Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel am uitat sa-ti raspund. Daca tot s-a trezit bebe si nu are somn iti raspund acum

Fratele meu nu avea nici o treaba cu religia, ba chiar era setat impotriva ei pana pe la 20 de ani, cand deodata s-a schimbat brusc. Nimeni nu stie ce anume s-a intamplat cu el, dar dintr-o data a devenit alt om. El era genu petrecaret, un barbat normal, ii placeau femeile si distractiile. dar cum ti-am spus, dintr-o data s-a schimbat f tare. Cateva luni a aratat f ciudat , parca era bolnav si pe moarte asa arata. a inceput sa mearga la biserici, apoi a mers la o manastire, unde a si profesat. Initial a vrut sa se faca calugar, insa soarta l-a dus iar pe o alta directie. El fiind nascut in Ukraina, a mers acolo sa-si deschida o viza pt a putea vizita muntele Athos. N-a mai vizitat nici muntele Athos si nici nu s-a mai intors. S-a indragostit de o fata intr-o biserica la care se ruga cat timp astepta viza. S-au casatorit, el a devenit preot, a fost repartizat intr-un satuc cu o istorie f interesanta, unde locuiesc si romani. Au in prezent 7 copii, dintre care 6 infiati. Toti sunt adorabili Pentru ceea ce face este foarte respectat. Desi este un preot tanar, chiar marti a fost ridicat in rang de insusi mitropolitul Ukrainei. Ce sa mai, sunt f mandra de fratiorul meu

Hai ca ma plictisesc la ora 3 noaptea Si David e cam plictisit, dar nu da semne ca i-ar fi somn Mai asteptam....

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici!!!

Eu in continuare singurica pe-aici?

Sa aveti o zi frumoasa si linistita

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Rares-Codrut!!!!Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va prezint si eu bursucu meu - mica, indesata si imbufnata.

Sasha ai nsite poze superbe si niste copii minunati.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

superb bursuc

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

abia acum reusesc si eu sa intru. am avut parte de o noapte foarte linistita. ioana a dormit toata noaptea. s-a trezit numai la ora 6, a mancat si s-a culcat. asa ca am reusit si eu sa fac mancare.
miercuri a fost o zi de cosmar. ioana a plans toata ziua si nu a prea dormit. ieri a dormit toata ziua: manca si dormea.

ieri am fost cu amandoi copiii la baby expo. ioana a dormit ca valiza in gara. i-am cumparat carucior. andrei s-a jucat, s-a zbenguit. la amandoi le-am cumparat cate o jucarie. la intoarcere acasa amandoi dormeau in masina si sforaiau.

Mergi la inceput

Citat:

Aris, io-s demult.
Fetelor, ce pot lua de dureri de burta, ca mi-e ingrozitor de rau. Ma doare burta, spatele, ceva acolo jos, parca mi-o pierd, asa simt, sunt ametita, mi-e greata, nu pot manca nimic. Ce pot lua daca alaptez?

_

nush dc ti-a raspuns deja cineva..poti lua paracetamol, algocalmin sau nurofen forte...ala sigur te ajutainclusiv medicamente ce contin ibuprofen poti lua gen advil...si altele din astea.

POZE

Mergi la inceput

vinerea trecuta am fost si eu la controlul de 6 saptamani. mi-a prescris cerazette, iar dupa prima menstruatie imi pun sterilet.
bineinteles, ca medicul dupa ce mi-a prescris pilulele mi-a precizat: du-te si scoate-ti barbatul din doliu.

pentru prima data dupa nastere a fost foarte bine. chiar aveam emotii la cat sunt de cusuta in interior si la perineu.
din constatarile mele, ca doar mai am experienta unui copil: mareste productia de lapte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Aris, io-s demult.
Fetelor, ce pot lua de dureri de burta, ca mi-e ingrozitor de rau. Ma doare burta, spatele, ceva acolo jos, parca mi-o pierd, asa simt, sunt ametita, mi-e greata, nu pot manca nimic. Ce pot lua daca alaptez?

_

nush dc ti-a raspuns deja cineva..poti lua paracetamol, algocalmin sau nurofen forte...ala sigur te ajutainclusiv medicamente ce contin ibuprofen poti lua gen advil...si altele din astea.

POZE

poti lua si supozitoare de diclofenac.

Mergi la inceput

MOnica(monique)tot am vrut sa te intreb ca avem copii deodata..cum se intelege Andrei cu Ioana?

POZE

Mergi la inceput

Eu avusesem la un moment dat ideea de a-mi pune sterilet..insa m-am razgandit..dupa ce contabilei mele i-a crescut ceva peste el..si acum tb sa o opereze sa i-l poata scoate..si nu sunt nici 5 ani de cand e pus..asa k..mai bine iau pastile tot restul vietii
ah..si cred ca de azi cam lipsesc..ca-mi vin rudele pt botez

POZE

Mergi la inceput