Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 7
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 nici eu nu sterilizez nimic...porcaria aia de sterilizator cu aburi mai rau le murdareshte...face un fel de piatra .hainele lui le spal de obicei la mana pt ca nu se murdaresc cine stie ce, de calcat doar ce se shifoneaza.nu mi-a facut nici cea mai mica iritatie. |
Eu am ramas setata cu sterilizatul. E drept ca hranind-o exclusiv natural nu prea avem multe kestii de serilizat. Dar cum prindem o suzeta, o pompa pac! la sterilizat!
Eu le spal la masina, la 95grd, cu limpezire dubla... si le si calc...
Le spal separat, cu TheoBebe! Cum am mai spus, noi avem motive sa ne temem de alergii. 
Noi in skimb pacatuim o supermarketul, din pacate nu prea avem cum sa ne descurcam alfel. Nici pe noi nu ne-a lasat pedi.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica si celor care au in familie sarbatoriti!

La multi ani Isabella Elena!

Diana, asa fac bebelusii cand trec peste un puseu de crestere.
Kea, daca se invineteste la plans, se numeste spasmul hohotului de plans. Claudiu facea asa cand era bebe si dupa n-spe mii de analize si controale, a facut analize de sange, si alea la cerere, si avea anemie feriopriva. Dupa tratament cu fier au incetat dar reapar.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Adica fara mancare chinezeasca, de exemplu .... si rosii ![]() ![]() ...si fara toate mancarurile pe care imi este frica sa le incerc, ex iahnie, rata cu varza....![]() ![]() ![]() Spuneam eu mai sus ca poate nu a avut el colici cand mi-a plans la san...dar...nici ca vreau sa-l mai provoc! Tu stiu ca bei si sucuri carbogazoase...nu mi-e pofta de sucuri ci ...de o betie ca in studentie ![]() ![]() ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
Petra eu am mancat rosii inca de cand era Luana tare mica, si nu a avut nimic. Si mancare chinezeasca.
Acuma si tu iahnie si rata pe varza.

Fetelor, sa nu beti socata!!!

E facuta de mine, nu-i acidulata, din aia cu drojdie de bere, si am facut in fiecare an si nu am avut nici o problema. Acum am avut niste crampe si m-am trezit de dimineata la merg la baie, si am tot stat o gramada acolo, se intelege ce probleme mi-a dat, da?
Si Luana mi-a cam umplut scutecelele.
Dar nu a plans de burtica, dar e clar ca are de la socata mea.
_
Ayla21 spune:
Olga, multumesc!

| citat din mesajul lui novus Ayla, cum ati depistat treaba asta ?? Intreb pt ca am observat faptul ca Alexandra prefera sa intoarca capul spre stanga mai tot timpul ![]() pana acum nu am dat importanta dar poate o fi aceeasi chestie ![]() Voi ce masaj faceti ??? ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Novus, a descoperit kinetoterapeutul la masaj, dar si dr pediatru poate sa isi dea seama. Ca sta pe spate numai pe o parte poate sa ii ramana capsorul turtit. Torticolisul inseamna ca un muschi la gat este mai scurt decat trebuie si nu isi poate intoarce capul, dar in timp daca nu se dezvolta, ramane stramb, si e nevoie de operatie sa-i lungeasca tendonul. Poate nu m-am exprimat eu corect, cautati pe net.
Masaj acasa ii fac la gat dupa baie, cu ulei de masaj, si cand incalzesc locul ii intorc incet capul in stanga si in dreapta. Dar am inceput kinetoterapia, ca este recomandat pt evolutia motrica a prematurului. Interesant este ca Alex isi aminteste ca si Clau a avut o forma usoara de torticolis si ii facea masaj acasa, si s-a rezolvat. Aveti grija la capsor, sa nu ramana turtit. Mi-a povestit ca pe Claudiu il pusese sa doarma intre doua pungi de zahar sa nu-si mai intoarca singur capusorul numai pe o parte. Asa il invatase dr, sa nu radeti.
_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui poohy Ayla, voi sunteti foarte mari! Ati recuperat imens, Luana e bine, sanatoasa Sti cum se zice, prematurii recupereaza foarte mult si in timp devin mult mai rezistenti si mai puternici decat ceilalti copiiAnca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Asa este Poohy

Cine o vede nu crede ca este prematur si daca spun ca a plecat de la 1,160 si la nici 4 luni are 4,100 nici mie nu-mi vine sa cred. Sper sa se si lungeasca, pt ca e cam mica si indesata.
Am vazut-o ieri pe Ina lui Carmen in poze, si are niste picioare lungi

e asa frumoasa, top model o face tac-su._
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Nu ma pricep, o sa intreb medicul miine, dar apa asta plata nu trebuie si ea fiarta? |
Pisigri, apa plata este microbiologic pura. Nu se fierbe. Daca o fierbi ii distrugi mineralele. Cea mai potrivit dozata apa plata pt bebelusi s-a tras concluzia ca ar fi Dorna. Dar exista apa plata speciala pt bebelusi. Noi avem Humana, se gaseste si in Profi daca aveti, sau in farmacii. Nu retin daca Realul are. E la cutie de carton cum e laptele. Si mai exista ceva la sticla, tot pt bebe dar nu-mi amintesc acum firma.
Apa de la robinet se fierbe, dar se foloseste in cateva ore. Prin fierbere se distruge clorul care o protejeaza de inmultirea bacteriilor.
Nici eu nu sunt de acord cu ceaiul doar ca masa, sau de sete. Voi ati bea ceai de sete? Ceai anticolici se da o masa ca sa curete stomacelul. Mi se pare absurd sa dai o masa de ceai copilului cand lui ii e foarme si pt el papa inseamna lapte/san.
_
Ayla21 spune:
Daca am uitat ceva trageti-ma de maneca. Ma duc sa-mi pregatesc copiii, ca azi il duc eu pe Clau la gradi. Alex e plecat in delagatie, si sunt tare deprimata si asa. Am fost ieri la Alma, nu am plans, dar m-am apucat spre seara de plans si am tot tinut-o asa pana azi-noapte la 2, acum sunt umflata de abia o s avad sa conduc. Mai ales ca a plecat si Alex, sunt de tot la pamant.
Si sa fie bucuria deplina, mi-a venit si ciclu. Poate si asta atenua deprimarea, desi nu stiu de ce ma asteptam sa fie senina ziua dupa ce merg la cimitir.
Am povestit mai multe la subiectul pt Alma. L-am trecut la Home la mine, cine spunea ca il cauta. Deasupra la postarile mele, une e si quote, adresa Yahoo, etc, este un semn cu o casuta, ala-i Home-ul.
Va pupic!

_
petrean spune:
neatza ftele..am trecut peste noapte fara febra..si alte efecte ale vaccinului..deci respir usurata![]()
Eu am scapat de statul numai cu capul pe-o parte..v-am spus cum..am intors copiii la 180 grade...si s-au intors ei de la sine..intr-o sapt cu capul in cealalta parte..ca nu a mers cu forta..cu nimic sprijinit..si deja ma certa doctorita![]()
sunt cam incapatanati..flacaii astia ai mei
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi:Elena, Constantin..si alte derivatii ale numelorde sfinti
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
ilinca
si mie mi-au zis si mama si soacra ca e copilu destept fata de ce copiii au avut ele
dar, daaaar:
_ mama vroia sa o culce mereu pe dragoana, nu avea rabdare sa stea sa "vorbeasca" cu ea, sa o stimuleze in fel si chip cum facem noi.
_ soacra si mai rau, pt ea daca BB e mincat, curat, poa sa plinga cit o vrea ca nu s-ar duce sa vada ce are, cica : BB se "exprima" asa si asta e tot... ba mai mult, cica asa isi cheltuieste energia, ca altfel nu poate (ca si cum BB nu stie sa dea din miini si din picioare altfel decit plingind 

Asa ca e normal sa fie o diferenta intre felul in care se comporta dragoana si cum ne-am comportat noi (eu si sotul) la virsta ei. Totul este in comportamentul parintelui, BB este doar un burete care absoarbe ce i se da... si daca nu i se da nika, sta pe uscat (sec).
| citat din mesajul lui PetraTudor Adica fara mancare chinezeasca, de exemplu .... si rosii ![]() ![]() ...si fara toate mancarurile pe care imi este frica sa le incerc, ex iahnie, rata cu varza....![]() ![]() ![]() Spuneam eu mai sus ca poate nu a avut el colici cand mi-a plans la san...dar...nici ca vreau sa-l mai provoc! Tu stiu ca bei si sucuri carbogazoase...nu mi-e pofta de sucuri ci ...de o betie ca in studentie ![]() ![]() ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
Petra nici dragoana mea nu a avut colici decit de vreo doo ori, cind am mincat salata cu mult otet. In rest am mincat de toate... si nu s-a schimbat nik in comportarea ei. Poate si la tine tot acreala o fi baiul??!!
Chinezesc poti hali, daca nu e picant.
Iahnie am maincat, nu s-a intimplat nimic
Sucuri carbogazoase nu beau (ca nu-mi plac) dar beau bere fara alcool... astea sint pt stimulat lactatia :)
Si am mai baut si vin, cite 2 pahare maxim la masa (asta inseamna 0,5g/l alcool in singe) si incerc sa fie imediat dupa ce am alaptat, asa are timp alcoolu sa se "evaporeze" (se elimina 0,15g/ora).
De o betie crunta mi-e dor si mie, si am chef sa fumeeeeeeeeeeeeeezzz!!! Ma aptin eroic :))
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose

.... si rosii 
Alexandra (03.03.09)