Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetele! La Multi Ani sarbatoritilor de azi si sfintisorilor ![]() Sunt un pic tristuca, pt ca ieri am implinit 3 luni si nu ne-a urat nimic nimic . Nu ma supar, departe de mine gandul, dar ma asteptam macar de la unele fete la urari. In fine, va inteleg... |

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Vai LUCIA ce piton bulanos si frumos ai tu acolo...parca iti mai trece din oboseala cand il vezi nu-i asa? Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Daaaaa

! Cand zambeste si vorbeste cu mine...ma topesc!Cand urla..imi vine sa-l musc...
Dar il iubesc cu toata fiinta mea!
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
gigelica20 spune:
Fetitele, am fugit sa fac nani!
Va pup pe toate..asa, de noapte buna!
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
olishka spune:
Gigelica Pitonasul tau este adorabil
si chelios ca si David al meu ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

inapreda spune:
Sorry fetele dar sint tot la capitolul "recuperari", asa ca o iau sistematic:
Pisigri multa sanatate bunicului tau, imi pare rau ca are asa probleme de sanatate; sper sa gasiti repede o solutie organizatorica, desi in cazuri din astea cel mai bine te descurci "intern", adica "in familie".
Si eu imi doresc o dimineata luuuuuuuuuunga in pat facind...nimic ![]()
Sper sa mai intru pina duminica, daca nu, petrecere frumoasa va doresc si...cumetrie reusita; dar...ce- i aia??? 
Bebeilor care maninca formula trebuie sa li se dea apa/ceai? Daca da, cam in ce cantitate? Multu'
Olga si Ian se trezeste noaptea la 4 ore iar ziua nu prea doarme. Seara il culc in jur de ora 22-22.30: ii dau papa si-l pun in patut in camera lui. Nu tre' sa fac nimic special; exista insa si seri cind sta treaz mai mult si, din nou, nu incerc sa fac ceva special; il tin "in povesti" si cam atit.
In ceea ce priveste masajul, cel mai bine e sa chemi pe cineva acasa. Eu asa am facut. E drept ca, si in acest caz, e bine sa ai pe cineva care sa stea cu bebe. Ian, de exemplu, e "fitzos"
si nu-i place sa stea singurel. Poate in intervalul orar in care e si sotul acasa 
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
Galushca spune:
| citat din mesajul lui Kea Fetele, vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti, ati vazut, ati auzit, ca eu sunt tare speriata. Sau macar spuneti-mi unde sa deschid subiect si sa intreb. Bebele meu se ineaca destul de des, dar azi a batut toate recordurile. De multe ori si cand se munceste sa faca kk sau cand are dureri de burta. Cand se ineaca se albastreste in jurul guritei, ceea ce am inteles ca e semn ca nu se oxigenaza ca lumea in momentele alea. La spital au monitorizat inclusiv nivelul oxigenarii, stiau de problema cu albastritul. Dupa vreo saptamana jumate, timp in care a avut ceva senzori pe corp, s-a tras concluzia ca e ok, pot sa plec acasa linistita. Stiu ca la spital nu mi se ineca atat de des, sau poate nu-mi mai amintesc eu bine? In orice caz aparatul ala tiuia cand valorile ieseau din normal si in general cand il schimbam se intampla, caci tragea niste tipete pana nu mai avea aer, dar la spital trebuia sa-i iau si temperatura din 3 in 3 ore, ceea ce cred ca contribuia la starea de disconfort. Acasa, usor usor, s-a linistit, schimbatul nu mai e de speriat, dar am terminat cu termometrul in fundulet. Ma indepartez de subiect, deci stresul meu e albastreala aia, usoara cum e, dar as vrea sa stiu daca ati auzit ca mai au si alti copilasi problema asta, ce le-au spus medicii si in cat timp au depasit-o. Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg |
Bine ca zisesi, si pisica mea se albastreste cand plange rau-rau-rau. Adica rar, ca e calma ca ma-sa
Dar am vazut-o de o culoare bizara in jurul gurii, mai mult gri as zice, dar nu m-a dus capul sa ma gandesc mai departe. Asa ca din pacate la restul intrebarilor nu stiu sa-ti raspund. Sanatate multa Keutului!
Ayla21 spune:
Fetelor care dormiti, si care ne tine si noua companie la miorlau?
Ca a auzit fi-mea ca e mai bine sa fi rasfatat, v-am zis eu sa vorbiti in soapta de lucruri sfinte.
De la 8 jumate ma chinui sa o adorm. Numai ce inchide ochii si iar se trezeste, si nici azi nu a dormit foarte mult.
Claudiu abia a adormit pe la 11, plangand dupa tati. A trebuit sa-l sunam pe tati sa vorbeaca tati cu el si sa-i promita marea cu sarea, ca sa se potoleasca.
Luana nici o sansa. Abia am potolit-o din plans, acum are chef de povesti. Asa plansete ca azi nu a tras ea pana acum. Cred ca ori o influenteza starea mea, ori ceva nu-i place, legat de CM meu. Dar nu de burtica plange, ci de... miorlau. Asa zicem noi la miorlaielile fara motiv intemeiat.
Deci? Cine nu doarme?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
inapreda spune:
Cativ, da, Ian plinge cu lacrimi (si suspine!) si ma induioseaza de fiecare data.
Gigelica, stiu ca nu te consoleaza dar in situatia ta sint si eu; noi insa stam mai mult pe afara si am cam abandonat "treburile casnice".
Pisigri , desi mie perioada sarcinii nu mi s-a parut roz (din contra!), si eu am inceput sa ma gindesc la bebe2 dar ma gindesc la el ca la "un frate pentru Ian" sa nu ramina singurel. Dar parca as mai astepta putin ![]()
Dyana, eu stiam ca pentru soacre mincarea se comanda de undeva nu se prepara personal
Scuze, n-am vrut sa fiu rautacioasa dar cred ca am reusit ![]()
Olga am slabit 25 de kg (20 in prima luna); mai am 10 + vreo 5 care erau, oricum, in plus inca de dinainte de a ramine insarcinata. Multumesc de intrebare.
Anca felicitari pentru silueta si multu' pentru detaliile suplimentare referitoare la povestea ta impresionanta. Sper si-ti doresc ca, intr-un final, totul sa fie exact asa cum iti doresti 
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
Galushca spune:
| citat din mesajul lui anamariame Chiar, era cineva care a trecut la treaba inainte de termen, dar nu mai retin cine. Au fost probleme? |
Io nu, da regret. Se pune? Am putut sta jos din ziua cand am nascut, nu mi-e clar de ce am asteptat 6 sapt. Hai 2-3, dar 6?? Na, a trecut.
Incercati si voi usurel si cu un kil de lubrifiant. De baza e sa vrei
olishka spune:
Ina felilicitari pt kg date jos 
Masajul parca nu l-as face acasa. Pt mine conteaza mult si atmosfera. Nu as fi la fel de relaxata daca l-as face acasa cu bebe in cealalta camera. Am nevoie de muzica, liniste, o lumina difuza
Sunt de parere ca daca sunt total relaxata, abia atunci isi face efectul, si psihic si fizic. Le astept pe bunicute sa pot sa ma apuc si eu de treaba ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

. Nu ma supar, departe de mine gandul, dar ma asteptam macar de la unele fete la urari. In fine, va inteleg...
Azi sunt mai bine, caci am reusit sa mai dorm si eu putin. Si fiind sarbatoare nu fac nimic prin casa.