Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Gigelica si eu simt ca nu am timp pt treaba, dar eu sunt de parere ca treaba poate sa astepte, tu si bebe sunteti prioritatea
Eu una nu mai gatesc (la Real au mancare gatita f buna si diversificata si imi iau cate putin din toate sau comand acasa), iar de calcat la fel ca si fetele, calc doar hainutele f sifonate. Ar trebui sa mai reduci din treburi. Si eu imi doresc o femeie care sa-mi faca curat, dar e f greu sa gasesti. 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Ce au crescut copiii nostri!!! Cine se inscrie pentru o scurta vizita la Baby Expo? Noi am vrea sa venim sambata dar nu stiu ce sa fac cu bebe. Sa o las in masina cu mama sau sa o pun in sling (ehe, noua achizitie, multumesc Georgiana) si sa o plimb pe acolo? Cum credeti ca e mai bine pentru ea? Va pupicesc mami de Silvia Ioana |
Mi=a venit si mie slingul
Multu Gia
cativ voi i-ati facut proba? Mie mi se pare ca sta ciudat in el, cu barbia in piept, parca abia mai respira. Nu l-oi fi pus eu bine?

PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui chatonel Petra , de ce papi altfel acum? Si ce inseamna altfel? |
Adica fara mancare chinezeasca, de exemplu
.... si rosii 

...si fara toate mancarurile pe care imi este frica sa le incerc, ex iahnie, rata cu varza....

Spuneam eu mai sus ca poate nu a avut el colici cand mi-a plans la san...dar...nici ca vreau sa-l mai provoc!
Tu stiu ca bei si sucuri carbogazoase...nu mi-e pofta de sucuri ci ...de o betie ca in studentie

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
olishka spune:
[b]cativ[/]Nu prea as merge la baby expo caci avem cam de toate, iar acolo sigur cheltuim bani, iar mami vrea rochie de mireasa frumoasa ![]()
Mai recuperez la noapte caci am reusit sa-l adorm pe tip si profit sa dorm si eu un pic. ma mir ca a adormit asa repede, sigur se trezeste intr-o ora.
Pupici si noapte linistita 

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Adica fara mancare chinezeasca, de exemplu .... si rosii ![]() ![]() ...si fara toate mancarurile pe care imi este frica sa le incerc, ex iahnie, rata cu varza....![]() ![]() ![]() Spuneam eu mai sus ca poate nu a avut el colici cand mi-a plans la san...dar...nici ca vreau sa-l mai provoc! Tu stiu ca bei si sucuri carbogazoase...nu mi-e pofta de sucuri ci ...de o betie ca in studentie ![]() ![]() ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
Eu mananc rosii, oare e bai ??? Colici sigur nu are ca ar plange

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Fetelor bebelusii vostri cum dorm ???
Adica in ce pozitie ??
A mea doarme doar pe spate si cu capul de obicei catre stanga, mai nou o mut eu pe dreapta 
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Va salut, tufete. Cred ca acum a fost datorita faptului ca m-am muls in disperare, sa sporesc "productia", ca m-am deprimat si ambitionat in acelasi timp citinde de "productiile" voastre. Eu intre 2 alaptari abia mulg 50 grame...o fi destul laptele meu?...Fata nu se-arata nemultumita si e rotofeie... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca e foarte buna productia ta avand in vedere ca e surplusul pe langa alaptari. Uite aici pe site e explicat cam cat e normal sa ai...mult mai putin decat ne inchipuim noi....spun ca trebuie sa pompezi de 3 ori pentru a obtine o portie (~120gr). Asta in cazul cand pompezi pe langa alaptat.
http://www.kellymom.com/bf/pumping/pumping_decrease.html#normal

Mamica de
Radu (01.04.2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Kea, Luana are torticolis, adica un muschiulet de la gat e mai lung si sa nu poate intoarce capul in partea stanga asa cum trebuie. Dar prin masaj se poate rezolva. In cazurile mai grave de torticolis congenital, trebuie operatie. Nu e grea operatia din ce mi s-a spus dar tot sunt un pic speriata. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Am revenit!!! S-a trezit tipu cu foame mare

Luana sa stai cuminte la masaj si sa te faci repede bine

olishka spune:
Manuelamultumim
Eu sunt de parere ca o sa se obisnuiasca si cu biberonul. Cand i-o fi taaaare foame, doar n-o sa stea nemancat.
Apropos, nu exista o gentuta ceva in care sa putem pastra biberoanele cu laptic pe caldura asta?