Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 15
lysbeth spune:
Anamarie, de abdomene abia dupa 4 luni de la cezariana. Lafel tot ce implica efort fizic sustinut. Dar de la 2 luni poti practica inotul. Eu chiar am de gand sa incerc peste 2 saptamani![]()
Mami de Damian Codrut Andrei
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Va prezint si eu bursucu meu - mica, indesata si imbufnata. ![]() Sasha ai nsite poze superbe si niste copii minunati. ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Ai vazut mami ce minuni face dragostea ..... din pisicuta care era acum este o dolofanica. Nu m-am indoit nici o clipa ca asa va fi. Pupici pentru voi toti patru si sa va ajute Dumnezeu sa fiti mereu sanatosi.
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Azi sunt mai bine, caci am reusit sa mai dorm si eu putin. Si fiind sarbatoare nu fac nimic prin casa.http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/Week8# Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
Vai LUCIA ce piton bulanos si frumos ai tu acolo...parca iti mai trece din oboseala cand il vezi nu-i asa?
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Va prezint si eu bursucu meu - mica, indesata si imbufnata. ![]() Sasha ai nsite poze superbe si niste copii minunati. ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Luana este fffff frumoasa. Are niste ochisori atat de dulci.
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai, Ayla, ce dolofanela ai acolo, incredibil ce schimbare fatza de primele ei pozici...scumpa de ea...Se vede ca a fost ingrijita si iubita ca nimeni alta! Anamariame, ce bine ca mi-ai adus aminte!! Ca vroiam sa aduc in discutie sibiectul lohii (io tot la branhii ma gandesc cand vine vorba de ele Olishka, eram sigura ca el e fratele tau, desi nu semanati deloc...chiar am vrut sa te intreb cum de e asa blondutz mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca apare si cealalta sora in poze. Este blonda cu ochii verzi. Ea chiar nu seamana deloc cu mine

olishka spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua mamici!!! Am zis ca intru cand am ceva de zis...acum am: L-am simtit pe bebe ![]() .Prima data acum 2 zile si mai devreme nitzel![]() ...m-am topit!!!![]() 14+Mariana Mazarica |
Simina Ce fericire

Imi aduc si eu aminte cand l-am simtit pe David pt prima oara. Eram asa de fericita, iar acum il tin brate. sa vezi ce repede o sa treaca timpul si maine, poimaine o sa te bucuri de comoara ta. 

novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus asta-i pernuta. In poze la Luana vezi ceva diferit ca si culoare, si are capsor de plus. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Obosita dar foarte Fericita de 

14+