Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua mamici!!! Am zis ca intru cand am ceva de zis...acum am: L-am simtit pe bebe ![]() .Prima data acum 2 zile si mai devreme nitzel![]() ...m-am topit!!!![]() 14+Mariana Mazarica |
Wow, Simina

mi-a fost dor de tine!!!Bravo Mazarica
da-i suturi la mami.
Ce faci, cum te simti? gata renovatu? Sa mai dai pe la noi cu cate-o veste.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow, Simina ![]() mi-a fost dor de tine!!!Bravo Mazarica da-i suturi la mami.![]() Ce faci, cum te simti? gata renovatu? Sa mai dai pe la noi cu cate-o veste. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

Gata si cu renovatul, mai sunt doar mici detalii(cum ar fi ca nu mi-au trimis inca canapeaua) dar curatenia am terminat-o!!!De simtit ma simt super , nici nu simt ca-s gravi , doar burtoiu mai mi-aminteste
, si ma apuca nervii cand trebuie sa plec undeva ca nu mai am haine
(in spaecial pantaloni....ca la bluze ma mai impac cat de cat). Acum am ramas si fara finante..si tre sa mai astept ca sa-mi pot lua si eu ceva de imbracat..asta este...dc am vrut renovareDe citit nu prea v-am mai citit , decat ff putin , in primul rand din lipsa de timp , si-n al doilea rand pt ca am vazut ca se vb numai despre probleme cu bebe...si nu vreau sa ma sperii de acum

14+Mariana
Mazarica
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Chiar, vad ca vorbiti de kg...cu cate ati ramas? Eu am dat rapid 16 kg dupa operatie, dar acum stagnez...mai am inca 11 in plus. Da stiu, rusine sa-mi fie, am luat un total de 27 |
Eu am dat jos in prima saptamana cu 1kg mai mult decat pusesem, de atunci nu s-a mai dus decat 1/2kg...
Mai rau e ca peretele abdominal.. e cam moale... Kg as ma avea de dat jos, ca ma ingrasasem inate de sarcina ca ursuletul care se pregateste de hibernare. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
gigelica20 spune:
Hello dragutzele mele,
Ia sa le luam pe rand:
La multi ani
mamicilor si
ghioceilor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena 

Delia Ioana, Vicor Andrei - bebici de Grace30; Vicenzo Stelian - bebic de Malta; Costin - bebe de Madyn 

pt miscarea Mazaricii!!! Simina, savureaza balaceala
si sa ai o sarcina frumoasa, linistita si sa nasti la termen un copil sanatos.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
30 martie 2009 
aris26 spune:
tocmai am primt inca o stea. sunt membru matur!!!
va dati seama cat timp pierd pe forum....![]()

25 martie 2009
gigelica20 spune:
Azi sunt mai bine, caci am reusit sa mai dorm si eu putin. Si fiind sarbatoare nu fac nimic prin casa.
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/Week8#
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
30 martie 2009 
Ayla21 spune:
Aris, io-s demult.
Fetelor, ce pot lua de dureri de burta, ca mi-e ingrozitor de rau. Ma doare burta, spatele, ceva acolo jos, parca mi-o pierd, asa simt, sunt ametita, mi-e greata, nu pot manca nimic. Ce pot lua daca alaptez?
_
aris26 spune:
wooow felicitari!!!!
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua mamici!!! Am zis ca intru cand am ceva de zis...acum am: L-am simtit pe bebe ![]() .Prima data acum 2 zile si mai devreme nitzel![]() ...m-am topit!!!![]() 14+Mariana Mazarica |

25 martie 2009
Ayla21 spune:
La multi ani!
Delia Ioana 
Vicor Andrei 
Vicenzo Stelian 
Costin 
_
aris26 spune:
ayla - nu cred ca putem lua nimic. si eu am stat cu durerile astea 3 zile
....offf...uitasem cum e.incearca un paracetamol,deshi e ca frectia la piciorul de lemn, sau o sticla cu apa calda.
25 martie 2009