Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 4

aris26 spune:
aris26 spune:
 salutare mamici
cica mi s-a reparat netul...sa vedem cat ne tzine.azi am apucat sa citesc ce ati mai scris si acum am intrat sa va salut pe fuga. bag si o farfurie de spaghete tot pe fuga. piciul face scandal din landou dar cand ma duc la el tocmai a atipit la loc. se tot chinuie cu un kk incapatanat.a fost si pediatra ieri sa il vada.nu are bronshita sau alte minuni ci o viroza simpla...baiat strangator a gasit virusul in drumul lui si l-a luat repede si el ca era super oferta. cred ca eu l-am luat de la el acuma,ca ma cam incearca asa ceva...in rest toate bune,ia f bine in greutate si cica e f dezvoltat neurologic pt varsta lui asa ca iar m-am unflat in pene toata.
asa ca iar m-am unflat in pene toata.
am tras o sperietura si cu laptele in weekend.a supt tare haotic pt ca avea nasul infundat si m-am trezit pe la 18 sambata ca nu mai am ce sa-i dau si el isi bagase mainile pana la coate in gura.am bagat apa ca la balamuc si nishte galactogil in consecinta m-am trezit dimineata intr-o mare balta .
.
adevarul e ca pe zi ce trece e mai bine,parca nu mai plange asa rau seara,doarme din ce in ce mai mult noaptea,sta mult mai mult singur si se converseaza cu diverse,gen capsa de la landou sau alte chestii de genul asta dar eu sunt din ce in ce mai obosita.
am vazut ca vorbeati despre jucarii. la noi e casa plina deja iar domnul e interesat de fatza mea,ta-su+unchi si matushi..ledurile de la cuptorul cu microunde,spoturile din bucatarie,dulapurile din bucatarie pt ca sunt roshii si lucioase aaa si de peshtii din acvariu.cei trei dulai nu prezinta absolut nici un interes mai ales ca au si prostul obicei sa ii linga picioarele cand ies cu el in bratze.
pediatra mi-a cam taiat elanul cu plimbarile prin supermarketuri si malluri ceea ce e grav de tot..imi mai faceam si eu lucru ca doar nu o sa ma chinui sa ma duc in parc de nebuna cand am ditamai curtea,asa ca stam cam izolati intre astea 4 garduri. cica de abia pe la 4-5 luni are si el un sistem imunitar cat de cat. hmmmm
ceea ce e grav de tot..imi mai faceam si eu lucru ca doar nu o sa ma chinui sa ma duc in parc de nebuna cand am ditamai curtea,asa ca stam cam izolati intre astea 4 garduri. cica de abia pe la 4-5 luni are si el un sistem imunitar cat de cat. hmmmm
fetelor poate ar fi cazul sa incepem sa ne organizam si noi sa ieshim in parcuri impreuna. eu peste o saptamana sunt disponibila(sa ne treaca bine bine viroza asta)sa mai stam de vorba si live ce ziceti?
ce ziceti?
25 martie 2009

aris26 spune:
aris26 spune:
 nici eu nu sterilizez nimic...porcaria aia de sterilizator cu aburi mai rau le murdareshte...face un fel de piatra .hainele lui le spal de obicei la mana pt ca nu se murdaresc cine stie ce, de calcat doar ce se shifoneaza.nu mi-a facut nici cea mai mica iritatie.
.hainele lui le spal de obicei la mana pt ca nu se murdaresc cine stie ce, de calcat doar ce se shifoneaza.nu mi-a facut nici cea mai mica iritatie.
25 martie 2009

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cativ13 Bebeii vostri plang cu lacrimi? Ca 0 mama panicoasa ce ma aflu, ma tot intreb cand ar trebui sa apara lacrimile pe fetisoara iubitei mele. Asta nu inseamna ca imi doresc sa o vad plangand, ci doar sa fiu sigura ca nu are vreun canal lacrimal infundat. De, pentru prima oara mama....Intelegeti voi  | 
Adelinei au inceput sa ii sclipiceasca un pic okisorii.

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
 Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

olishka spune:
olishka spune:
 Salutare!!!
Am fost astazi la oftalmolog. Bebe are canalul lacrimal infundat. A zis ca nu e cazul sa-l desfundam, doar sa avem rabdare si sa-i picuram mult ser si in continuare masaj.
Am fost si la masaj  A stat sora cu David. A fost suuuuuper. Mi-a pus la loc toate oasele
 A stat sora cu David. A fost suuuuuper. Mi-a pus la loc toate oasele  si apoi mi-a facut masaj de relaxare.
 si apoi mi-a facut masaj de relaxare. 
mai citesc si revin 
Olga, mamica lui David iepurasul 

chatonel spune:
chatonel spune:
 Petra  , de ce papi altfel acum? Si ce inseamna altfel?
, de ce papi altfel acum? Si ce inseamna altfel? 
Pisicogri  te-nscrii si tu la grupu sustinatoarelor lu' BB2?
 te-nscrii si tu la grupu sustinatoarelor lu' BB2?
Aris  , as veni io in parc acolo cu dragoana, da e cam departe!
, as veni io in parc acolo cu dragoana, da e cam departe! 
Filles du Sud  cu   Izia, famille Dragoon
 Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose

PetraTudor spune:
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 [brTu in ce sens mamanci diferit? Banuiesc ca din cauza alaptarii? Mananci mai mult sau tii regim? Aici m-au sfatuit sa mananc de toate. Singurul lucru interzis ar fi sucul de portocale care provoaca colici ...nu prea vad cum dar asta mi-au zis...Drept urmare eu mananc cu incredere: fasole verde, conopida, brocoli...si, sa-mi fie rusine, am scapat si la ciocolata... Puiutzul meu nu a avut deloc colici pana acum si nici un fel de deranjament stomacal. EU insa mananc mai mult ca sa am lapte   si sunt la +15 kg asta in conditiile in care inainte de nastere eram tot la +15...as vrea sa incep sa reduc papa dar mi-e teama sa nu scada si laptele. La mine carnea e de baza mai nou...desi eu inainte rar mancam carne si nici nu imi prea place. Am remarcat ca daca mamanc cu carne si productia creste. Oare aberez? A propos...eu inca mai spal lucrurile lui separat, dar de 2 saptamani nu mai calc nimic pentru bebe (desi imi place mult sa calc). Il testez sa vad daca apar ceva reactii, dar totul este ok. Mamica de  Radu (01.04.2009) | 
Nu trebuie sterilizate in permanenta protectiile, eu le spal cu apa calda si sapun lichid imediat dupa folosire si le sterilizez la saptamana si la prima folosire, de fiecare data cand le schimb.
Nu aberezi in legatura cu carnea, faci foarte bine ca manaci, si mie imi sporeste lactatia.
Nici eu nu mai calc si e totul OK.
 Le spal separat, dar cu acelasi detergent pe care il folosesc pentru noi. Daca as folosi din cel pentru bebei, ar insemna sa spal si lucrurile noastre, daca tot il tin in brate, in pat, etc.
 Le spal separat, dar cu acelasi detergent pe care il folosesc pentru noi. Daca as folosi din cel pentru bebei, ar insemna sa spal si lucrurile noastre, daca tot il tin in brate, in pat, etc. Si nu, nu tin regim, dimpotriva, as vrea sa ma ingras la loc, asa cum eram pe perioada sarcinii, fara burta doar
 Dar nu mananc rosii de exemplu - am mancat 2 zile si nu i-a convenit lui bebe
 Dar nu mananc rosii de exemplu - am mancat 2 zile si nu i-a convenit lui bebe  , fasole si varza nu am incercat, de frica...mai vedem. daca la voi merge, am sa incerc, noi nu am avut colici decat dupa episodul cu rosiile si m-am cam panicat. Asta daca (,) colici inseamna sa planga dupa ce lua cateva guri de lapte, dar sa se opreasca in max 3,4 min si apoi sa pape linistit...adica nu am avut episoade de plans ore la rand si chin sa traga partzulete...habar nu am daca au fost colici de fapt, dar...suflu acum si-n iaurtel
, fasole si varza nu am incercat, de frica...mai vedem. daca la voi merge, am sa incerc, noi nu am avut colici decat dupa episodul cu rosiile si m-am cam panicat. Asta daca (,) colici inseamna sa planga dupa ce lua cateva guri de lapte, dar sa se opreasca in max 3,4 min si apoi sa pape linistit...adica nu am avut episoade de plans ore la rand si chin sa traga partzulete...habar nu am daca au fost colici de fapt, dar...suflu acum si-n iaurtel 
Iau vitamine, cum am intrerupt o saptamana, cum m-am simtit terminata.
Am raspuns haotic, scuza-ma

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Va salut, tufete.
Eu nu din cauza lui Sophiphi nu intru, ci v-am zis ca al meu computador imi face probleme. Cica am un virus. In orice caz, mi-a sters toate iconitzele de pe desktop, toate short-cuturile. N-am indraznit sa-l deschid 2 zile, azi am indraznit si vad ca deocamdata nu face figuri.
Am citit din urma, muuult ati scris si am uitat ce aveam de zis legat de postari:)). Olishka, esti superba, ce te tot plangeai ca ai ramas grasa?! 
A, atunci cu febra a fost un episod trecator, dupa ce m-am muls a si disparut; stiu ca era legata de lapte febra ca am avut asa un episod si la maternitate, cu frisoane. Cred ca acum a fost datorita faptului ca m-am muls in disperare, sa sporesc "productia", ca m-am deprimat si ambitionat in acelasi timp citinde de "productiile" voastre. Eu intre 2 alaptari abia mulg 50 grame...o fi destul laptele meu?...Fata nu se-arata nemultumita si e rotofeie...
Maica-mea se tot mira de cate face, cica "pe vremea mea" nu erau asa destepti si precoce bebelusii:))). La 3 saptamani Sophica a inceput sa-si scoata suzeta din gura si s-o incerce s-o bage inapoi, se prinde de hainele noastre, pe mine m-a prins de par si de barbie cand o schimbam:)). Se uita dupa carusel cum se invarte...Plange rar, dar cand apuca sa planga i se umple genele de lacrimi, asa mi-i de mila de ea...
Chatonel, ce curaj pe tine, sa te gandesti la bebe 2...de fapt ce ma mir de tine, tu care ai nascut natural si fara epidurala...eu numai cand imi amintesc contractiile alea nenorocite mi se face pielea de galinacee...
Anca, nu vreau sa ma bag si eu ca musca in lapte, doar ca eu nu inteleg de ce numesti "suflet-pereche" pe cineva care desi a pretins ca esti femeia vietii lui ti-a spus din start ca diferenta de varsta e pentru el insurmontabila...nu exista asa ceva, daca erai si tu sufletul lui pereche, acei 10 ani diferenta n-ar fi reprezentat nimic.Plus ca si-a gasit o iubita si ti-a cerut sa faci avort. Zic si eu, nu dau cu parul..."parerea ma!", vorba lui Vacaroiu
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Kea Ayla, care-i treaba cu capsorul Luanei? Si mie mi s-a recomandat sa fac exercitii cu capsorul Keutului, ca trage intr-o parte, cred ca din cauza mea, ca la spital il puneam mai mult cu capul pe partea pe care stateam eu ca sa-l vad din pat noaptea. Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg | 
Hello fetele,
Si Pitonul vad ca are tendinta sa tina capul doar pe stanga. Tre sa ii fac ceva? Mi-e frica sa il fortez sa il intoarca si pe dreapta...ca se tine tare
 .
.Gigelica(Lucia) -
 Obosita dar foarte Fericita de
 Obosita dar foarte Fericita de  Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
30 martie 2009

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Lucia, sunt si eu obosita franta, desi nu am atatea de facut - eu nu calc, nu sterilizez... In fiecare seara imi spun ca ma culc imediat dupa ce adoarme bebe, dar... mai trece minimum o ora.... Cochetez cu gandul de a lua pe cineva sa ma ajute, desi, vorba lui Chatonel  , parca e bebe din ce in ce mai independent, acum daca e satul, schimbat, ragait  , sta cuminte in patut cu jucarioarele lui cantatoare  Asadar ar trebui sa-i fac fata usor  , fara ajutoare... insa cred ca-si spune cuvantul oboseala acumulata plus faptul ca mananc diferit fata de ce am obisnuit o viata intreaga  MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! | 
Pitonul nu da nici un semn inca sa vrea sa mai stea si el cumintel cand e treaz, mancat, schimbat si ragait...Urla pur si simplu si nu e interesat de nici o jucarie. Pentru el patul e doar de somn...si atat. Daca are totusi chef de vorba, vorbim, ne jucam putin impreuna, niciodata singur si apoi...iar urlete.
Offf, unde gresesc?!
Si da, plange cu lacrimi!
Gigelica(Lucia) -
 Obosita dar foarte Fericita de
 Obosita dar foarte Fericita de  Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
30 martie 2009

olishka spune:
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Acum ne-am intors de la doctor. A zis ca nu e grav torticolisul si chiar ca nu e sesizabil decat daca a pus-o pe burta, sa aiba musculatura gatului contractata. Sa ii fac masaj dupa baita cu ulei, sa incazesc bine zona gatului, si apoi sa incerc sa ii misc stanga dreapta capul destul de mult. Ca ma uitam la ea socata, cum sa-i misc eu capul? daca ii suc gatul?  Oricum va veni regulat kineoterapeuita si face ea, ca-i profesionista. Luana are 4,100 kg si 53 cm   Am facut Rotarixul, si repetam doza peste 2 luni. Cine a facut Rotarixul, ati avut reactii adverse? Si inca ceva. Am terminat socata, am tras-o in sticle, si am baut un pic. E vreo problema la alaptat? _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. | 
Bravo Luana!!! Fa-te mare ca frumoasa esti!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul