Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 14
Pisik06 spune:
Buna fetele!
La Multi Ani sarbatoritilor de azi si sfintisorilor
Sunt un pic tristuca, pt ca ieri am implinit 3 luni si nu ne-a urat nimic nimic
. Nu ma supar, departe de mine gandul, dar ma asteptam macar de la unele fete la urari. In fine, va inteleg...
Simina, la cat mai multe suturi
Si bebelina mea sta cu capul pe stanga, dar nu ma gandeam ca ar fi vreo problema, o sa intreb medicul
Ieri a facut si ea vaccinul de 2 luni, cu intarziere de fix 1 luna, ca deh, cu raceli si alte belele asa s-a nimerit. A fost agitata dupa, nu prea a papat (de luni nu prea papa), a plans mult, dar si cand a adormit a dormit 8 ore, nici nu am mai schimbat-o, nici baie nu i-am mai facut, azi o sa fie tare jegoasa![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetele! La Multi Ani sarbatoritilor de azi si sfintisorilor ![]() Sunt un pic tristuca, pt ca ieri am implinit 3 luni si nu ne-a urat nimic nimic . Nu ma supar, departe de mine gandul, dar ma asteptam macar de la unele fete la urari. In fine, va inteleg...Simina, la cat mai multe suturi ![]() Si bebelina mea sta cu capul pe stanga, dar nu ma gandeam ca ar fi vreo problema, o sa intreb medicul Ieri a facut si ea vaccinul de 2 luni, cu intarziere de fix 1 luna, ca deh, cu raceli si alte belele asa s-a nimerit. A fost agitata dupa, nu prea a papat (de luni nu prea papa), a plans mult, dar si cand a adormit a dormit 8 ore, nici nu am mai schimbat-o, nici baie nu i-am mai facut, azi o sa fie tare jegoasa Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
mai bine mai tarziu, decat niciodata! Iata un morcovici pentru Ana Bianca:
Ana Bianca

mami PisikGigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
30 martie 2009

Ayla21 spune:
La multi ani, Ana Bianca!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Va prezint si eu bursucu meu - mica, indesata si imbufnata. ![]() _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Victor ii transmite urmatorul mesaj:

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Victor ii transmite urmatorul mesaj:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
Alcoolicu pt ce-i?

_
gigelica20 spune:
E laptic
, bea sa isi faca si el curaj
.
Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009 
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 E laptic Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
A vazut bursucu asa incruntat si s-a speriat?

Mai sterge din linia aia ca lateste pagina.
Tu pe mess nu esti?
_
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 A vazut bursucu asa incruntat si s-a speriat? ![]() Mai sterge din linia aia ca lateste pagina. Tu pe mess nu esti? _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Nuuuuuuuuuuu, Luana e frumoasa, iar el e timid
Gata, am micsorat linia

Sunt pe mess, dar sunt cu Pitonul in brate, scriu din picioare.
Intrebare: la voi se intampla sa le dea lapticul pe nas??? Pitonul face asta frecvent, de mai multe ori pe zi.
Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009 
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
shasa spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sasha draga, Teo e ,,promis"? I-a tras un zambet mutzunica mea de mama, mama! Cred ca a fost dragoste la prima vedere ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
CATI si Teo si fratiorii lui sunt promisi

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born