Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel am uitat sa-ti raspund. Daca tot s-a trezit bebe si nu are somn iti raspund acum

Fratele meu nu avea nici o treaba cu religia, ba chiar era setat impotriva ei pana pe la 20 de ani, cand deodata s-a schimbat brusc. Nimeni nu stie ce anume s-a intamplat cu el, dar dintr-o data a devenit alt om. El era genu petrecaret, un barbat normal, ii placeau femeile si distractiile. dar cum ti-am spus, dintr-o data s-a schimbat f tare. Cateva luni a aratat f ciudat , parca era bolnav si pe moarte asa arata. a inceput sa mearga la biserici, apoi a mers la o manastire, unde a si profesat. Initial a vrut sa se faca calugar, insa soarta l-a dus iar pe o alta directie. El fiind nascut in Ukraina, a mers acolo sa-si deschida o viza pt a putea vizita muntele Athos. N-a mai vizitat nici muntele Athos si nici nu s-a mai intors. S-a indragostit de o fata intr-o biserica la care se ruga cat timp astepta viza. S-au casatorit, el a devenit preot, a fost repartizat intr-un satuc cu o istorie f interesanta, unde locuiesc si romani. Au in prezent 7 copii, dintre care 6 infiati. Toti sunt adorabili Pentru ceea ce face este foarte respectat. Desi este un preot tanar, chiar marti a fost ridicat in rang de insusi mitropolitul Ukrainei. Ce sa mai, sunt f mandra de fratiorul meu

Hai ca ma plictisesc la ora 3 noaptea Si David e cam plictisit, dar nu da semne ca i-ar fi somn Mai asteptam....

Olga, mamica lui David iepurasul

wowwww, e o poveste ca-n povesti, oli!!!
Credeam ca pt a f preot tre sa faci teologia... dar vad ca nu intotdeauna e asa. Felicitari pentru fratiorul pus pe fapte bune! M-a impresionat felul in care si-a cunoscut sotia si faptul ca au infiat asa de multi copii!

Vad insa ca tu esti croita pe fapte mari Azi-noapte la 3 scriai pe forum, acu vad ca de pe la 8 esti tot aci, nu ai somn? Si pe noi ne-a rupt in bucati dragonbella azi-noapte, s-a trezit la 12, la 2 si am reusit s-o adorm inapoi abia pe la 4, apoi la 7... m-a vlaguit! Si a vrut tzitzi mereu

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

shasa, vazut si io puiutii cheliosi si frumosi!
ayla, vazut si luana bursucila
ilinca, hai fa-ti curaj si tu pt BB2, sa facem echipa iar!
aris, e frumos aici pe riu, da! numai ca acum au aparut tintarii

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

MOnica(monique)tot am vrut sa te intreb ca avem copii deodata..cum se intelege Andrei cu Ioana?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

andrei sta mai mult la socrii. zilnic merg cu ioana sa-l vad. atunci soacra se ocupa de ioana, iar eu de andrei. in ultima vreme ioana a fost foarte plangacioasa, iar andrei ii spune: ioana plangacioasa. cand ioana plange, pe andrei il apuca maraitul.
cand vede prin parc un bebe plangand, andreri spune: alta ioana plangacioasa.
altfel o tot studiaza, o pupa, o mangaie.
cand il aduc pe acasa mi-e destul de greu cu amandoi. si atunci incep sa fac organizare. seara la baie, intai il spal pe andrei, iar apoi toti trei (adica si tati) o spalam pe ioana. si atunci il laudam cum ne ajuta de mult.
intr-o seara, la baie, andrei a constatat ca ioana nu are putza.
vrea si el jucariile ioanei, caruciorul, leganutul, scoica de masina.
deocamdata nu am observat sa fie gelos pe ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am facut vaccinul...
De-ala de dai banii pe el, ca de, are mai putine reactii adverse...

In afara bocelilor de rigoare, datorate mai mult faptului ca mi-a insfacat-o o asistenta si o tinea cu strins cu piciorul intins , s-a cam smiorcait cind am ajuns acasa, vreun ceas-doua, pina la baia pe care i-am facut-o pt ca doctorita nu mi-a zis nimic cum ca mai bine o sar.
Apoi - nani.
Ea, ca eu am stat sa o pazesc sa nu faca febra, ca daca la primul somn din noapte doarme mult, am zis sa nu ma trezesc ca face febra mare, si eu sa tot astept sa se trezeasca singura.

La 12 s-a trezit si a papat.
Ceasul meu a fost pus sa sune din ora in ora, da fireste ca ma trezeam eu din jumate in jumate de ora...
Si la 3 dimineata, moatza mea era caldicica... 37,8, nu de speriat, da ea s-a pus pe un plins cumplit, l-am trezit pe taica-su sa o hitzine pina ma descalt eu cu doza de panadol ca am zis ca e noapte, ea adoarme, sa nu o tot trezesc sa ii iau temperatura; i-am dat panadol si am dormit iepureste (adica mai deloc) pina la 6 si ceva cind s-a trezit.
S-a mai foit s-a mai nu stiu ce, la 8 ii crestea iar temperatura, i-am mai dat o tura de siropel...

acuma are 3 ore de la ultima doza si vad ca incepe iar incet incet sa faca febra...de data asta am zis ca o las pina la 38 grade (dr a zis ca 37,5 considera ea ca e limita superioara a normalului)... nu de alta dar si panadolul se da in max 4 doze/zi (zice prospectul)...

Mor de draci la ora asta si taaaaaare le admir pe fetele care si-au asumat raspunderea de a nu-si vaccina copiii...eu nu-s in stare, dar mor de mila ei...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

offf, pisico

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Chatonel am uitat sa-ti raspund. Daca tot s-a trezit bebe si nu are somn iti raspund acum

Fratele meu nu avea nici o treaba cu religia, ba chiar era setat impotriva ei pana pe la 20 de ani, cand deodata s-a schimbat brusc. Nimeni nu stie ce anume s-a intamplat cu el, dar dintr-o data a devenit alt om. El era genu petrecaret, un barbat normal, ii placeau femeile si distractiile. dar cum ti-am spus, dintr-o data s-a schimbat f tare. Cateva luni a aratat f ciudat , parca era bolnav si pe moarte asa arata. a inceput sa mearga la biserici, apoi a mers la o manastire, unde a si profesat. Initial a vrut sa se faca calugar, insa soarta l-a dus iar pe o alta directie. El fiind nascut in Ukraina, a mers acolo sa-si deschida o viza pt a putea vizita muntele Athos. N-a mai vizitat nici muntele Athos si nici nu s-a mai intors. S-a indragostit de o fata intr-o biserica la care se ruga cat timp astepta viza. S-au casatorit, el a devenit preot, a fost repartizat intr-un satuc cu o istorie f interesanta, unde locuiesc si romani. Au in prezent 7 copii, dintre care 6 infiati. Toti sunt adorabili Pentru ceea ce face este foarte respectat. Desi este un preot tanar, chiar marti a fost ridicat in rang de insusi mitropolitul Ukrainei. Ce sa mai, sunt f mandra de fratiorul meu

Hai ca ma plictisesc la ora 3 noaptea Si David e cam plictisit, dar nu da semne ca i-ar fi somn Mai asteptam....

wowwww, e o poveste ca-n povesti, oli!!!
Credeam ca pt a f preot tre sa faci teologia... dar vad ca nu intotdeauna e asa. Felicitari pentru fratiorul pus pe fapte bune! M-a impresionat felul in care si-a cunoscut sotia si faptul ca au infiat asa de multi copii!

Vad insa ca tu esti croita pe fapte mari Azi-noapte la 3 scriai pe forum, acu vad ca de pe la 8 esti tot aci, nu ai somn? Si pe noi ne-a rupt in bucati dragonbella azi-noapte, s-a trezit la 12, la 2 si am reusit s-o adorm inapoi abia pe la 4, apoi la 7... m-a vlaguit! Si a vrut tzitzi mereu

Toulouse, la ville rose

Salutare!!!

Chatonel pai eu am avut exact acelasi program ca al tau. S-a trezit la 2 David si a adormit la 4. Apoi s-a trezit la 7 si a astat pana la 9. Cam asa imi face in fiecare noapte. Doar ca eu mi-am gasit o metoda de alaptat si de stat pe net. Voi chiar credeti ca am timp sa stau pe net? Dar cand alaptezi chiar nu mai ai ce face....Acuma bineinteles ca alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
S-a trezit la 2 David si a adormit la 4. Apoi s-a trezit la 7 si a astat pana la 9. Cam asa imi face in fiecare noapte. Doar ca eu mi-am gasit o metoda de alaptat si de stat pe net. Voi chiar credeti ca am timp sa stau pe net? Dar cand alaptezi chiar nu mai ai ce face....Acuma bineinteles ca alaptez

Da si tu un bip ceva cand ai nopti albe si nu ai companie.
Am culcat-o pe Luana dupa 12, s-a trezit dupa cateva minute, si pana la 2 nu am mai adormit nici una. La 11,30 il sunat pe Alex ca plangea Claudiu dupa el. La 4 s-a trezit Luana la masa (ca la 2 nu de foame nu dormea), a papat si a adormit inapoi. Am lasat becul aprins pe hol ca imi era urat singura, si la 6,45 s-a trezit Clau ca "uite a venit tati, ca-i lumina in hol". Am, dormit cu amandoi in camera. Luana are tarcul la noi in dormitor si Clau doarme cu noi in pat cand are chef, ca de multe ori nu vrea el si vrem noi.
Acum ma uit in cruci de obosita ce sunt. Azi e zi de curatenie si e menajera la noi, normal ca Luana nu doarme daca e galagie, si nici eu nu ma pot odihnica daca ea face ceva gasesc si eu cate ceva de facut.
De rau inca ma simt rau, fizic, si psihic sunt sacaita la culme, ca m-am certat cu toata lumea azi.
La 1 ma duc dupa Clau la gradi, si i-am promis ca mergem la Mc, dar nu am nici un chef. Imi vine numai in pat sa stau. L-am disperat pe Alex, si a plecat spre casa, a terminat urgent treaba si sper sa ajunga dupa-masa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, da ai inteles corect, tii de umarul catre care are tendinta sa tina capul aplecat si incerci sa-i inclini capul catre celalalt umar.

Anca, nu eu am zis de algocalmin, dar sunt de parere ca mai bun e paracetamolul pt febra, doar si in sarcina e voie.

Eu fac din ce in ce mai multe compromisuri, doar doar o fii bine. De ex, am tinut copilul aproape 9 saptamani fara sa vada suzeta, azi i-am dat una, numai sa doarma, ca-mi adormea frant in brate si cum il puneam jos, cum se trezea. M-a adus in stare sa vreau sa-l culc si pe picioare leganat numai sa nu mai umblu prin casa. Poate il ajuta si sa nu mai regurgiteze si sa se inece, asta intra la categoria "vrabia malai viseaza". Acum doarme si molfaie de zor la suzeta aia, ce ciuda imi e!

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Kea, bebelusi au reflexul de supt, de aceea e buna suzeta. Ei sug ca sa se calmeze, sa se linisteasca, nu inseamna ca-i dai un inlocuitor, cum ii spun unii "minciunica" la suzi. De ce esti impotriva suzetei?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Monica, am vazut atatia copii de 3 ani care nu vor sa renunte la suzeta, incat m-am gandit ca asta e cea mai buna solutie.

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput