca motanu are doar 29 a ajutat :)
Insa teoretic mi-ar place si mie un copil adoptat, de culoare. Poate ca o vom face, nu am mai discutat cu sotul de asta, dar mie inca imi suride ideea!
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
tot io :)
fetelor care facurati vaccinele: in ce loc i-a intepat pe BBi? Ca trebuie sa pun timbrele-alea de amortesc locul in care-s puse si nu stiu unde
adica doctoru parca mi-a zis ca sa le pun pe buci
da farmacista mi-a zis in interiorul pulpei si m-a zapacit! NU mai sint sigura daca doctoru mi-a zis "buci" au ba!! 

Saptamina aviatoare, la inceput, vom vaccina si noi.
AZi e zi de sarbatoare si se face "pod" pina luni, toate lumile au plecat la mare, nu mai e nimeni in oras ... deh, e cald (25°C la umbra) si marea aproape (120 km). I-am propus sotului sa mergem si noi sapt ce vine, cind se elibereaza locul, ca se-ntorc toti la lucru :)
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Salutare!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!
Chatonel nu o stim pe fetita, dar ma gandesc des la ea, stiu ca exista undeva si ne asteapta
O si iubesc deja
Ciudat nu? Mai greu de explicat sentimentul. Sa speram ca nu o sa dureze f mult procedurile.
Olga, mamica lui David iepurasul 

chatonel spune:
Oli chiar ca e ciudat
O fi vreo telepatie, o fetita care trimite semnale disperate si tu care le receptionezi!!!
Fetele, uitai sa va mai zic ceva (v-am zis io ca revin in forta, cu limbarita
):
a venit reparatoru la masina de spalat si a reparat-o :) ghiciti cauza!! o soseta a lui BB era in pompa de evacuare a apei 

asa ca daca dintr-o data vi se strica masina si nu mai vrea sa mearga, luati posibilitatea asta in calcul 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| citat din mesajul lui chatonel Oli chiar ca e ciudat Fetele, uitai sa va mai zic ceva (v-am zis io ca revin in forta, cu limbarita a venit reparatoru la masina de spalat si a reparat-o :) ghiciti cauza!! o soseta a lui BB era in pompa de evacuare a apei ![]() ![]() asa ca daca dintr-o data vi se strica masina si nu mai vrea sa mearga, luati posibilitatea asta in calcul ![]() Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Aha!!!! Mereu mi-a fost frica de sosetele lui bebe
Faza tare de dimineata. Sotul meu e f somnoros. Doarme in camera cealalta. Am zis sa merg la el sa-l trezesc. Merg cu David, il pun langa el, la care sotu: "Mai vreau sa stau un pic, ia-l pe David de aici ca-mi miroase gura si o sa planga"

olishka spune:
Poze botez facute de alt fotograf
http://picasaweb.google.com/olgagireada/BotezDavidByFoxy#

petrean spune:
Chatonel eu le-am pus comprese cu apa de ieri pana azi..(le-am tot schimbat pe locul unde i-a intepat)..in ambele picioruse

si...sunt fericita..s-a adoptat legea pt mamele de gemeni, tripleti..voi primi bani si pt geamanul 2
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
hihihhiii, e tare sotul tau
la gasit scuze sint toti experti 
frmoase pozele de la botez! si tu arati extra (degeaba te alinti pe-aci ca mai ai kg de dat jos
) si davidutu e un grasanel :) iar popa de l-a botezat arata super si el! misto asa, popa cu codita :)
io vreau sa o infiez pe chitibus, mi-o dai? :)
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean Chatonel eu le-am pus comprese cu apa de ieri pana azi..(le-am tot schimbat pe locul unde i-a intepat)..in ambele picioruse ![]() ![]() si...sunt fericita..s-a adoptat legea pt mamele de gemeni, tripleti..voi primi bani si pt geamanul 2 ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
felicitari pentru banutii in plus, nu sint niciodata prea multi!
i-a durut pe BBi vaccinul? au plins?
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
petrean spune:
au plans f tare la antipolio...zicea dr ca doare tare rau..si asa a si fost
Vladut a plans mai tare decat Catalin..care se uita la tatas-o ca si cum el l-ar fi chinuit..si era vinovat pt durere...mi-a fost tare mila de ei.Mai bine era cand se dadea antipolio picaturi..dar deh...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE